Ο Μπεν Άφλεκ πήγε με τον γιο του και την κόρη της Τζένιφερ Λόπεζ στα iHeartRadio Music Awards

Ο Μπεν Άφλεκ πήγε με τα παιδιά της Τζένιφερ Λόπεζ στα iHeartRadio Music Awardsω «για να την στηρίξουν» Facebook Twitter
0

Ο Μπεν Άφλεκ βρέθηκε στην απονομή των iHeartRadio Music Awards για να στηρίξει την Τζένιφερ Λόπεζ, που βραβεύτηκε με το φετινό Icon Award, συνοδευόμενος από την κόρη της και τον γιο του- την 14χρονη Emme και τον 10χρονο Samuel. 

Όταν η 52χρονη τραγουδίστρια ανέβηκε στην σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της, η ευχαριστήρια ομιλία της διακόπηκε αρκετές φορές από το κοινό που ζητωκραύγαζε, ανάμεσά τους και ο 49χρονος σύντροφός της, ο οποίος δεν σταματούσε να την χειροκροτεί.

Ο Samuel με την Emme κάθονταν δίπλα του, χειροκροτώντας επίσης την Τζένιφερ Λόπεζ. Την τρυφερή στιγμή των τριών τους δημοσίευσε το iHeartRadio στο Twitter, γράφοντας: «Ο Μπεν Άφλεκ εμφανίστηκε για να στηρίξει την Τζένιφερ Λόπεζ».

Στην ομιλία της, η Τζένιφερ Λόπεζ πήρε την ευκαιρία να ευχαριστήσει μεταξύ άλλων τους φανς της. 

«Το εκτιμώ τόσο μα τόσο πολύ», είπε χαμογελώντας. «Μακάρι να μπορούσα να σας πω ότι τα βραβεία είναι τα πιο σημαντικά για μένα, αλλά δεν ισχύει. Και μην νομίζετε ότι δεν εκτιμώ τα λαμπερά, αστραφτερά πράγματα, γιατί τα εκτιμώ! Δεν μπορώ να πω ψέματα, όλοι το ξέρουν. Αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που το κάνω αυτό. Δεν είναι αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για μένα. Το κάνω πραγματικά για εσάς παιδιά».

«Εξαιτίας σας, μπορώ να κάνω αυτό που αγαπώ περισσότερο στη ζωή και είναι η πιο υπέροχη ευλογία», συνέχισε η σταρ. «Είναι ένα δώρο που μου κάνετε και θέλω απλώς να σας ευχαριστήσω. Ευχαριστώ όλους όσοι έρχονται σε ένα σόου, κάνουν streaming ένα τραγούδι, βλέπουν μια ταινία, με ακολουθούν. Εσείς είστε εκείνοι που μου δίνετε την ευκαιρία κάθε μέρα να ζήσω μια ζωή που δεν μπορούσα καν να φανταστώ ότι θα γινόταν πραγματικότητα όταν ήμουν μικρό κορίτσι που μεγάλωνε στο Μπρονξ».

Ο Μπεν Άφλεκ με την Τζένιφερ Λόπεζ είχαν αρραβωνιαστεί τον Νοέμβριο του 2002 λίγο αφότου άρχισαν να βγαίνουν, αλλά τελικά έληξαν τη σχέση τους τον Ιανουάριο του 2004. Το ζευγάρι επανασυνδέθηκε την άνοιξη του 2021.

Μιλώντας στο περιοδικό People, η λόπεζ είπε ότι αισθάνεται «τόσο τυχερή, ευτυχισμένη και περήφανη» που είναι ξανά με τον Άφλεκ. «Είναι μια όμορφη ιστορία αγάπης, στην οποία είχαμε μια δεύτερη ευκαιρία», είπε.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ διαψεύδει τη «Wall Street Journal»: «Fake news» το “πράσινο φως” στο Κίεβο για πλήγματα εντός Ρωσίας

Διεθνή / Ο Τραμπ διαψεύδει τη «Wall Street Journal»: «Fake news» το “πράσινο φως” στο Κίεβο για πλήγματα εντός Ρωσίας

Ο Τραμπ χαρακτήρισε το ρεπορτάζ «fake news», επιμένοντας ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια απόφαση και ότι οι ΗΠΑ δεν επιθυμούν να οδηγηθούν σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τη Ρωσία
LIFO NEWSROOM
Πορτογαλία: Η κρίση στα νοσοκομεία οδηγεί σε αύξηση των γεννήσεων μέσα στα ασθενοφόρα

Διεθνή / Πορτογαλία: Η κρίση στα νοσοκομεία οδηγεί σε αύξηση των γεννήσεων μέσα στα ασθενοφόρα

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου καλείται η Πυροσβεστική Υπηρεσία για την μεταφορά μίας εγκύου, όπως και εκείνες όπου πυροσβέστες αναγκάζονται να αναλάβουν τον ρόλο του μαιευτήρα
LIFO NEWSROOM
Ζευγάρι στη Γαλλία απήγαγε και βασάνιζε 45χρονη: Την είχαν σε υπόγειο 5 χρόνια και την έπλεναν με χλωρίνη

Διεθνή / Ζευγάρι στη Γαλλία απήγαγε και βασάνιζε 45χρονη: Την είχαν σε υπόγειο 5 χρόνια και την έπλεναν με χλωρίνη

Η 45χρονη γυναίκα «εξαφανίστηκε» για τις αρχές από τον Απρίλιο του 2022, όταν εκδόθηκε το διαζύγιό της, κοιμόταν σε μια ξαπλώστρα, έκανε την ανάγκη της σε ένα δοχείο ή σε πλαστικές σακούλες
LIFO NEWSROOM
Ληστεία στο Λούβρο: Η πρόεδρος του μουσείου ζητά να εγκατάσταση αστυνομικού τμήματος

Διεθνή / Ληστεία στο Λούβρο: Η πρόεδρος του μουσείου ζητά εγκατάσταση αστυνομικού τμήματος

Η πρόεδρος του Λούβρου ζητά αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας μετά τη μεγάλη ληστεία ιστορικών κοσμημάτων. Σχέδιο για νέο αστυνομικό τμήμα και εκσυγχρονισμό βιντεοεπιτήρησης
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ ισχυρίζεται πως η αμερικανική κυβέρνηση τού χρωστά 230 εκατ. δολάρια - «Μηνύω τον εαυτό μου»

Διεθνή / Ο Τραμπ ισχυρίζεται πως η αμερικανική κυβέρνηση τού χρωστά 230 εκατ. δολάρια - «Μηνύω τον εαυτό μου»

Σύμφωνα με τον Αμερικανό πρόεδρο πρόκειται για αποζημίωση λόγω ομοσπονδιακών ερευνών, στις οποίες υπεβλήθη κατά τη διάρκεια και μετά την πρώτη του θητεία
LIFO NEWSROOM
Ισραήλ: Ποιες οι υποχρεώσεις της χώρας απέναντι στη Γάζα και τους Παλαιστινίους, σύμφωνα με το Διεθνές Δικαστήριο

Διεθνή / Ισραήλ: Ποιες οι υποχρεώσεις του απέναντι στη Γάζα και τους Παλαιστινίους, σύμφωνα με το Διεθνές Δικαστήριο

Το Ισραήλ δεν συμμετείχε στη σημερινή ακροαματική διαδικασία, ωστόσο Ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε σε δημοσιογράφους πως πρόκειται για μια «κατάχρηση του διεθνούς δικαίου»
LIFO NEWSROOM