Ο Weeknd εκθρόνισε τον Τζάστιν Μπίμπερ στο Spotify

Ο Weeknd εκθρόνισε τον Τζάστιν Μπίμπερ στο Spotify Facebook Twitter
Instagram
0

Ο Weeknd έσπασε ένα νέο ρεκόρ στο Spotify, εκθρονίζοντας τον Τζάστιν Μπίμπερ ως τον καλλιτέχνη με τους περισσότερους μηνιαίους ακροατές στην πλατφόρμα.


Αφού κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ «Dawn FM», το οποίο έχασε την πρώτη θέση στα charts των album στο Billboard 200 με μόλις 2.300 αντίτυπα, ο κατά κόσμον Abel Makkonen Tesfaye έφτασε στους 85.667.564 μηνιαίους ακροατές στο Spotify, τον υψηλότερο από κάθε καλλιτέχνη μέχρι στιγμής.

Τον τίτλο αυτόν κατείχε για σχεδόν έναν χρόνο οΤζάστιν Μπίμπερ. Ωστόσο Τζάστν Μπίμπερ θα είναι πάντα ο πρώτος καλλιτέχνης που ξεπέρασε το φράγμα των 90 εκατομμυρίων μηνιαίων ακροατών, τίτλο που κέρδισε μόλις τον περασμένο μήνα.

Το πέμπτο στούντιο άλμπουμ του, «Dawn FM» κυκλοφόρησε στις 7 Ιανουαρίου ως η συνέχεια του «After Hours» του 2020.

Ο Weeknd άφησε να εννοηθεί ότι το νέο άλμπουμ μπορεί να είναι μέρος μιας «τριλογίας» και έκτοτε οι θαυμαστές άρχισαν να υποθέτουν ότι το «Dawn FM» είναι το δεύτερο μέρος, με ένα τρίτο άλμπουμ να βρίσκεται στα σκαριά.

Το «Dawn FM» περιλαμβάνει συνεργασίες με guests όπως οι Tyler, The Creator, Oneohtrix Point Never και Lil Wayne αλλά και μία αφήγηση από τον ηθοποιό Jim Carrey.

Με πληροφορίες του NME

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ