ΦΩΤΙΕΣ

«Όταν όλοι κοιμούνται καθαρίζω τα κεριά»- O Ντέιβιντ Μπέκαμ μιλά για την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή

Ντέιβιντ Μπέκαμ για ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή: «Όταν όλοι κοιμούνται καθαρίζω τα χρησιμοποιημένα κεριά» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Σε μια προεπισκόπηση του ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή του, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μιλάει για την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή (OCD) από την οποία πάσχει.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ λέει στο ντοκιμαντέρ του Netflix ότι μένει συχνά ξύπνιος τη νύχτα λόγω της ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής του και καθαρίζει.

«Όταν όλοι είναι στο κρεβάτι, πηγαίνω και καθαρίζω τα κεριά, γυρίζω διακόπτες ώστε να ευθυγραμμίζονται σωστά και φροντίζω να είναι όλα εντάξει», ανέφερε.

Ήδη από το 2006 ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε αποκαλύψει στο βρετανικό τηλεοπτικό κανάλι ITV την εμμονή του με την τάξη και την καθαριότητα.

«Όλα πρέπει να τακτοποιούνται στην ευθεία και τα πράγματα πρέπει να είναι πάντα ομοιόμορφα. Όταν βάζω ποτά στο ψυγείο πρέπει να είναι ζυγά, αν είναι μονά αφαιρώ το ένα και το τοποθετώ σε άλλο ντουλάπι. Αν πάω σε ξενοδοχείο, πριν χαλαρώσω πρέπει να βάλω όλα τα φυλλάδια και τα βιβλία του δωματίου σε ένα συρτάρι».

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μιλά για την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή του ήδη στα πρώτα πλάνα, που προβλήθηκαν στο Λονδίνο σε προεπισκόπηση της σειράς που δημιούργησε το Netflix για τη ζωή του πρώην ποδοσφαιριστή. 

Στο βίντεο, η γυναίκα του, Βικτόρια Μπέκαμ, προσπαθεί να τον καθησυχάσει, αλλά ο Βρετανός σούπερ σταρ παραδέχεται πόσο δύσκολο είναι να ζεις με αυτή τη διαταραχή. 

«Μισώ να κατεβαίνω το πρωί και να έχω βρώμικα φλιτζάνια και πιάτα. Και είναι κουραστικό να τριγυρνάω καθαρίζοντας κάθε κερί, καθαρίζω κάθε τι, αυτή είναι η φοβία μου, ότι υπάρχει ένας λεκές μέσα σε ένα κερί. Ξέρω, είναι περίεργο», αναφέρει.

Διεθνή
0

ΦΩΤΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ «τζογάρει» την προεδρία του με την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο με το Ιράν

Διεθνή / Ο Ντόναλντ Τραμπ «τζογάρει» την προεδρία του με την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο με το Ιράν

Υπό την πίεση του Νετανιάχου, θεώρησε την επίθεση στο Ιράν ως ευκαιρία που έπρεπε να εκμεταλλευτεί, αλλά και ως τρόπο να διαμορφώσει ένα προφίλ ηγέτη που δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει την αμερικανική στρατιωτική ισχύ
LIFO NEWSROOM
Λάουρα Αντονέλι: To sex symbol της Ιταλίας που λερώθηκε από την επιχείρηση «καθαρά χέρια»

Διεθνή / Λάουρα Αντονέλι: To sex symbol της Ιταλίας που λερώθηκε από την επιχείρηση «καθαρά χέρια»

Η Αντονέλι πέθανε στις 22 Ιουνίου του 2015 σε ηλικία 73 ετών, γεμάτη πίκρα, σημαδεμένη από τη μεγάλη περιπέτεια, που βίωσε στις αρχές της δεκαετίας του ‘90 και την έφερε στην πόρτα στης φυλακής
LIFO NEWSROOM