Οι υποψήφιοι για τα βραβεία του Βρετανικού Συμβουλίου Μόδας- Στο TikTok η εκδήλωση

Οι υποψήφιοι για τα βραβεία του Βρετανικού Συμβουλίου Μόδας- Στο TikTok η εκδήλωση Facebook Twitter
Yui Mok/Pool photo via AP
0

Η τελετή απονομής των Βρετανικών Βραβείων Μόδας θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Νοεμβρίου, στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο και το British Fashion Council αποκάλυψε τους φετινούς υποψήφιους.

   

Οι Ντάνιελ Λι, Ντέμνα Γκβασάλια, Τζόναθαν Άντερσον, Κιμ Τζόουνς, Μιούτσια Πράντα και Ραφ Σίμονς είναι υποψήφιοι στην κατηγορία «Σχεδιαστής της Χρονιάς».

   

Εν τω μεταξύ, οι Μπέθανι Γουίλιαμς, Μπιάνκα Σόντερς, Νένσι Ντότζακα, Πρίγια Αλουγάλια και Ρίτσαρντ Κουίν είναι υποψήφιοι για το βραβείο του Ιδρύματος του Βρετανικού Συμβουλίου Μόδας με το οποίο αναγνωρίζεται αναδυόμενο ταλέντο στον σχεδιασμό που έχει προκαλέσει αντίκτυπο τους τελευταίους 12 μήνες.

   

Άλλες διακρίσεις θα απονεμηθούν σε 15 Ηγέτες Αλλαγής (Leaders of Change) που έχουν επηρεάσει τη βιομηχανία της μόδας σε τρεις κατηγορίες: Περιβάλλον, Άνθρωποι και Δημιουργικότητα.

Το «Βραβείο Εξαίρετου Επιτεύγματος» και το «Βραβείο Ιζαμπέλα Μπλόου για δημιουργό μόδας» θα απονεμηθούν στον Τόμι Χίλφιγκερ για τη συνεχή πρωτοβουλία του να προβάλλει άτομα από όλα τα υπόβαθρα στο brand του.

   

Η τελετή απονομής των Βρετανικών Βραβείων Μόδας 2021 θα προβληθεί στο TikTok στις 29 Νοεμβρίου.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΔΑΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΑΣΜΟΣ

Διεθνή / Ο Τραμπ υπέγραψε το διάταγμα για νέο παγκόσμιο δασμό 10%: «Θα τεθεί σε ισχύ σχεδόν αμέσως»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ επιβάλλει νέο παγκόσμιο δασμό μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου να ακυρώσει πολλούς από τους παγκόσμιους δασμούς που είχε επιβάλει πέρυσι
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΑΣΜΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Διεθνή / «Ντροπή»: Έξαλλος ο Τραμπ με το Ανώτατο Δικαστήριο για τους δασμούς - Ανακοίνωσε παγκόσμιο δασμό 10% 

Ο Τραμπ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στους δικαστές που συντάχθηκαν με την πλειοψηφία, λέγοντας ότι είναι «αντιπατριώτες» και «ντροπή για τις οικογένειές τους»
THE LIFO TEAM