Ο Τζέιμς Κόρντεν επισκέφθηκε τον Τζο Μπάιντεν στο Οβάλ Γραφείο και άλλαξε τη διακόσμηση

Ο Τζέιμς Κόρντεν επισκέφθηκε τον Τζο Μπάιντεν στο Οβάλ Γραφείο και άλλαξε τη διακόσμηση Facebook Twitter
0

Ο Τζέιμς Κόρντεν εισέβαλε στο Οβάλ Γραφείο και άλλαξε τη διακόσμηση, παρουσία του Αμερικανού προέδρου, Τζο Μπάιντεν.

Στο trailer του The Late Late Show, ο 43χρονος κωμικός μπαίνει στο γραφείο του Μπάιντεν κρατώντας ένα βρώσιμο γλαστράκι. 

«Είναι και σνακ και δώρο» λέει στον Μπάιντεν, αφήνοντας τα φρούτα στο γραφείο, μπροστά του. «Εγώ θα φτιάξω το σπίτι όσο εσείς θα τρώτε» συνέχισε. 

Πλησιάζει το άγαλμα του πρώην προέδρου Χάρι Τρούμαν και τοποθετεί μπροστά του μία φωτογραφία του με τον τραγουδιστή Χάρι Στάιλς. 

«Κάλυψες τον Χάρι Τρούμαν;» ρωτά ο Μπάιντεν, με τον κωμικό να του απαντάει: «Καλύπτω έναν Χάρι με έναν άλλο Χάρι. Φωτίζει τον χώρο, δεν πιστεύετε;». 

Ο Κόρντεν έχει ανακοινώσει πως η εκπομπή, που είναι στον αέρα από το 2015, θα ρίξει «αυλαία» έως το τέλος του καλοκαιριού του 2023.

Πλην των πολλών και άκρως προσωπικών συνεντεύξεων με celebrity, το σόου έχει γίνει γνωστό και για τις ιδιαίτερες στιγμές του, όπως το Carpool Karaoke.

«Απλά ένιωσα ότι ίσως είχαμε κάνει αρκετά. Ίσως είχαμε κάνει όλα όσα θέλαμε να κάνουμε. (...) Όταν ανέλαβα τη δουλειά, αρχικά , δεν πίστευα ότι θα βγαίναμε στον αέρα έξι μήνες αργότερα. Στη συνέχεια, μόλις φάνηκε ότι θα εκπέμπαμε για λίγο καιρό, ήμουν πολύ, πολύ αποφασισμένος ότι η εκπομπή δεν θα κρατούσε περισσότερο απ΄ό,τι πρέπει» είχε πει για την απόφασή του, την οποία χαρακτήρισε «πολύ δύσκολη». 

Με πληροφορίες από People

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Διεθνή / Ο Τραμπ δημοσίευσε στα social βίντεο «με ωμές εικόνες βίας» από τη δολοφονία γυναίκας

O Αμερικανός πρόεδρος για άλλη μία φορά χρησιμοποιεί τον θάνατο μίας γυναίκας για να ενισχύσει το αίσθημα φόβου γύρω από τη μετανάστευση και να στηρίξει πολιτικές μαζικών απελάσεων
THE LIFO TEAM
Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα την playlist που ακούει το πλήρωμα του Artemis II στο ταξίδι προς τη Σελήνη

Διεθνή / Η NASA μοιράστηκε την playlist του Artemis II για το ταξίδι στη Σελήνη

Από το Pink Pony Club της Τσάπελ Ρόαν μέχρι το Under Pressure των Queen και David Bowie, η NASA μοιράστηκε τα τραγούδια που έχουν επιλέξει οι αστροναύτες του Artemis II για τα πρωινά τους ξυπνήματα στο διάστημα. Η λίστα συνδέεται με μια παράδοση που ξεκινά από την εποχή του Apollo
THE LIFO TEAM