LIVE - Πόλεμος στη Μέση Ανατολή

Οι αναρτήσεις Τραμπ που χλευάζουν την οικογένεια Κένεντι, λίγες ώρες μετά τον θάνατο της Τατιάνα Σλόσμπεργκ

Οι αναρτήσεις Τραμπ που χλευάζουν την οικογένεια Κένεντι, λίγες ώρες μετά τον θάνατο της Τατιάνα Σλόσμπεργκ Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: EPA
0

Καθώς η οικογένεια Κένεντι θρηνούσε τον πρόωρο θάνατο της Τατιάνας Σλόσμπεργκ - κόρης της Κάρολαϊν Κένεντι και εγγονής του πρώην Αμερικανού προέδρου Τζον Κένεντι — ο Ντόναλντ Τραμπ προσέφυγε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αναρτήσει δημοσιεύσεις που χλεύαζαν τη διάσημη οικογένεια.

Η Τατιάνα Σλόσμπεργκ πέθανε την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου σε ηλικία 35 ετών, λίγο περισσότερο από έναν μήνα αφότου είχε δημοσιοποιήσει ότι διαγνώστηκε με οξεία μυελογενή λευχαιμία.

Την είδηση γνωστοποίησαν οι λογαριασμοί του JFK Library Foundation στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκ μέρους της οικογένειας της Τατιάνα.

«Η πανέμορφη Τατιάνα μας έφυγε σήμερα το πρωί. Θα βρίσκεται για πάντα στις καρδιές μας», ανέφερε η ανάρτηση.

Οι αναρτήσεις Τραμπ που χλευάζουν την οικογένεια Κένεντι, λίγες ώρες μετά τον θάνατο της Τατιάνα Σλόσμπεργκ Facebook Twitter
Η Τατιάνα Σλόσμπεργκ/Φωτογραφία: Getty Images

Ο Τραμπ δεν αναφέρθηκε άμεσα στον θάνατο της Σλόσμπεργκ στις αναρτήσεις που ακολούθησαν. Αντ’ αυτού, κοινοποίησε στιγμιότυπα οθόνης από υποστηρικτές του κινήματος MAGA που ειρωνεύονταν την οικογένεια Κένεντι για τις πρόσφατες αντιδράσεις της στην απόφασή του να προσθέσει το όνομά του στο Kennedy Center, τον ιστορικό πολιτιστικό χώρο στην Ουάσινγκτον, ο οποίος αφιερώθηκε ως μνημείο στον Τζον Κένεντι μετά τη δολοφονία του στο Ντάλας το 1963.

«Η οικογένεια Κένεντι έχει ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ παραμελήσει το Kennedy Center», ανέφερε μία ανάρτηση. «Δεν συγκεντρώνουν χρήματα. Δεν εμφανίζονται ποτέ. Και ο μόνος Κένεντι που βρέθηκε εκεί πρόσφατα είναι μέλος του υπουργικού συμβουλίου του Τραμπ».

«Οι Trumps ήταν πάντα υποστηρικτές των τεχνών. Οι Kennedys είναι υποστηρικτές των Kennedys», έγραφε άλλη ανάρτηση.

Μέχρι στιγμής, η οικογένεια Κένεντι δεν έχει απαντήσει στις τελευταίες επιθέσεις του Τραμπ. Τα μόνα μέλη της οικογένειας που έχουν αναρτήσει κάτι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις ώρες μετά τον θάνατο της Τατιάνα Σλόσμπεργκ είναι εκείνα που μοιράστηκαν λόγια αγάπης, όπως η ξαδέλφη της Κάρολαϊν Κένεντι, Maria Shriver, η οποία μάλιστα χλευάστηκε άμεσα σε ορισμένα από τα στιγμιότυπα που κοινοποίησε ο Τραμπ.

«Επιστρέφω σε αυτόν τον χώρο σήμερα για να αποτίσω φόρο τιμής στη γλυκιά, αγαπημένη μου Τατιάνα, που έφυγε από τη ζωή σήμερα», έγραψε η Shriver στο X. «Επιστρέφω για να τιμήσω την αγαπημένη και υποστηρικτική οικογένειά της, που ενώθηκε και έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να τη βοηθήσει. Επιστρέφω με ραγισμένη καρδιά, γιατί η Τατιάνα αγαπούσε τη ζωή. Αγαπούσε τη ζωή της και πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις για να την κρατήσει».

Με πληροφορίες από people.com 

Διεθνή
0

LIVE - Πόλεμος στη Μέση Ανατολή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗ

Διεθνή / «Σοφία από τον ουρανό»: Ευαγγελικοί πάστορες προσεύχονται για τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο

Ο επικεφαλής πάστορας ακούγεται να λέει: «Προσευχόμαστε να πλημμυρίσουν η καρδιά και το μυαλό του με σοφία από τον ουρανό και ο Κύριος να τον καθοδηγήσει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζουμε σήμερα»
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΣΡΑΗΛ ΗΠΑ

Διεθνή / Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Ιράν και Ισραήλ ανταλλάσσουν πλήγματα - Η Τεχεράνη συνεχίζει τις επιθέσεις σε χώρες του Κόλπου

Η ένταση στη Μέση Ανατολή κλιμακώνεται, καθώς Ιράν και Ισραήλ συνεχίζουν να ανταλλάσσουν σφοδρά πλήγματα μία εβδομάδα μετά την έναρξη του πολέμου, με επιθέσεις να σημειώνονται και σε χώρες του Κόλπου
THE LIFO TEAM
ΠΕΡΣΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Οι σύμμαχοι των ΗΠΑ στον Κόλπο παραπονιούνται πως δεν τους ενημέρωσαν για τις επιθέσεις του Ιράν

Οι σύμμαχοι των ΗΠΑ στον Περσικό Κόλπο εκφράζουν έντονη δυσαρέσκεια, κατηγορώντας την Ουάσιγκτον ότι δεν τους ενημέρωσε επαρκώς για τις ιρανικές επιθέσεις και επιπλέον αγνόησε τις προειδοποιήσεις τους
THE LIFO TEAM
ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΟΡΜΠΑΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΒΕΤΟ ΔΑΝΕΙΟ

Διεθνή / ΕΕ: Καταδικάζει τα σχόλια Ζελένσκι σχετικά με το βέτο της Ουγγαρίας για δάνειο προς την Ουκρανία

Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Όλοφ Τζιλ, η «εμπρηστική» ρητορική «δεν είναι ούτε χρήσιμη ούτε ευνοεί την επίτευξη των κοινών μας στόχων»
THE LIFO TEAM