Ένα εξαγριωμένο tweet του Ντόναλντ Τραμπ εναντίον του αμερικανικού περιοδικού Vanity Fair ήταν αρκετό για να επιφέρει ρεκόρ εγγραφών συνδρομητών στο περιοδικό εντός 24 ωρών.


Μια εκπρόσωπος του εκδοτικού ομίλου Condé Nast (που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα περιοδικά New Yorker, GQ, Vogue, Glamor και Wired) επιβεβαίωσε την πληροφορία που το Folio, σύμφωνα με την οποία το περιοδικό απέκτησε επιπλέον 13.000 συνδρομητές μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο την Παρασκευή.


Όλα ξεκίνησαν με την βιτριολική κριτική σε βάρος του «Trump Grill», εστιατορίου ιδιοκτησίας του μεγιστάνα που βρίσκεται στον ουρανοξύστη Τραμπ, της πολιτικής συντάκτριας του Vanity Fair, Tina Nguyen, που δημοσιεύτηκε στο σάιτ του περιοδικού την Τετάρτη. «Το Trump Grill είναι ενδεχομένως το χειρότερο εστιατόριο των ΗΠΑ», έγραφε μεταξύ άλλων στο κείμενό της η Nguyen, περιγράφοντας το γεύμα της ως «μια φθηνή εκδοχή της χλιδής».

 

«Είδε άραγε κάποιος τις κακές πωλήσεις του Vanity Fair;» έγραψε στο Twitter ο Τραμπ, αντιδρώντας μια μέρα μετά την δημοσίευση του άρθρου.

Το περιοδικό περιορίστηκε στο να «απαντήσει» στον Τραμπ με ένα απλό tweet όπου καλούσε τους χρήστες να γίνουν συνδρομητές, όπως και έγινε τελικά.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr