Ο Τραμπ νικητής στην Φλόριντα

Ο Τραμπ νικητής στην Φλόριντα Facebook Twitter
0

Ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα με το κόμμα των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ κέρδισε μια σημαντική νίκη στους προκριματικούς της Φλόριντα χθες, δίνοντας την χαριστική βολή στην υποψηφιότητα του αντιπάλου του Μάρκο Ρούμπιο και πλησιάζοντας την εξασφάλιση του χρίσματος, καθώς πέντε πολιτείες εμφανίστηκαν να ψηφίζουν για τον Τραμπ.

Ο Τραμπ σύμφωνα με τα φαινόμενα θα κερδίσει το Οχάιο, το Μιζούρι, τη Βόρεια Καρολίνα και το Ιλινόι, και θα αποτελέσει εμπόδιο για όσους από το κατεστημένο των Ρεπουμπλικανών φοβούνται ότι η ταραχώδης καμπάνια του με την εξασφάλιση του χρίσματος θα οδηγήσει το κόμμα στην ήττα τον Νοέμβριο.

Από την πλευρά του Δημοκρατικού Κόμματος, η πρώην υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον κέρδισε την Φλόριντα από τον Μπέρνι Σέντερς τον βουλευτή από το Βερμόντ.

Μετά το αποτέλεσμα της Φλόριντα, ο βουλευτής της ίδιας πολιτείας Μαρκ Ρούμπιο αποσύρθηκε από τον εκλογικό αγώνα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, αφήνοντας τον κυβερνήτη του Οχάιο Τζον Κέισικ και τον γερουσιαστή Τεντ Κρουζ, επίσης υποψήφιους για το Ρεπουμπλικανικό χρίσμα, να αντιμετωπίσουν τον Τραμπ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ αναστέλλει τις φοιτητικές βίζες και επεκτείνει τον έλεγχο στα κοινωνικά δίκτυα

Διεθνή / ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ αναστέλλει τις φοιτητικές βίζες και επεκτείνει τον έλεγχο στα κοινωνικά δίκτυα

Η κυβέρνηση Τραμπ παγώνει τα ραντεβού για φοιτητικές βίζες και εντείνει τον έλεγχο στα social media για αλλοδαπούς φοιτητές, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από κορυφαία πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Νέα αποτυχία για το Starship της SpaceX: Διαλύθηκε πάνω από τον Ινδικό ωκεανό

Διεθνή / Νέα αποτυχία για το Starship της SpaceX: Διαλύθηκε πάνω από τον Ινδικό ωκεανό

Παρά την πρόοδο σε σχέση με προηγούμενες δοκιμές, η αποστολή δεν κατάφερε να εκπληρώσει τους στόχους της - Ο Έλον Μασκ υποσχέθηκε ταχύτερο ρυθμό εκτοξεύσεων, παρά τα προβλήματα που εξακολουθούν να ταλανίζουν το φιλόδοξο πρόγραμμα για αποίκηση του Άρη.
LIFO NEWSROOM