LIVE!

Παραγωγός Όσκαρ: Η αστυνομία ήταν έτοιμη να συλλάβει τον Γουίλ Σμιθ, ο Κρις Ροκ δεν ήθελε

Παραγωγός Όσκαρ: Η αστυνομία ήταν έτοιμη να συλλάβει τον Γουίλ Σμιθ, ο Κρις Ροκ δεν ήθελε Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Η αστυνομία ήταν έτοιμη να συλλάβει τον Γουίλ Σμιθ τη βραδιά των Όσκαρ, μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ, κάτι που δεν έγινε επειδή δεν ήθελε ο δεύτερος, δήλωσε ο παραγωγός της τελετής απονομής των βραβείων. 

Μετά την έφοδο του Γουίλ Σμιθ στη σκηνή και το χαστούκι του στον Κρις Ροκ, στα παρασκήνια γίνονταν συζητήσεις, περιέγραψε ο Γουίλ Πάκερ μιλώντας στο «Good Morning America». Σύμφωνα με τα όσα είπε ο παραγωγός της τελετής των Όσκαρ, ο Ροκ δεν ήθελε να απομακρυνθεί ο Σμιθ. 

Οι αρχές δεν ανέλαβαν δράση επειδή ο Ροκ αρνήθηκε να κάνει μήνυση, είπε ο Γουίλ Πάκερ, κάτι που δήλωσε και εκπρόσωπος της αστυνομίας, τη βραδιά της τελετής. 

«Έλεγαν αυτό είναι βιαιοπραγία, αυτή τη λέξη χρησιμοποίησαν εκείνη τη στιγμή. Είπαν θα πάμε να τον πιάσουμε. Είμαστε έτοιμοι. Μπορείς να κάνεις μήνυση. Μπορούμε να τον συλλάβουμε», είπε ο Πάκερ περιγράφοντας το τι έλεγαν οι αστυνομικοί στον Ροκ. Αφού του εξήγησαν τις επιλογές που υπήρχαν, τον ρώτησαν αν ήθελε να αναλάβουν δράση και εκείνος απάντησε αρνητικά, ανέφερε ο Πάκερ. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι επικεφαλής της Ακαδημίας Κινηματογράφου ετοιμάζονταν να αποβάλλουν τον Σμιθ από την τελετή. «Τους είπα ότι ο Κρις Ροκ δεν το θέλει αυτό», δήλωσε. «Ο Ροκ το κατέστησε σαφές ότι δεν θέλει να κάνει χειρότερη μια ήδη κακή κατάσταση», είπε στους ανθρώπους της Ακαδημίας. «Το ύφος του δεν ήταν θυμωμένο, εκδικητικό», συμπλήρωσε. 

«Οπότε υποστήριζα αυτό που ήθελε ο Ροκ εκείνη τη στιγμή, που ήταν να μην απομακρυνθεί ο Γουίλ Σμιθ. Επειδή μου εξήγησαν ότι έγινε μια συζήτηση για να του ζητήσουν να φύγει εθελοντικά», συμπλήρωσε. 

Ο Πάκερ δήλωσε ακόμη ότι αρχικά υπέθεσε πως η εμφάνιση του Σμιθ στη σκηνή ήταν κάτι που είχε σχεδιάσει με τον Ροκ. «Υπέθεσα ότι θα πει κάτι, ότι κάτι αστείο θα συμβεί, επειδή αυτό είναι το στιλ του Κρις και του Γουίλ, οπότε ας δούμε τι θα συμβεί. Όταν είδα τον Γουίλ να ουρλιάζει στη σκηνή, σκέφτηκα “όχι, όχι έτσι”», πρόσθεσε. 

Την Τετάρτη η Ακαδημία σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι ζήτησε από τον Γουίλ Σμιθ να φύγει από την τελετή απονομής. «Παρότι θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι ζητήθηκε από τον κ. Σμιθ να αποχωρήσει από την τελετή και αρνήθηκε, αναγνωρίζουμε ότι θα μπορούσαμε να είχαμε διαχειριστεί διαφορετικά την κατάσταση», ανέφερε. Η Ακαδημία έχει ξεκινήσει έρευνα για το επεισόδιο και το συμβούλιό θα συνεδριάσει στις 18 Απριλίου. 

Διεθνή
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αν αυτό είναι ομοφοβικό, τότε είμαι»: Η δήλωση του Shia LaBeouf που πυροδότησε αντιδράσεις

Διεθνή / «Αν αυτό είναι ομοφοβικό, τότε είμαι»: Η δήλωση του Shia LaBeouf που πυροδότησε αντιδράσεις

Ο Shia LaBeouf μίλησε σε συνέντευξή του στον Andrew Callaghan για την πρώτη του σύλληψη στη Νέα Ορλεάνη, δηλώνοντας «αν αυτό είναι ομοφοβικό, τότε είμαι», λίγο πριν συλληφθεί ξανά κατά τη διάρκεια του Mardi Gras. Οι δηλώσεις του προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στα social media και επανέφεραν στο προσκήνιο το ταραχώδες δημόσιο προφίλ του ηθοποιού.
THE LIFO TEAM
«Το φως μπαίνει στο κάδρο»: Πώς αντιδρούν οι Ιρανοί κινηματογραφιστές της διασποράς στον θάνατο του Χαμενεΐ

Διεθνή / «Το φως μπαίνει στο κάδρο»: Πώς αντιδρούν οι Ιρανοί κινηματογραφιστές της διασποράς στον θάνατο του Χαμενεΐ

Ιρανοί σκηνοθέτες και δημιουργοί της διασποράς τοποθετούνται δημόσια μετά τον θάνατο του Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, μιλώντας για «το τέλος ενός 47χρονου εφιάλτη», αλλά και για την αβεβαιότητα που ακολουθεί. Δηλώσεις, ανοιχτές επιστολές και αναρτήσεις στα social media φωτίζουν τη σύνθετη στάση της ιρανικής πολιτισμικής κοινότητας απέναντι στις εξελίξεις.
THE LIFO TEAM
Chet Hanks: «Free me» από την Κολομβία – Μπλόκο επιστροφής λόγω διαβατηρίου

Διεθνή / Ο Chet Hanks και το ελληνικό διαβατήριο που τον κράτησε στη Μεντεγίν

Ο Chet Hanks δήλωσε μέσω Instagram ότι παραμένει στην Κολομβία λόγω προβλήματος με το διαβατήριό του. Ο 35χρονος ηθοποιός και ράπερ, γιος του Tom Hanks και της Rita Wilson, εξήγησε ότι ταξίδευε με το ελληνικό του διαβατήριο και δεν είχε μαζί του το αμερικανικό, γεγονός που δυσκολεύει την επιστροφή του στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM
ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ LIVE

Διεθνή / Πόλεμος στη Μέση Ανατολή - Live: «Μην εμπλακείτε» - Η Τεχεράνη προειδοποιεί τις ευρωπαϊκές χώρες

Όλες οι εξελίξεις - Το Ιράν έπληξε αμερικανική βάση στο Μπαχρέιν - Ο στρατός του Ισραήλ εξέδωσε νέα διαταγή εσπευσμένης απομάκρυνσης των κατοίκων δεκάδων κοινοτήτων στον Λίβανο
THE LIFO TEAM
ΚΥΠΡΟΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΒΑΣΗ RAF

Διεθνή / Κύπρος: Από τον Λίβανο εκτοξεύθηκαν τα drones που έπληξαν τη βάση Ακρωτηρίου – Πιθανή εμπλοκή της Χεζμπολάχ

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στα μεσάνυχτα της Κυριακής και οι κυπριακές αρχές ανέφεραν ότι το πρωί της Δευτέρας αναχαιτίστηκαν ακόμη δύο drones που κινήθηκαν προς την κατεύθυνση των βρετανικών βάσεων
THE LIFO TEAM
ΜΑΚΡΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Διεθνή / Μακρόν: Η Γαλλία αυξάνει το πυρηνικό της οπλοστάσιο – Στην «πυρηνική ομπρέλα» και η Ελλάδα

Η ένταξη της Ελλάδας στη γαλλική πρωτοβουλία συνδέεται με τη στενή αμυντική συνεργασία Αθήνας και Παρισιού, η οποία αναμένεται να ανανεωθεί τον Απρίλιο, κατά την προγραμματισμένη επίσκεψη του Μακρόν στην Αθήνα
THE LIFO TEAM