Οι υποψήφιοι για τα βραβεία του Βρετανικού Συμβουλίου Μόδας- Στο TikTok η εκδήλωση

Οι υποψήφιοι για τα βραβεία του Βρετανικού Συμβουλίου Μόδας- Στο TikTok η εκδήλωση Facebook Twitter
Yui Mok/Pool photo via AP
0

Η τελετή απονομής των Βρετανικών Βραβείων Μόδας θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Νοεμβρίου, στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο και το British Fashion Council αποκάλυψε τους φετινούς υποψήφιους.

   

Οι Ντάνιελ Λι, Ντέμνα Γκβασάλια, Τζόναθαν Άντερσον, Κιμ Τζόουνς, Μιούτσια Πράντα και Ραφ Σίμονς είναι υποψήφιοι στην κατηγορία «Σχεδιαστής της Χρονιάς».

   

Εν τω μεταξύ, οι Μπέθανι Γουίλιαμς, Μπιάνκα Σόντερς, Νένσι Ντότζακα, Πρίγια Αλουγάλια και Ρίτσαρντ Κουίν είναι υποψήφιοι για το βραβείο του Ιδρύματος του Βρετανικού Συμβουλίου Μόδας με το οποίο αναγνωρίζεται αναδυόμενο ταλέντο στον σχεδιασμό που έχει προκαλέσει αντίκτυπο τους τελευταίους 12 μήνες.

   

Άλλες διακρίσεις θα απονεμηθούν σε 15 Ηγέτες Αλλαγής (Leaders of Change) που έχουν επηρεάσει τη βιομηχανία της μόδας σε τρεις κατηγορίες: Περιβάλλον, Άνθρωποι και Δημιουργικότητα.

Το «Βραβείο Εξαίρετου Επιτεύγματος» και το «Βραβείο Ιζαμπέλα Μπλόου για δημιουργό μόδας» θα απονεμηθούν στον Τόμι Χίλφιγκερ για τη συνεχή πρωτοβουλία του να προβάλλει άτομα από όλα τα υπόβαθρα στο brand του.

   

Η τελετή απονομής των Βρετανικών Βραβείων Μόδας 2021 θα προβληθεί στο TikTok στις 29 Νοεμβρίου.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μενέντεζ προς Τουρκία: Όποια επιθετικότητα κατά της Ελλάδας δεν είναι αποδεκτή, θα έχει συνέπειες

Διεθνή / Μενέντεζ προς Τουρκία: Όποια επιθετικότητα κατά της Ελλάδας δεν είναι αποδεκτή, θα έχει συνέπειες

«Επικίνδυνη περίοδος για να προσπαθήσει να προκαλέσει ένα επεισόδιο ώστε να αποσπάσει την προσοχή των Τούρκων πολιτών από την κακή οικονομική τους κατάσταση»
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ