Οι Τούρκοι έκαναν πρωτοφανή «καψόνια» σε αεροσκάφος της Easyjet που είχε προορισμό τη Λάρνακα

Οι Τούρκοι έκαναν πρωτοφανή «καψόνια» σε αεροσκάφος της Easyjet που είχε προορισμό τη Λάρνακα Facebook Twitter
0

Μεγάλη ταλαιπωρία υπέστησαν χθες βράδυ οι 184 επιβάτες αεροσκάφους της Easy-Jet, το οποίο αναχώρησε από το αεροδρόμιο του Γκάτγουϊκ, του Ηνωμένου Βασιλείου για το αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Σύμφωνα με δήλωση του εκπροσώπου τύπου της «Hermes Airports, λόγω κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν δυτικά της Κύπρου το αεροπλάνο κατευθύνθηκε για λόγους ασφαλείας στο τουρκικό αεροδρόμιο Νταλαμάν, πάνω από το οποίο υπερίπτατο για αρκετή ώρα, μέχρι να λάβει άδεια προσγείωσης.

Στη συνέχεια και αφού το αεροσκάφος είχε προσγειωθεί, οι τουρκικές αρχές απαγόρευσαν στο αεροσκάφος να πετάξει απ' ευθείας προς την Κύπρο, με αποτέλεσμα να κατευθυνθεί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» Αθηνών, από το οποίο έφτασε τελικά στην Κύπρο στις 4.30 τα ξημερώματα.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

SHEIN ΕΡΕΥΝΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Διεθνή / Η Ευρωπαϊκή Ένωση ξεκινά επίσημη έρευνα κατά της Shein - Τα τρία ζητήματα που θα εξεταστούν

Σε περίπτωση επιβεβαίωσης παραβάσεων, οι Βρυξέλλες μπορούν να επιβάλουν προσωρινά μέτρα, να αποδεχτούν δεσμευτικές υποσχέσεις από την εταιρεία ή να εκδώσουν απόφαση μη συμμόρφωσης που μπορεί να οδηγήσει σε βαριά πρόστιμα
THE LIFO TEAM