Το Παλάτι «αδιαφόρησε» για την επέτειο γάμου του Χάρι- Ευχές μόνο για την εγκυμοσύνη Βεατρίκης

Το Παλάτι «αδιαφόρησε» για την επέτειο γάμου του Χάρι- Ευχές μόνο για την εγκυμοσύνη Βεατρίκης Facebook Twitter
0

Αίσθηση προκάλεσε η στάση του Παλατιού, που έστειλε χθες ευχές για την εγκυμοσύνη της πριγκίπισσας Βεατρίκης αλλά δεν προχώρησε στο παραμικρό σχόλιο για την τρίτη επέτειο γάμου των πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

«Η Πριγκίπισσα Bεατρίκη και ο Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι, με χαρά ανακοινώνουν ότι περιμένουν μωρό το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους. Η Βασίλισσα έχει ενημερωθεί και οι δύο οικογένειες είναι ευχαριστημένες με τα νέα», ανακοίνωσαν χθες τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Την λιτή δήλωση, που δημοσιεύτηκε αρχικά στον λογαριασμό της βασίλισσας, αναδημοσίευσε και ο επίσημος λογαριασμός του πρίγκιπα της Ουαλίας, Κάρολου και της δούκισσας της Κορνουάλης, Καμίλα στο Twitter. 

Πρόκειται για το πρώτο παιδί της πριγκίπισσας Βεατρίκης, ενώ ο σύζυγός της έχει ήδη έναν γιο από την προηγούμενη σχέση του με την Αμερικανίδα αρχιτέκτονα και σχεδιάστρια Ντάρα Χουάνγκ.

Το νέο μωρό θα είναι το 12ο εγγόνι της βασίλισσας Ελισάβετ αμέσως μετά την κόρη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ τις επόμενες εβδομάδες

Η ανακοίνωση για την εγκυμοσύνη της Βεατρίκης έγινε την ημέρα της τρίτης γαμήλιας επετείου των Χάρι και Μέγκαν.

Άλλοτε το πρώην βασιλικό ζεύγος απολάμβανε πριγκιπικές τιμές, ωστόσο φαίνεται πως μετά την αποχώρησή τους από το Παλάτι αλλά και τις αμφιλεγόμενες συνεντεύξεις που έδωσαν πρόσφατα, έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Μία ακόμη σύμπτωση, στο γάμο τους είχε ανακοινωθεί η εγκυμοσύνη της αδερφής της Βεατρίκης, πριγκίπισσας Ευγενίας και είχε μοιραία επισκιαστεί. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ