Oι ελβετοί αρνούνται να απελευθερώσουν τον Πολάνσκι

Oι ελβετοί αρνούνται να απελευθερώσουν τον Πολάνσκι Facebook Twitter
0

Οι Ελβετοί πιστεύουν πως αν αφεθεί ελεύθερος, είναι σχεδόν σίγουρο πως ο Πολάνσκι θα φύγει από την Ελβετία. Θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως ο διάσημος σκηνοθέτης θα απελάθεί στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες όπου και έχει καταδικαστεί για τις κατηγορίες που τον θέλουν να έχει βιάσει ένα δεκατριάχρονο κοριτσάκι το 1977.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν ακόμα ζητήσει την απέλαση του, παρόλα αυτά θεωρείται βέβαιο πως θα το κάνουν εντός της περιοδου των 60 ημερών που προβλέπει ο νόμος.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΩΤΙΑ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

Διεθνή / Χονγκ Κονγκ: Βίντεο δείχνει τη φωτιά να εξαπλώνεται σε δευτερόλεπτα στους ουρανοξύστες - Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών

Συνελήφθησαν κορυφαία στελέχη κατασκευαστικής εταιρείας με την υποψία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας για τη χειρότερη πυρκαγιά εδώ και σχεδόν 80 χρόνια στην πόλη
LIFO NEWSROOM