LIVE!

Ο Τραμπ κάνει πιο αυστηρούς τους ελέγχους σε ξένους πολίτες μετά την επίθεση στο Μανχάταν

Ο Τραμπ κάνει πιο αυστηρούς τους ελέγχους σε ξένους πολίτες μετά την επίθεση στο Μανχάταν Facebook Twitter
0

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ γνωστοποίησε ότι διέταξε να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο το πρόγραμμα ελέγχου των αλλοδαπών που επιθυμούν να εισέλθουν στη χώρα, μερικές ώρες μετά την επίθεση στο Μανχάταν, η οποία είχε αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οκτώ άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 11.


«Μόλις διέταξα το υπουργείο Εσωτερικής Ασφαλείας να ενισχύσει το ήδη πολύ αυστηρό πρόγραμμα ελέγχων» των ξένων που θέλουν να μπουν στις ΗΠΑ, ανέφερε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στο Twitter. «Καλή η πολιτική ορθότητα, αλλά όχι για αυτό!», συμπλήρωσε ο ρεπουμπλικάνος.


Οι αμερικανικές αρχές δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα το όνομα του δράστη αυτής της «τρομοκρατικής ενέργειας». Έχουν αναφέρει μόνο ότι πρόκειται για έναν άνδρα 29 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, πρόκειται για έναν Ουζμπέκο ο οποίος μετανάστευσε στις ΗΠΑ το 2010.

Διεθνή
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΠΡΟΣ ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Η Κύπρος δεν συμμετέχει ούτε προτίθεται να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε στρατιωτική επιχείρηση»

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η Κύπρος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με εταίρους στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τρίτα κράτη, εξασφαλίζοντας σημαντική βοήθεια
THE LIFO TEAM