Ο Τομ Μπρέιντι έχασε στοίχημα και πρέπει να στείλει χρησιμοποιημένα εσώρουχά του σε έναν φαν

Ο Τομ Μπρέιντι τηρεί τον λόγο του και τώρα πρέπει να στείλει χρησιμοποιημένα εσώρουχά του σε έναν φαν Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ο επτά φορές πρωταθλητής του Super Bowl και σύζυγος της Ζιζέλ, Τομ Μπρέιντι, φόρεσε το εσώρουχό του, για να προωθήσει την νέα του συλλογή.

Στη συνέχεια εκείνη τράβηξε ένα βίντεο με τον ίδιο να φορά μόνο το εσώρουχο από την νέα του συλλογή εσωρούχων που φέρει την επωνυμία του και ανάρτησε το βίντεο στa social media.

Τώρα εκείνος καλείται να στείλει ένα ζευγάρι χρησιμοποιημένα εσώρουχά του έναν φαν.

Η ιστορία ξεκίνησε όταν το βίντεο με το εσώρουχο έκανε θραύση στα social media και έτσι προκάλεσε τους φανς.

Είπε πως αν το tweet του συγκέντρωνε 40.000 likes θα ανέβαζε ξανά ένα τέτοιο βίντεο μόνο με το εσώρουχό του. Τότε ένας φαν τον ρώτησε αν κατάφερνε να «συγκεντρώσει 40.000 likes αντίστοιχα, θα του έστελνε χρησιμοποιημένα εσώρουχά του;» Η απάντηση ήταν θετική.

Ο φαν το τόλμησε και κατέληξε με 80.000 likes και έτσι τώρα ο Μπρέιντι καλείται να κρατήσει τον λόγο του.

Όπως και έγινε. Έδωσε δε στον τολμηρό φαν το δικαίωμα να διαλέξει αυτός το χρώμα των εσωρούχων που θα του στείλει.

 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαφανισμένα σώματα, μαζικές ταφές και 30.000 νεκροί: Ποια είναι η αλήθεια για τον αριθμό των θυμάτων στο Ιράν;

Διεθνή / Εξαφανισμένα σώματα, μαζικές ταφές και 30.000 νεκροί: Ποια είναι η αλήθεια για τον αριθμό των θυμάτων στο Ιράν;

Καταθέσεις γιατρών και εργαζομένων σε νεκροτομεία και νεκροταφεία φέρνουν στο φως μια μαζική κρατική επιχείρηση συγκάλυψης των συστηματικών δολοφονιών διαδηλωτών
THE LIFO TEAM
Το Άμστερνταμ τοποθετεί ειδικές σκάλες για να σκαρφαλώνουν οι γάτες που πέφτουν στα κανάλια του

Διεθνή / Το Άμστερνταμ τοποθετεί ειδικές σκάλες για να σκαρφαλώνουν οι γάτες που πέφτουν στα κανάλια

Τα ίδια κανάλια αποδεικνύονται επικίνδυνα και για τους ανθρώπους. Τα στοιχεία δείχνουν ότι περίπου 14 άτομα τον χρόνο πνίγονται ακουσίως στα νερά της ολλανδικής πρωτεύουσας.
THE LIFO TEAM