Οργάνωση προσκείμενη στην Αλ Κάιντα ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στην Αγία Πετρούπολη

Οργάνωση προσκείμενη στην Αλ Κάιντα ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στην Αγία Πετρούπολη Facebook Twitter
0

Μια ομάδα που αποκαλείται «Τάγμα Ιμάμ Σαμίλ» ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης, που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 16 άνθρωποι, στις αρχές του μήνα.

Η οργάνωση υποστήριξε ότι ο δράστης ενήργησε κατ' εντολή της Αλ Κάιντα, σύμφωνα με το SITE, την οργάνωση που παρακολουθεί τη δραστηριότητα των εξτρεμιστών ισλαμιστών στο διαδίκτυο.


Η ανακοίνωση της ομάδας αυτής δόθηκε αρχικά στη δημοσιότητα από ένα ειδησεογραφικό πρακτορείο της Μαυριτανίας και κατόπιν μεταφράστηκε από το SITE. Η άγνωστη, μέχρι σήμερα, οργάνωση ανέφερε ότι ο βομβιστής Ακμπαρζόν Τζαλίλοφ έδρασε κατόπιν εντολής του ηγέτη της Αλ Κάιντα, Αϊμάν αλ Ζαουάχρι.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα αλλάξει εάν επιβληθεί η επίδειξη ιστορικού των social media για την είσοδο στις ΗΠΑ

Διεθνή / Είσοδος τουριστών στις ΗΠΑ: Τι θα αλλάξει εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο για τον έλεγχο των social media

Τι θα ισχύει για του Έλληνες τουρίστες - Το 5ετές ιστορικό των social media και τα προσωπικά δεδομένα που θα απαιτεί η αρμόδια υπηρεσία, εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο Τραμπ
THE LIFO TEAM
Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή email

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή emails

Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ δήλωσε ότι ήταν «σωστό» να παραιτηθεί ο Μάντελσον, προσθέτοντας: «Όπως είπε ο πρωθυπουργός σήμερα το πρωί, ο Πίτερ Μάντελσον απογοήτευσε τη χώρα του»
THE LIFO TEAM