«Πιθανή αυτοκτονία»: Νεκρός 65χρονος παιδόφιλος που είχε κακοποιήσει πάνω από 300 παιδιά

«Πιθανή αυτοκτονία»: Νεκρός 65χρονος παιδόφιλος που είχε κακοποιήσει πάνω από 300 παιδιά Facebook Twitter
0

Ένας άντρας από τη Γαλλία, που κατηγορείτο πως κακοποίησε σεξουαλικά εκατοντάδες παιδιά στην Ινδονησία, βρέθηκε νεκρός από «πιθανή αυτοκτονία», ανακοίνωσε η αστυνομία. 

Ο Francois Camille Abello εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο κελί του, σε σωφρονιστικό κατάστημα της Τζακάρτα, την περασμένη Πέμπτη και κατέληξε το βράδυ της Κυριακής μετά από τρεις ημέρες νοσηλείας.

Ο 65χρονος συνταξιούχος είχε συλληφθεί τον προηγούμενο μήνα σε ένα ξενοδοχείο της Τζακάρτα. Η αστυνομία ανέφερε πως ήταν σε ένα δωμάτιο με δυο ανήλικα κορίτσια. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στον υπολογιστή του βρέθηκαν βίντεο που τον έδειχναν να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις με περισσότερα από 300 παιδιά ηλικίας μεταξύ 10 και 17 ετών. 

Από το νοσοκομείο ανακοίνωσαν πως ο Francois Camille Abello υπέστη κάταγμα στο λαιμό που μπλόκαρε την αναπνευστική είσοδο. Για το περιστατικό διατάχθηκε έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας ανακρίνονται οι φύλακες και εξετάζεται το κελί του. 

Σύμφωνα με τις αρχές, ο 65χρονος πιστεύεται πως έβαζε στο στόχαστρο παιδιά του δρόμου, που παρέσυρε προσφέροντάς τους χρήματα για να τα φωτογραφήσει στο δωμάτιο ξενοδοχείο του πριν τα εκμεταλλευτεί σεξουαλικά. Εκείνα που αρνούνταν, τα ξυλοκοπούσε, σημείωσε η αστυνομία. 

Σε περίπτωση που καταδικαζόταν, ήταν αντιμέτωπος με ισόβια, χημικό ευνουχισμό ή ίσως και θανατική ποινή. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η σκιά του πολέμου επιστρέφει στην Ευρώπη»: Η Βρετανία προετοιμάζει την κοινωνία για ενδεχόμενο πόλεμο

Διεθνή / «Η σκιά του πολέμου επιστρέφει στην Ευρώπη»: Η Βρετανία προετοιμάζει την κοινωνία για ενδεχόμενο πόλεμο

«Εξετάζουμε τι σημαίνει μια σύγκρουση για ολόκληρη την κοινωνία και ποιος είναι ο ρόλος του καθενός» δήλωσε ο Βρετανός υφυπουργός Άμυνας αρμόδιος για τις ένοπλες δυνάμεις
THE LIFO TEAM
Ουκρανία ΗΠΑ ΕΕ

Διεθνή / Ουκρανία: Το σχέδιο των ΗΠΑ προβλέπει ένταξη στην ΕΕ το 2027 - Οι Ευρωπαίοι αντιδρούν

Η ένταξη από την 1η Ιανουαρίου 2027 «προβλέπεται, αλλά παραμένει αντικείμενο διαπραγμάτευσης», με την Ουάσινγκτον να τάσσεται υπέρ της επίσπευσης, όπως αναφέρει πηγή με γνώση των συνομιλιών
THE LIFO TEAM
Βασιλιάς Κάρολος: Ηχογράφησε μήνυμα όπου μιλά πρώτη φορά για τον καρκίνο

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Ηχογράφησε μήνυμα όπου μιλά πρώτη φορά για τον καρκίνο

Αυτό θα αποτελέσει μια σπάνια ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Βρετανού μονάρχη, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία από τότε που αποκάλυψε τη διάγνωσή του τον Φεβρουάριο του 2024
THE LIFO TEAM