Πέθανε ο ηθοποιός Μόργκαν Στίβενς

Πέθανε ο ηθοποιός Μόργκαν Στίβενς Facebook Twitter
Imdb
0

Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο ηθοποιός Μόργκαν Στίβενς, γνωστός από τη συμμετοχή του στο Merlose Place.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Στίβενς, εντοπίστηκε νεκρός μέσα στην κουζίνα του σπιτιού του από τις αρχές, καθώς ένας γείτονάς του που δεν τον είχε δει κάλεσε την αστυνομία.

Ωστόσο, οι αρχές είπαν ότι δεν υπήρχαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, και εκτιμάται ότι ο ηθοποιός πιθανότατα πέθανε από φυσικά αίτια. Βρέθηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί της Τετάρτης ενώ εκκρεμεί η ιατροδικαστική εξέταση.

Ο Στίβενς έγινε γνωστός για τον ρόλο του ως Ντέιβιντ Ρέρντον, στη δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή Fame από το 1982.

Εμφανίστηκε επίσης στο Melrose Place για επτά επεισόδια υποδυόμενος τον Nick Diamond το 1995. Είχε επίσης εμφανιστεί σε τηλεοπτικές σειρές όπως οι A Year in the Life, Murder She Wrote και στην αρχική έκδοση του One Day at a Time. Η τελευταία του εμφάνιση ήταν στο Walker, Texas Ranger το 1999.

Ο Στίβενς γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 1951 στο Νόξβιλ του Τενεσί. Πήγε στο Πανεπιστήμιο του Τενεσί να σπουδάσει διαφήμιση αλλά δυσαρεστήθηκε και εντάχθηκε στο Λιμενικό Σώμα.

Βρισκόταν κοντά στη Νέα Υόρκη και παρακολούθησε πολλά θεατρικά έργα του Μπρόντγουεϊ, τα οποία του κέντρισαν το ενδιαφέρον και τον οδήγησαν στη συνέχεια στην υποκριτική.

Ο Στίβενς αποφοίτησε και ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός στο Λος Άντζελες το 1979.

Με πληροφορίες του TMZ/Newsweek

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Διεθνή / ΗΠΑ: Πρωτοφανείς πλημμύρες στην Ουάσινγκτον - Έως και 100.000 άνθρωποι ενδέχεται να εκκενώσουν τα σπίτια τους

Μετά από δύο ημέρες έντονων φαινομένων, η αμερικάνικη ΕΜΥ προειδοποιεί για 10 έως 20 εκατοστά βροχής - Ανησυχητική η κατάσταση στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Τζέφρι Έπσταϊν: Στη δημοσιότητα έγγραφα ομοσπονδιακής έρευνας του 2019

Διεθνή / Τζέφρι Έπσταϊν: Στη δημοσιότητα έγγραφα ομοσπονδιακής έρευνας του 2019

Την προηγούμενη Παρασκευή, δικαστής στη Φλόριντα ενέκρινε ένα διαφορετικό αίτημα για την αποσφράγιση των πρακτικών του σώματος ενόρκων από μια άλλη έρευνα για τον Έπσταϊν, που χρονολογείται από το 2005 και το 2007
LIFO NEWSROOM
Ληστεία στο Λούβρο: Οι δράστες διέφυγαν από το μουσείο μισό λεπτό πριν φτάσουν οι Αρχές

Διεθνή / Ληστεία στο Λούβρο: Οι δράστες διέφυγαν από το μουσείο 30 δευτερόλεπτα πριν φτάσουν οι Αρχές

Η έρευνα του Υπουργείου Πολιτισμού της Γαλλίας εντόπισε σοβαρά κενά ασφαλείας, όπως χαλασμένες και σπασμένες κάμερες και έλλειψη συντονισμού στο διασημότερο μουσείο του κόσμου
LIFO NEWSROOM