Πανάκριβα εισιτήρια για το γκαλά του ενός χρόνου Τραμπ στην Προεδρία - και δώρο μια φωτογραφία

Πανάκριβα εισιτήρια για το γκαλά του ενός χρόνου Τραμπ στην Προεδρία - και δώρο μια φωτογραφία Facebook Twitter
0

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα σηματοδοτήσει την πρώτη επέτειο της νίκης του με μια γιορτή στο θέρετρο Mar-a-Lago στη Φλόριντα.

Ωστόσο τα εισιτήρια για το πολυτελές γκαλά που θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο είναι πανάκριβα και μάλλον λίγοι είναι αυτοί που θα μπορέσουν να βρεθούν ως καλεσμένοι.

Τα αμερικανικά δίκτυα μεταδίδουν πως η τιμή για διπλή πρόσκληση είναι στα 100.000 δολάρια.

Το ποσό αυτό, σύμφωνα με την πρόσκληση, εξασφαλίζει μια θέση στο δείπνο και μια φωτογραφία με τον πρόεδρο.

Όποιος όμως θέλει και μπορεί να δώσει 250.000 θα εξασφαλίσει και μια θέση στην συνάντηση στρογγυλής τραπέζης που θα προηγηθεί, στην κορυφή της οποίας θα βρεθεί ο Τραμπ.

Ο Τραμπ δήλωσε στους δημοσιογράφους τον Νοέμβριο ότι είχε σκεφτεί να κάνει μια γιορτή εκείνο το μήνα, ένα χρόνο μετά τη νίκη του επί της Χίλαρι Κλίντον.

Η εκδήλωση, με οικοδέσποινα την Ρόνα Ρόμνεϊ ΜακΝτάνιελ, την πρόεδρο την πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Ρεπουμπλικανών και συνοικοδεσπότη τον μεγιστάνα των καζίνο, Στιβ Γουάιν, θα ωφελήσει την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ και της Εθνικής Επιτροπής.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί η απειλή του Ιράν να καταστρέψει εγκαταστάσεις ύδρευσης θα μπορούσε να σημάνει καταστροφή για τις χώρες του Κόλπου

Διεθνή / Γιατί η απειλή του Ιράν για τις εγκαταστάσεις ύδρευσης ίσως σημαίνει «καταστροφή» για τις χώρες του Κόλπου;

Η εύθραυστη ισορροπία στον Κόλπο περνά μέσα από τις μονάδες αφαλάτωσης, από τις οποίες εξαρτάται η καθημερινότητα και η ασφάλεια εκατομμυρίων πολιτών
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΗΠΑ

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Ανακοίνωσε αναβολή επιθέσεων στο Ιράν για 5 ημέρες

Η Τεχεράνη διαψεύδει τους ισχυρισμούς Τραμπ - «ΗΠΑ και Ιράν είχαν τις τελευταίες δύο ημέρες παραγωγικές συνομιλίες για τερματισμό των εχθροπραξιών» έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος στο Truth Social
THE LIFO TEAM