«Πρέπει να πω αντίο»- Η Μέγκαν Φοξ γράφει ποίημα για την αποβολή που είχε

«Πρέπει αν πω αντίο»- Η Μέγκαν Φοξ γράφει ποίημα για την αποβολή που είχε Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Μέγκαν Φοξ κάνει μία κατάθεση ψυχής για την αποβολή που είχε, σε ένα νέο βιβλίο με ποιήματα που κυκλοφόρησε.

Η ηθοποιός φαίνεται να περιγράφει μια αποβολή που είχε σε δύο ποιήματα που παρουσιάζονται στο «Pretty Boys Are Poisonous», που μόλις κυκλοφόρησε. Η Μέγκαν Φοξ στα ποιήματά της αναφέρεται σε έναν υπέρηχο ενός κοριτσιού στις 10 εβδομάδες κύησής της, γράφοντας «θέλω να σου κρατήσω το χέρι / να ακούσω το γέλιο σου» και συνεχίζει «αλλά τώρα / πρέπει να πω / αντίο».

Σε έναν άλλον στίχο αναφέρει πως φαντάζεται ότι κρατάει το μωρό, «καθώς σε ξεσκίζουν από τα μέσα μου. Θα πληρώσω οποιοδήποτε τίμημα», γράφει η Μέγκαν Φοξ. «Πες μου σε παρακαλώ / τι είναι τα λύτρα / για την ψυχή της;»

Τον Μάιο του 2022, ο αρραβωνιαστικός της Μέγκαν Φοξ, Machine Gun Kelly, αφιέρωσε το τραγούδι του «Twin Flame» στα Billboard Music Awards, λέγοντας «αυτό είναι για το αγέννητο παιδί μας».

Η Φοξ γράφει επίσης για θέματα κακοποίησης και τοξικών σχέσεων. Σε προηγούμενη δήλωσή της έχει πει ότι η συγγραφή ήταν η προσπάθειά της να αφαιρέσει την ασθένεια που είχε ριζώσει μέσα της «εξαιτίας της σιωπής μου. Έχω περάσει όλη μου τη ζωή κρατώντας τα μυστικά των ανδρών, το σώμα μου πονάει επειδή σηκώνω το βάρος των αμαρτιών τους. Η ελευθερία μου ζει σε αυτές τις σελίδες και ελπίζω ότι τα λόγια μου μπορούν να εμπνεύσουν άλλους να πάρουν πίσω την ευτυχία και την ταυτότητά τους χρησιμοποιώντας τη φωνή τους για να φωτίσουν ό,τι έχει θαφτεί, αλλά δεν έχει ξεχαστεί, στο σκοτάδι».

»Μερικά από αυτά (που γράφω) είναι κυριολεκτικά, ενώ άλλα είναι αλληγορικά. Ορισμένα ποιήματα περιέχουν ένα στοιχείο τύπου παραμυθιού του Γκριμ και άλλα εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό με τα meme στην ιντερνετική κουλτούρα» είπε πρόσφατα στο People περιγράφοντας τα ποιήματά της.

Με πληροφορίες του People

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τουρκία ανακοίνωσε τον θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό της – Αντέδρασε το ΥΠΕΞ

Διεθνή / Η Τουρκία ανακοίνωσε τον Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό της – Αντέδρασε το ΥΠΕΞ

Η Τουρκία με την κόκκινη γραμμή στον χάρτη τέμνει το Αιγαίο στη μέση διεκδικώντας αντίστοιχη υφαλοκρηπίδα, ενώ αγνοεί το Δίκαιο της Θάλασσας και τα κυριαρχικά δικαιώματα των ελληνικών νησιών.
LIFO NEWSROOM
Σε κρίσιμο σημείο η συμμαχία AUKUS: Οι ΗΠΑ κάνουν πίσω για τα πυρηνοκίνητα υποβρύχια προς Αυστραλία

Διεθνή / Σε κρίσιμο σημείο η συμμαχία AUKUS: Οι ΗΠΑ κάνουν πίσω για τα πυρηνοκίνητα υποβρύχια προς Αυστραλία

Η συμφωνία AUKUS για μεταφορά πυρηνοκίνητων υποβρυχίων από ΗΠΑ προς Αυστραλία επανεξετάζεται από το Πεντάγωνο, με πολιτικές και στρατιωτικές εντάσεις να φουντώνουν
LIFO NEWSROOM
Ακυρώθηκαν οι πτήσεις προς Ισραήλ και Ιράν: Τι δικαιώματα έχουν οι επιβάτες -Τι καλύπτει η ταξιδιωτική ασφάλιση

Διεθνή / Ακυρώθηκαν οι πτήσεις προς Ισραήλ και Ιράν: Τι δικαιώματα έχουν οι επιβάτες -Τι καλύπτει η ταξιδιωτική ασφάλιση

Εκατοντάδες πτήσεις ματαιώθηκαν ή ανακατευθύνθηκαν μετά τις επιθέσεις μεταξύ Ισραήλ και Ιράν – Ποια είναι τα δικαιώματα αποζημίωσης, τι προβλέπεται για την ασφαλιστική κάλυψη και πώς οργανώνονται οι πτήσεις επαναπατρισμού
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Σε 4ετή φυλάκιση με αναστολή καταδικάσθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν

Διεθνή / Γαλλία: Σε 4ετή φυλάκιση με αναστολή καταδικάσθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν

Περίπου 8 χρόνια μετά τις αποκαλύψεις για την εικονική απασχόληση της συζύγου του που οδήγησαν στην καταδίκη του για υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος - Το πρόστιμο που πρέπει να πληρώσει
LIFO NEWSROOM