Ο Μπόρις Τζόνσον μεταφέρει το γαμήλιο πάρτι του- Δεν θα γίνει τελικά στην πρωθυπουργική εξοχική κατοικία

Ο Μπόρις Τζόνσον με τη σύζυγό του, Κάρι Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Μπόρις και η Κάρι Τζόνσον μεταφέρουν τελικά το γαμήλιο πάρτι που σχεδίαζαν αρχικά να διοργανώσουν στην πρωθυπουργική εξοχική κατοικία, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται ο Guardian. 

Μετά την παραίτηση του Μπόρις Τζόνσον, χθες, έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι σχεδίαζε να διοργανώσει στο Chequers το πάρτι για τον γάμο τους, στα τέλη Ιουλίου και ήδη είχαν στείλει τις προσκλήσεις. 

Όμως, κάποιοι κατηγόρησαν τον Βρετανό πρωθυπουργού ότι καθυστερεί την αποχώρησή του από το αξίωμα- είπε ότι θα παραμείνει μέχρι την εκλογή του διαδόχου του- εξαιτίας των σχεδίων για το γαμήλιο πάρτι. Πηγές από το περιβάλλον του Τζόνσον το διέψευσαν αυτό, λέγοντας ότι το εν λόγω ζήτημα δεν επηρέασε τις αποφάσεις του. Το πάρτι θα μεταφερθεί σε άλλο χώρο, συμπλήρωσαν οι ίδιες πηγές που επικαλείται ο Guardian. 

Λίγες ώρες νωρίτερα ο νέο υπουργός Παιδείας, Τζέιμς Κλίβερλι, δήλωσε ότι ο επόμενος πρωθυπουργός θα πρέπει να αφήσει το ζευγάρι να κάνει το γαμήλιο πάρτι στο Chequers, ακόμη κι αν ο Τζόνσον έχει αποχωρήσει από το αξίωμα μέχρι τότε. 

«Θα ήταν μια αρκετά γενναιόδωρη κίνηση του νέου πρωθυπουργού να επιτρέψει να γίνει εκεί το πάρτι», δήλωσε στο ραδιόφωνο του BBC. «Ιδιωτικές εκδηλώσεις όπως αυτή δεν επιβαρύνουν το δημόσιο ταμείο… Πιστεύω ότι είναι αγενές να είσαι αρνητικός για το γεγονός ότι δύο άνθρωποι θέλουν να γιορτάσουν τον γάμο τους και την αγάπη τους», συμπλήρωσε ο υπουργός Παιδείας. 

Ο Μπόρις και η Κάρι Τζόνσον παντρεύτηκαν πέρυσι, σε μια μικρή τελετή με μόλις 30 καλεσμένους, λόγω των περιορισμών για τον κορωνοϊό. Τότε, ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργού είχε δηλώσει ότι το ζευγάρι σχεδίαζε να γιορτάσει τον γάμο του αυτό το καλοκαίρι. 

Η Κάρι Τζόνσον παρακολούθησε την ανακοίνωση παραίτηση του συζύγου της στην Ντάουνινγκ Στριτ έχοντας την κόρη τους, Ρόμι, στην αγκαλιά της. Ο γιος τους, Γουίλφ, περίμενε στο χολ της πρωθυπουργικής κατοικίας. 
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ

Διεθνή / Λίβανος: Oι πολίτες επιστρέφουν μετά την εύθραυστη εκεχειρία αντικρίζοντας εικόνες καταστροφής

«Μου είπαν ότι το σπίτι μου έχει καταστραφεί, αλλά ήθελα να το δω με τα μάτια μου» - Κτίρια έχουν ισοπεδωθεί, δρόμοι έχουν καταστραφεί και πολλές κατοικίες είχαν καεί ή υποστεί σοβαρές ζημιές από αεροπορικά πλήγματα
THE LIFO TEAM
ΙΤΑΛΙΑ ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΜΕΛΟΝΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

Διεθνή / Ιταλία: Μπόνους σε δικηγόρους για να πείθουν τους μετανάστες-πελάτες τους να επιστρέψουν στην πατρίδα τους

Το ακριβές ποσό δεν καθορίζεται στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μελόνι, ωστόσο σύμφωνα με εκτιμήσεις του ιταλικού Τύπου ανέρχεται περίπου στα 615 ευρώ
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΒΙΝΤΕΟ

Διεθνή / Ιράν: «Ανανεώνουμε το οπλοστάσιό μας ταχύτερα από πριν» - Βίντεο από υπόγειες πυραυλικές εγκαταστάσεις

Βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, απαθανατίζει τον διοικητή της Αεροδιαστημικής Δύναμης των Φρουρών της Επανάστασης, να επιθεωρεί υπόγειες πυραυλικές εγκαταστάσεις άγνωστης τοποθεσίας
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΡΩΠΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ

Διεθνή / Η κρίση στο Ιράν παραμερίζει τα οικονομικά προβλήματα της Ευρώπης από την ατζέντα της Συνόδου Κορυφής

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή αναμένεται να ανατρέψει τα σχέδια των ηγετών να συζητήσουν την οικονομία και τον προϋπολογισμό της ΕΕ την επόμενη εβδομάδα
THE LIFO TEAM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Ο Πέδρο Σάντσεθ καλεί την ΕΕ να διακόψει τη Συμφωνία Σύνδεσης με το Ισραήλ εντός 48 ωρών

Κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος, την Κυριακή, ο Ισπανός πρωθυπουργός και η υποψήφια των Σοσιαλιστών, Μαρία Χεσούς Μοντέρο επιβεβαίωσαν ότι θα ζητήσουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση να τερματίσει τη Συμφωνία Σύνδεσης με το Ισραήλ
THE LIFO TEAM