Ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος ψηφίζει Χίλαρι, σύμφωνα με διαρροή από την οικογένεια Κένεντι

Ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος ψηφίζει Χίλαρι, σύμφωνα με διαρροή από την οικογένεια Κένεντι Facebook Twitter
0

Ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος είναι πολύ πιθανό να ψηφίσει Κλίντον και όχι Τραμπ στις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, σύμφωνα με όσα υποστήριξε μέλος της «δυναστείας» των Κένεντι, η Κάθλιν Χάρτινγκτον Κένεντι Τάουνσεντ, κόρη του Ρόμπερτ Κένεντι και πρώην βοηθός κυβερνήτη του Μέριλαντ.

Σύμφωνα με την Τάουσεντ, την οποία επικαλείται το Politico, ο 92χρονος πρώην Πρόεδρος, αρχικά προτιμούσε να παραμείνει θεατής στην προεκλογική εκστρατεία αλλά τελικά θα ψηφίσει την Χίλαρι.

Τόσο το Politico, όσο και η Guardian, δημοσιεύουν ένα μήνυμα της Τάουνσεντ στο Facebook το οποίο συνοδεύεται από φωτογραφία της σε χειραψία με τον Μπούς. Στο κείμενο γράφει: «Ο Πρόεδρος μου είπε ότι έχει δικαίωμα ψήφου για την Χίλαρι !!"

Η ανάρτηση έγινε πάντως σε «ιδιωτικό επίπεδο» και δεν έγινε δυνατό να επαληθευτεί.

Ο Jim McGrath, εκπρόσωπος της οικογένειας Μπους, δήλωσε στην Guardian: "Η ψηφοφορία στην οποία ο Πρόεδρος Μπους θα ρίξει ως απλός πολίτης την ψήφο του σε περίπου 50 ημέρες θα είναι ακριβώς αυτό: Μια ιδιωτική ψηφοφορία…Επομένως δεν σχολιάζει την  προεδρική κούρσα στο μεσοδιάστημα. "

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΙΕΝ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη χάνει 500 εκατ. ευρώ την ημέρα από την κρίση στη Μέση Ανατολή

Η πρόεδρος της Κομισιόν ανακοίνωσε επίσης ότι έως το καλοκαίρι θα παρουσιαστεί Σχέδιο Δράσης για την Ηλεκτροδότηση, το οποίο θα περιλαμβάνει φιλόδοξο πανευρωπαϊκό στόχο
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Διεθνή / Ο Τραμπ εξακολουθεί να απορρίπτει την πρόταση του Ιράν και συζητά την παράταση του ναυτικού αποκλεισμού

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου αποκάλυψε ότι ο Τραμπ εξετάζει μέτρα για τη σταθεροποίηση των παγκόσμιων αγορών πετρελαίου, καθώς και τρόπους περιορισμού των επιπτώσεων του ναυτικού αποκλεισμού στους Αμερικανούς καταναλωτές
THE LIFO TEAM