Όχι, αυτή δεν είναι η Αριάνα Γκράντε: Το Μαντάμ Τισό έφτιαξε το πιο πετυχημένο ομοίωμα

Όχι, αυτή δεν είναι η Αριάνα Γκράντε: Το Μαντάμ Τισό έφτιαξε το πιο πετυχημένο ομοίωμα Facebook Twitter
0

Η Αριάντα Γκράντε μόλις προστέθηκε στο πάνθεον της «κέρινης» αθανασίας αφού έγινε έκθεμα στο μουσείο  Μαντάμ Τισό και ένα από τα πιο πετυχημένα και αληθοφανή ομοιώματα. 

Το μουσείο Μαντάμ Τισό στο Χόλιγουντ αποκάλυψε το νέο κέρινο ομοίωμα της τραγουδίστριας, στη διάρκεια ενός πάρτι στην ταράτσα του Roosevelt Hotel, δίνοντας στους φανς την ευκαιρία να βγάλουν σέλφι μαζί του. 

«Το θέλετε; Το έχουμε. Η Αριάνα Γκράντε έφτασε στο Μαντάμ Τισό του Χόλιγουντ», σχολίασε σε σχετική ανακοίνωση το μουσείο, σε μια αναφορά στο τραγούδι «7 Rings» της Γκράντε. 

Τα ρούχα στο κέρινο ομοίωμα είναι εμπνευσμένα από το σύνολο που φορούσε η Αριάνα Γκράντε στο βιντεοκλίπ «Rule the World», στο πλευρό του ράπερ 2 Chainz. Επίσης συνοδεύεται από μια μικρή πυραμίδα με ποτήρια σαμπάνιας, ξανά ως αναφορά στο «7 Rings».

Το κέρινο ομοίωμα κατενθουσίασε τους φανς, καθώς είναι εξαιρετικά προσεγμένο στις λεπτομέρειες, από τα λακάκια της τραγουδίστριας μέχρι τα τατουάζ στα δάχτυλα. 

Όχι, αυτή δεν είναι η Αριάνα Γκράντε: Το Μαντάμ Τισό έφτιαξε το πιο πετυχημένο ομοίωμα Facebook Twitter

Να σημειωθεί πως αυτό δεν είναι το πρώτο κέρινο ομοίωμα της Αριάνα Γκράντε, αφού το Μαντάμ Τισό του Λονδίνου είχε αποκαλύψει ένα limited-edition ομοίωμα της τραγουδίστριας, υποστηρίζοντας πως «πέτυχε» την χαρακτηριστική της εμφάνιση, πριν οι φανς διαφωνήσουν ότι δεν της μοιάζει καθόλου. 

Η Αριάνα Γκράντε είχε σχολιάσει τότε το κέρινο ομοίωμα, γράφοντας στα social media: «Θέλω απλώς να μιλήσω». 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Φειδίας Παναγιώτου δημοσίευσε τελικά τη συνέντευξη με τον Τατάρ: «Εγγύηση για τους Τουρκοκύπριους τα τουρκικά στρατεύματα»

Διεθνή / Ο Φειδίας Παναγιώτου δημοσίευσε τελικά τη συνέντευξη με τον Τατάρ: «Εγγύηση για τους Τουρκοκύπριους τα τουρκικά στρατεύματα»

Ο Ερσίν Τατάρ απαντά στις επικρίσεις για πλήρη εξάρτηση του από την Τουρκία και ισχυρίζεται πως η ύπαρξη του Κυπριακού οφείλεται στις «σφαγές» Τουρκοκυπρίων από Ελληνοκύπριους το 1963-1964
LIFO NEWSROOM
Σχέδιο Ισραήλ για μαζική μεταφορά Παλαιστινίων στη Ράφα – «Οδικός χάρτης για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»

Διεθνή / Σχέδιο Ισραήλ για μαζική μεταφορά Παλαιστινίων στη Ράφα – «Οδικός χάρτης για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»

Το Υπουργείο Άμυνας θέλει να μετατρέψει τα ερείπια της Ράφα σε «ανθρωπιστική πόλη» υπό στρατιωτικό έλεγχο – Νομικοί κάνουν λόγο για σχέδιο εγκλεισμού και εκτοπισμού ολόκληρου του πληθυσμού της Γάζας
LIFO NEWSROOM
Πλημμύρες στο Τέξας: Ξεπέρασαν τους 100 οι νεκροί - Στα 28 τα νεκρά παιδιά στο Camp Mystic

Διεθνή / Πλημμύρες στο Τέξας: Ξεπέρασαν τους 100 οι νεκροί - Στα 28 τα νεκρά παιδιά στο Camp Mystic

Ιδιαίτερα τραγική από τις πλημμύρες στο Τέξας ήταν η κατάσταση στο Camp Mystic, μια κατασκήνωση χριστιανικής οργάνωσης για κορίτσια - Διαμαρτυρίες για την έλλειψη έγκαιρης ειδοποίησης - Εκκλήσεις για σύγχρονα συστήματα συναγερμού
LIFO NEWSROOM
Πλημμύρες στο Τέξας: Γιατί πιάστηκε απροετοίμαστη μια περιοχή συνηθισμένη σε ακραία φαινόμενα

Διεθνή / Πλημμύρες στο Τέξας: Γιατί πιάστηκε απροετοίμαστη μια περιοχή συνηθισμένη σε ακραία φαινόμενα

Πάνω από 80 νεκροί από ξαφνικές πλημμύρες στο Τέξας - Ανεπαρκείς ειδοποιήσεις, ανεπαρκές σύστημα προειδοποίησης και καθυστερημένη αντίδραση οδήγησαν σε τραγωδία στην πιο επιρρεπή σε πλημμύρες περιοχή των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Μετά το Madleen έρχεται το Handala - «Αυτή η αποστολή είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Γάζας»

Διεθνή / Μετά το Madleen έρχεται το Handala - «Αυτή η αποστολή είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Γάζας»

«Δεν είμαστε κυβερνήσεις. Είμαστε άνθρωποι που δρουν εκεί που οι θεσμοί έχουν αποτύχει. Δεν θα υποχωρήσουμε», αναφέρεται στην ανακοίνωση του διεθνή συνασπισμού Freedom Flotilla Coalition
LIFO NEWSROOM