Πληροφορίες για «επίθεση σε βάση των ΗΠΑ στη Συρία» μεταδίδουν ιρανικά ΜΜΕ

«Επίθεση σε αμερικανική βάση στη Συρία» αναφέρουν ιρανικά ΜΜΕ Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EPA
0

«Επίθεση σε αμερικανική βάση στη Συρία» αναφέρουν ιρανικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα, πληροφορίες που μεταφέρονται μέσω live ενημέρωσης του Mehr News Agency.

«Πηγές ειδήσεων ανέφεραν επίθεση με όλμους σε αμερικανική βάση στη Συρία» γράφει η πιο πρόσφατη ενημέρωση του πρακτορείου που χρηματοδοτείται από την ιρανική κυβέρνηση.

Επικαλούμενο «ενημερωμένες πηγές» το Mehr ανέφερε, ότι τη Δευτέρα, αμερικανική στρατιωτική βάση στη Συρία δέχθηκε επίθεση» και ότι «οι πηγές δήλωσαν ότι η αμερικανική στρατιωτική βάση σε περιοχή στη δυτική επαρχία Χασάκα της Συρίας αποτέλεσε στόχο. Οι πηγές αυτές ανακοίνωσαν ότι μετά την επίθεση ελήφθησαν αυστηρά μέτρα ασφαλείας στην κύρια είσοδο».

Η κατάσταση στη Μέση Ανατολή κλιμακώνεται με τις εξελίξεις να είναι καθημερινές και το βλέμμα του διεθνούς Τύπου να επικεντρώενεται στην επόμενη κίνηση των ΗΠΑ και του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ.

Ιράν: «Τζογαδόρε Τραμπ μπορεί να άρχισες τον πόλεμο, αλλά εμείς θα τον τελειώσουμε»

Νωρίτερα, ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν, ότι εντόπισαν πυραύλους που εκτοξεύθηκαν από το Ιράν προς το Ισραήλ, ενώ αυτόπτης μάρτυρας είπε στο Reuters, ότι είδε πύραυλο να πετάει ψηλά πάνω από την Ιερουσαλήμ.

Οι ένοπλες δυνάμεις γνωστοποίησαν ότι σειρήνες αντιαεροπορικού συναγερμού ήχησαν σε περιοχές σε όλο το Ισραήλ, ενώ συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας επιχειρούν για να αναχαιτίσουν την απειλή και δόθηκε οδηγία στο κοινό να καταφύγει σε προστατευμένο χώρο και να παραμείνει εκεί μέχρι νεωτέρας.

Την ίδια ώρα, η πρόσφατη εχθρική δράση εκ μέρους των Ηνωμένων Πολιτειών επέκτεινε το εύρος των θεμιτών για τις ένοπλες δυνάμεις του Ιράν στόχων, δηλώνει σε βίντεο που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα εκπρόσωπος του ιρανικού Κεντρικού Γενικού Επιτελείου Χατάμ αλ-Ανμπίγια.

Με πληροφορίες από Mehr News Agency.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Γερουσία ο διευθυντής του FBI Κας Πατέλ: Σφοδρή κριτική για την υπόθεση Κερκ και τον φάκελο Επσταϊν

Διεθνή / Στη Γερουσία ο διευθυντής του FBI Κας Πατέλ: Σφοδρή κριτική για την υπόθεση Κερκ και τον φάκελο Επσταϊν

Η ακρόαση σημαδεύτηκε από έντονες επικρίσεις για τον χειρισμό της έρευνας για τη δολοφονία του Τσάρλι Κερκ όσο και στην απόφαση να μη δοθούν στη δημοσιότητα νέα στοιχεία από τον φάκελο του Τζέφρι Επσταϊν
LIFO NEWSROOM
Ο Έλον Μασκ αγόρασε μετοχές της Tesla αξίας 1 δισ. δολαρίων - Μπορεί να γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος;

Διεθνή / Ο Έλον Μασκ αγόρασε μετοχές της Tesla αξίας 1 δισ. δολαρίων - Μπορεί να γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος;

Ο CEO της Tesla δείχνει αισιόδοξος για το μέλλον της εταιρείας, η επιτυχία της οποίας θα μπορούσε να τον μετατρέψει στον πρώτο τρισεκατομμυριούχο στην ιστορία, υπό προϋποθέσεις
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Καρόλου - Τραμπ: Ο βασιλιάς θα ψάξει ευήκοα ώτα σε έναν «αντι-περιβαλλοντιστή» πρόεδρο

Διεθνή / Η δεύτερη απόπειρα του βασιλιά Καρόλου να πείσει τον Τραμπ για την κλιματική κρίση

Ο Βασιλιάς Κάρολος επιχειρεί ξανά να πείσει τον Ντόναλντ Τραμπ για την ανάγκη δράσης απέναντι στην κλιματική αλλαγή, σε μια κρίσιμη συνάντηση στο Ουίνδσορ - Τι ειπώθηκε, πώς αντέδρασε ο Τραμπ και γιατί αυτή η συνομιλία μπορεί να καθορίσει το μέλλον του πλανήτη
LIFO NEWSROOM