Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ πούλησε ολόκληρο τον κατάλογο των τραγουδιών του

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ πουλά ολόκληρο τον κατάλογο των τραγουδιών του Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ πούλησε τον κατάλογο τραγουδιών του στην Hipgnosis Song Management, σε μια συμφωνία που δίνει στην εταιρεία όλα τα δικαιώματα για τη μουσική του καλλιτέχνη που είχε κυκλοφορήσει στο παρελθόν.

Η Hipgnosis Song Management αγόρασε το 100% των δικαιωμάτων του καλλιτέχνη, συμπεριλαμβανομένων των κομματιών «SexyBack», «Rock Your Body» και «Can’t Stop The Feeling».

Η συμφωνία αφορά τα εκδοτικά δικαιώματα του Τίμπερλεϊκ αλλά όχι τα δικαιώματα ηχογράφησης, δηλαδή τα τραγούδια που είτε έγραψε είτε συνέγραψε.

Επειδή ωστόσο, δεν ήταν δημιουργός σε μερικές από τις πιο γνωστές επιτυχίες των NSYNC όπως το «Bye Bye Bye» και το «It’s Gonna Be Me», αυτά δεν περιλαμβάνονται στην πώληση, αλλά η πλειονότητα της σόλο δουλειάς του ανήκει πλέον στην εταιρεία.

Οι οικονομικές λεπτομέρειες της πώλησης δεν έχουν γίνει γνωστές.

Σε δήλωσή του στο περιοδικό Rolling Stone, ο Τίμπερλεϊκ είπε πως: «Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με τον CEO και ιδρυτή της Hipgnosis, Μερκ Μερκουριάδης και την Hipgnosis – εκτιμά τους καλλιτέχνες και το δημιουργικό τους έργο και ήταν πάντα ένθερμος υποστηρικτής των τραγουδοποιών και της διήγηση ιστοριών. Ανυπομονώ γι' αυτό το επόμενο κεφάλαιο».

«Ο απίστευτος κατάλογος του Τζάστιν θα ενωθεί με άλλα καταπληκτικά έργα στο Hipgnosis που γνωρίζουμε ότι θα χρησιμεύσουν ως μεγάλος διαχειριστής του έργου του», πρόσθεσε ο Μερκουριάδης. «Ανυπομονούμε για μια εξαιρετική συνεργασία».

Με πληροφορίες του Rolling Stone/NME

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ THE LATE SHOW

Διεθνή / Τραμπ για το τέλος του «The Late Show»: «Ο Κόλμπερτ τελείωσε επιτέλους, ήταν σαν νεκρός»

«Θα μπορούσες να πάρεις οποιονδήποτε από το δρόμο και θα ήταν καλύτερος από αυτόν τον τελείως ηλίθιο» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Truth Social ο Αμερικανός πρόεδρος
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ: Μουσείο για την ιστορία των γυναικών κόλλησε επειδή η δεξιά θέλει να αποκλείσει τις τρανς γυναίκες

Διεθνή / Ελληνοαμερικανίδα βουλευτής στο επίκεντρο της μάχης για μουσείο γυναικών χωρίς τρανς γυναίκες στις ΗΠΑ

Η Βουλή των Αντιπροσώπων απέρριψε νομοσχέδιο για το Smithsonian American Women’s History Museum, μετά την προσθήκη διατάξεων που αποκλείουν τις τρανς γυναίκες από την αφήγηση του μουσείου και δίνουν στον Ντόναλντ Τραμπ λόγο για την τελική του τοποθεσία.
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ICE ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / ΗΠΑ: Η Γερουσία «παγώνει» την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τη χρηματοδότηση της ICE

Οι Ρεπουμπλικάνοι αρνούνται να εγκρίνουν τις απαιτήσεις του Τραμπ - «Οι άνθρωποι ανησυχούν για το πώς θα πληρώσουν το νοίκι, όχι πώς να μαζέψουν 1,8 δισ. για τον πρόεδρο και τους συμμάχους του»
THE LIFO TEAM