Πολλοί επιστρέφουν από τη δουλειά με αυτοκίνητο, αυτός πηδά με παραπέντε από το «γραφείο» κάθε μέρα

Πολλοί επιστρέφουν από τη δουλειά με αυτοκίνητο, αυτός πηδά με παραπέντε από το «γραφείο» κάθε μέρα Facebook Twitter
0

Σε ένα κόσμο που ακόμα και οι πιλότοι επιστρέφουν από το αεροδρόμιο στο σπίτι τους με αυτοκίνητο ή το μετρό, ένας Τούρκος οδηγός τελεφερίκ επιλέγει κυριολεκτικά να πηδήξει από την άκρη του γκρεμού και να γυρίσει πετώντας με αλεξίπτωτο

Ο λόγος για τον Cengiz Κocak με «γραφείο» του τις πλαγιές του όρους Babadağ στη νοτιοδυτική Τουρκία. Αφού τελειώσει το οκτάωρό του στο τελεφερίκ, ο Kocak φορά την στολή του και βουτά από το βουνό ύψους 1.965 μέτρων, χωρίς να συναντήσει φανάρια ή κίνηση. 

Με το αλεξίπτωτό του πετά για περίπου τέσσερα λεπτά και προσγειώνεται στην παραλία δίπλα στο σπίτι του. Για να επιστρέψει με το αυτοκίνητο θα χρειαζόταν δεκαπλάσιο χρόνο - περίπου 40 λεπτά. 

«Πιθανότατα δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος στον κόσμο που να το κάνει αυτό. Και για αυτόν τον λόγο νιώθω τυχερός και καταλαβαίνω πόσο πολύτιμο είναι». 

Άλλες φορές προτιμά το wingsuit του και ανοίγει το αλεξίπτωτο του στο κατάλληλο υψόμετρο για να προσγειωθεί σε κάποια πισίνα. «Γιατί μπορώ», γράφει χαριτολογώντας (και κυριολεκτώντας) στην λεζάντα. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ