Ουρανοξύστες θα μπορούν να προβλέπουν κλιματικές καταστροφές

Ουρανοξύστες θα μπορούν να προβλέπουν κλιματικές καταστροφές Facebook Twitter
0

Οι κατασκευές κτιρίων στο real estate μειώνονται ολοένα και περισσότερο, τη στιγμή που η ζήτηση για κτίρια αυξάνεται συνεχώς. Ωστόσο, η βιομηχανία ακινήτων αρχίζει να υιοθετεί τη χρήση της τεχνολογίας των «ψηφιακών διδύμων» στις κατασκευές.

Τα «ψηφιακά δίδυμα» μπορούν να εξοικονομήσουν εκατομμύρια στο κόστος κατασκευής και να βοηθήσουν στη δοκιμή της βιωσιμότητας νέων υλικών. Επιπλέον, μπορούν να προβλέψουν τον αντίκτυπο που έχουν οι διάφορες αποφάσεις σχεδιασμού στα αστικά κέντρα, καθώς και τις κλιματικές καταστροφές.

Για παράδειγμα, η GE Transportation (νυν Wabtec) δημιούργησε το Trip Optimizer, ένα ψηφιακό δίδυμο της μηχανής Evolution. Το ψηφιακό δίδυμο προσομοιώνει το πιο αποτελεσματικό προφίλ ταχύτητας και επιτάχυνσης της αμαξοστοιχίας με βάση τις καιρικές συνθήκες, την τοπογραφία των σιδηροδρομικών γραμμών και την προγραμματισμένη ώρα άφιξης της αμαξοστοιχίας.

Το Train Optimizer της GE επιτρέπει εξοικονόμηση καυσίμων 3 έως17% ή έως 32.000 γαλόνια ανά κινητήρα ετησίως. Τα τελευταία χρόνια, η χρήση των «ψηφιακών διδύμων» έχει αυξηθεί σε ακίνητα και κατασκευές, όπου η τεχνολογία έχει να επιδείξει εντυπωσιακά οφέλη.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ