Μέγκαν Φοξ: «Ποτέ δεν υπήρξε σημείο στη ζωή μου που αγαπούσα το σώμα μου»

Μέγκαν Φοξ: «Ποτέ δεν υπήρξε σημείο στη ζωή μου όπου αγαπούσα το σώμα μου» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Μέγκαν Φοξ μοιράστηκε την αίσθησή της ότι έχει σωματική δυσμορφία και ανέφερε δεν υπήρξε στιγμή στα τόσα χρόνια που ζει, που να ήταν ποτέ ικανοποιημένη με την εμφάνισή της.

Η Μέγκαν Φοξ πρόσφατα φωτογραφήθηκε για το νέο τεύχος μαγιό του Sports Illustrated και μίλησε για τις αγωνίες της για το σώμα της και ότι ποτέ δεν βλέπει τον εαυτό της όπως οι άλλοι. «Δεν υπήρξε ποτέ ένα σημείο στη ζωή μου που να αγάπησα το σώμα μου. Ποτέ, ποτέ», δήλωσε η Μέγκαν Φοξ.  

Μιλώντας για την παιδική της ηλικία και τα προβλήματά της με την αυτοαποδοχή και την εικόνα του σώματός της, η Μέγκαν Φοξ αποκάλυψε ότι έχει «δυσμορφία σώματος» και πρόσθεσε: «Δεν βλέπω ποτέ τον εαυτό μου πραγματικά όπως με βλέπουν οι άλλοι».

Χαρακτηρίζοντας αυτή τη στιγμή ξεχωριστή επειδή φωτογραφήθηκε ως μοντέλο του Sports Illustrated, η Μέγκαν Φόξ είπε: «Όταν ήμουν μικρή, αυτό ήταν σαν μια εμμονή που είχα, ότι έπρεπε να δείχνω έτσι. Επειδή είχα επίγνωση του σώματός μου τόσο μικρή, δεν είμαι σίγουρη».

«Το ταξίδι της αγάπης για τον εαυτό μου θα είναι ατελείωτο, νομίζω», παραδέχτηκε. Σχετικά με το τι θέλει να ξέρει ο κόσμος για εκείνη, ανέφερε: «Εύχομαι όλοι να παρατηρούσαν την αύρα μου, γιατί έχω μια αύρα ουράνιου τόξου και είναι ξεχωριστή».

Επίσης, είπε ότι έχει τεράστια υπομονή και ότι δεν χάνει εύκολα την ψυχραιμία της. «Χρειάζονται πολλά για να με κάνουν να χάσω την ψυχραιμία μου, εννοώ πολλά, έχω τρελή υπομονή. Αλλά όταν με σπρώχνεις στα άκρα, καλύτερα να τρέξεις να σωθείς και είναι τρομακτικό όσο δεν πάει», πρόσθεσε.

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ