O Τραμπ απειλεί να καλέσει στο ντιμπέιτ με την Χίλαρι πρώην ερωμένη του Μπιλ Κλίντον

O Τραμπ απειλεί να καλέσει στο ντιμπέιτ με την Χίλαρι πρώην ερωμένη του Μπιλ Κλίντον Facebook Twitter
0
O Τραμπ απειλεί να καλέσει στο ντιμπέιτ με την Χίλαρι πρώην ερωμένη του Μπιλ Κλίντον Facebook Twitter
H Gennifer Flowers

Λίγες ώρες πριν από την πρώτη τηλεοπτική μονομαχία μεταξύ της Χίλαρι Κλίντον και του Ντόναλντ Τραμπ, ο μεγιστάνας υποψήφιος απείλησε ότι θα προσκαλέσει στη συζήτηση την Τζένιφερ Φλάουερς, την πρώην ερωμένη του Μπιλ Κλίντον.


Η Φλάουερς, η οποία φέρεται ότι διατηρούσε σχέση με τον Κλίντον κατά τη δεκαετία του '70, γνωστοποίησε ότι είναι έτοιμη να πάει στο ντιμπέιτ.


Η διευθύντρια της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, η Κελιάν Κόνγουεϊ, δεν επιβεβαίωσε την παρουσία της Φλάουερς, διευκρινίζοντας ότι ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος "δεν την προσκάλεσε επισήμως". Ειρωνεύτηκε μάλιστα το γεγονός ότι το επιτελείο της Κλίντον "τρομοκρατήθηκε τόσο εύκολα".


"Το γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ περνάει τις ώρες του πριν από τη συζήτηση με αυτού του είδους τα πράγματα, δείχνει τι είδους ηγέτης θα γινόταν, ένας πρόεδρος για το νηπιαγωγείο", σχολίασε ο Ρόμπι Μουκ, ο υπεύθυνος της εκστρατείας της Κλίντον μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι CNN. "Είναι μια ένδειξη προειδοποίησης, πριν ξεκινήσει καν το ντιμπέιτ, για την έλλειψη χαρίσματος, για τις τακτικές εκφοβισμού που χρησιμοποιεί, οι οποίες τον καθιστούν ακατάλληλο για πρόεδρο", συνέχισε.


Η "απειλή" του Τραμπ ήρθε ως απάντηση στην ανακοίνωση ότι έχει προσκληθεί στο ντιμπέιτ ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ Dalls Mavericks Μαρκ Κιούμπαν, ο οποίος έχει επικρίνει σφοδρά τον εκκεντρικό μεγιστάνα. "Αν αυτός ο ηλίθιος ο Μαρκ ο Βλάκας του (τηλεοπτικού) σόου Benefactor καθίσει στην πρώτη σειρά, ίσως να βάλω δίπλα του την Τζένιφερ Φλάουερς", έγραψε στο Twitter.


Η υπόθεση της Τζένιφερ Φλάουερς δεν στάθηκε αρκετή για να χάσει τις προεδρικές εκλογές ο Μπιλ Κλίντον το 1992. Τότε, ο ίδιος είχε διαψεύσει ότι διατηρούσε σχέση μαζί της, όμως μερικά χρόνια αργότερα παραδέχτηκε ότι συνευρέθηκε μαζί της μία φορά, το 1977. Η ίδια πάντως, σε ένα βιβλίο που έγραψε, ισχυρίζεται ότι η σχέση τους κράτησε 12 χρόνια.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΥΒΑ ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ

Διεθνή / «Η πλειονότητα των Κουβανών θέλει καπιταλισμό»: Ο influencer εγγονός του Φιντέλ Κάστρο που διχάζει την Κούβα

Με βίντεο που σατιρίζουν την κρίση και προβάλλουν μια ζωή προνομίων, ο Σάντρο Κάστρο προκαλεί αντιδράσεις και από τα δύο άκρα της κουβανικής κοινωνίας
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

Διεθνή / ΗΠΑ: Υπό εξέταση από τη Δικαιοσύνη αμφιλεγόμενο διάταγμα του Τραμπ για την υπηκοότητα

Ο Τραμπ υπέγραψε πέρυσι εκτελεστικό διάταγμα, ορίζοντας ότι τα παιδιά που γεννιούνται στις ΗΠΑ από γονείς που βρίσκονται παράνομα στη χώρα ή με προσωρινές βίζες δεν θα θεωρούνται αυτόματα Αμερικανοί πολίτες
THE LIFO TEAM
ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Τραμπ: Τι αναμένεται να πει στο διάγγελμά του, έναν μήνα μετά την έναρξη του πολέμου στο Ιράν

Ο Αμερικανός πρόεδρος θα απευθύνει το πρώτο επίσημο διάγγελμά του προς το έθνος του, έχοντας υποσχεθεί μια «σημαντική» ενημέρωση για τη στρατιωτική επιχείρηση των ΗΠΑ στο Ιράν
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΑΓΩΓΗ

Διεθνή / «Επιτέλους λογοδοσία»: Ο πρίγκιπας Χάρι χαιρετίζει τις αγωγές κατά των τεχνολογικών κολοσσών

Αναφέρθηκε σε «συγκλονιστικές ιστορίες» οικογενειών, όπου η χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης συνδέθηκε με «σοβαρές και μη αναστρέψιμες επιπτώσεις» για ανήλικους
THE LIFO TEAM