Ο Μπρένταν Φρέιζερ μίλησε για τον γιο του με αυτισμό: «Δεν θα άλλαζα τίποτα»

Η συγκινητική αποκάλυψη του Μπρένταν Φρέιζερ για τον αυτιστικό γιο του Facebook Twitter
0

Σε μια συγκινητική αποκάλυψη προχώρησε ο γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής της νέας ταινίας του Ντάρεν Αρονόφσκι, «Η Φάλαινα», Μπρένταν Φρέιζερ.

Μιλώντας στην εκπομπή του Howard Stern, αναφέρθηκε στον 20χρονο γιο του, ο οποίος βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, εξηγώντας πως διαγνώστηκε με αυτισμό όταν ήταν περίπου 22-24 μηνών και μοιράστηκε με το κοινό την εμπειρία του.

«Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι είναι γεμάτοι χαρά και θέλουν την παρουσία σου, έστω και για λίγες στιγμές. Και το βρίσκω αυτό πολύ ευεργετικό και θετικό και παράλληλα υπάρχουν άλλοι στην άλλη άκρη του δωματίου που μπορώ να τους ξεχωρίσω αμέσως και μπορώ να πω πως ναι είναι μέσα στο φάσμα (του αυτισμού). Ξέρεις, υπάρχουν και αυτοί που θέλουν λίγη παραπάνω αγάπη, λίγο παραπάνω χρόνο, γιατί είναι στο φάσμα του αυτισμού. Έχουν Άσπεργκερ και αυτός είναι ο κόσμος τους. Εκεί είναι που ανήκουν», συνέχισε.

«Παρά τη φασαρία και την υστερία της διασημότητας, πάντα τους αφιερώνω λίγο χρόνο. Επειδή ο μεγάλος μου γιος είναι στο φάσμα του αυτισμού, γνωρίζω πόση σημασία έχει για τις οικογένειές τους αλλά και για τους ίδιους να τους ευχαριστείς με την παρουσία σου», τόνισε.

Σε ερώτηση πώς αισθάνθηκε όταν έμαθε πρώτη φορά για τον αυτισμό του γιού του, είπε πως αρχικά αισθανόταν ενοχές για πράγματα που είχε κάνει και ίσως είχαν προκαλέσει αυτή την πάθηση στο γιό του, ενώ παρομοίασε εκείνες τις στιγμές σαν ένα χτύπημα με ρόπαλο στο κεφάλι.

«Μετά γρήγορα μαθαίνεις πως δεν ευθύνεται τίποτα για αυτό. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Δεν θα άλλαζα τίποτα. Αυτό το παιδί έχει τη μεγαλύτερη διάθεση για χαρά από οποιονδήποτε έχω γνωρίσει. Και αυτό το παιδί τυχαίνει να είναι το δικό μου παιδί. Γελάει συνέχεια», είπε ο Φρέιζερ.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ