Ο Μπάιντεν έχασε την ψυχραιμία του με ρεπόρτερ του CNN: «Τι στο διάολο;»- Ζήτησε συγγνώμη αργότερα (Βίντεο)

Ο Μπάιντεν έχασε την ψυχραιμία του με ρεπόρτερ του CNN: «Τι στο διάολο;»- Ζήτησε συγγνώμη αργότερα (Βίντεο) Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Ο Τζο Μπάιντεν έχασε την ψυχραιμία του με ερώτηση που δέχθηκε από δημοσιογράφο του CNN, έπειτα από τη συνάντησή του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν

«Τι στο διάολο;», είπε μεταξύ άλλων ο Αμερικανός πρόεδρος, ακούγοντας την ερώτηση, ενώ μεταξύ άλλων είπε στην ανταποκρίτρια του CNN στον Λευκό Οίκο ότι είναι στη «λάθος δουλειά» αν δεν καταλαβαίνει αυτό που της είπε. 

Αργότερα, ο Τζο Μπάιντεν ζήτησε συγγνώμη για το ξέσπασμά του και δήλωσε ότι δεν θα έπρεπε να είναι τόσο «εξυπνάκιας» απαντώντας στη δημοσιογράφο. 

Ο Αμερικανός πρόεδρος απομακρυνόταν από τους δημοσιογράφους όταν η Κέιτλαν Κόλινς τον ρώτησε, αναφερόμενη στον Πούτιν: «Γιατί είστε τόσο σίγουρος ότι θα αλλάξει τη συμπεριφορά του;». 

Ο Μπάιντεν κοντοστάθηκε και απάντησε: «Δεν είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξει τη συμπεριφορά του. Τι στο διάολο; Τι κάνεις συνέχεια; Πότε είπα ότι είμαι σίγουρος;». 

Πλησιάζοντας ξανά τους δημοσιογράφους, σηκώνοντας το δάχτυλό του, ο Αμερικανός πρόεδρος συνέχισε: «Να το ξεκαθαρίσουμε, είπα ότι αυτό που θα αλλάξει τη συμπεριφορά του είναι αν ο υπόλοιπος κόσμος αντιδρά σε εκείνους και αυτό περιορίσει τη θέση τους στον κόσμο. Δεν είμαι σίγουρος για τίποτα, απλά δηλώνω ένα γεγονός». 

Η δημοσιογράφος του CNN επέμεινε και επεσήμανε ότι ο Πούτιν δεν άλλαξε συμπεριφορά, καθώς στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά την πολύωρη συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή σε κυβερνοεπιθέσεις, υποβάθμισε τις παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και αρνήθηκε ακόμη και να πει το όνομα του Αλεξέι Ναβάλνι. «Πώς αυτό αποτελεί μια εποικοδομητική συνάντηση, όπως την περιέγραψε ο Πούτιν;», ρώτησε τον Μπάιντεν η Κόλινς. 

«Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό, είσαι σε λάθος δουλειά», της απάντησε ο Αμερικανός πρόεδρος και αποχώρησε. 

Αργότερα, προτού επιβιβαστεί στο Air Force One για την επιστροφή του στις ΗΠΑ, ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι οφείλει μια συγγνώμη στην Κόλινς. «Δεν θα έπρεπε να είμαι τόσο εξυπνάκιας στην τελευταία απάντηση που έδωσα», συμπλήρωσε. 

Παράλληλα όμως ο Αμερικανός πρόεδρος παραπονέθηκε ότι οι δημοσιογράφοι δεν του κάνουν ποτέ θετικές ερωτήσεις. «Μου φαίνεται ότι για να είσαι καλός ρεπόρτερ, πρέπει να είσαι αρνητικός, πρέπει να έχεις μια αρνητική άποψη για τη ζωή», ανέφερε. 

Από την πλευρά της η Κέιτλαν Κόλινς είπε στον «αέρα» του CNN ότι η συγγνώμη του Τζο Μπάιντεν ήταν «απολύτως αχρείαστη» και πρόσθεσε ότι απλά κάνει τη δουλειά της. «Δεν χρειαζόταν να απολογηθεί, αν και εκτιμώ το γεγονός ότι το έκανε», πρόσθεσε η δημοσιογράφος. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκρός ο Αμερικανός ακροδεξιός ακτιβιστής Τσάρλι Κερκ μετά από πυροβολισμό σε πανεπιστήμιο της Γιούτα

Διεθνή / Νεκρός ο Αμερικανός ακροδεξιός ακτιβιστής Τσάρλι Κερκ μετά από πυροβολισμό

Την είδηση επιβεβαίωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, γράφοντας: «Ο σπουδαίος, και θρυλικός, Τσάρλι Κερκ, είναι νεκρός» - Aνακοίνωσε ότι όλες οι σημαίες στις ΗΠΑ θα κυματίζουν μεσίστιες έως την Κυριακή, προς τιμήν του.
LIFO NEWSROOM
Γάζα: 41 νεκροί σε μια ημέρα από Ισραηλινά πυρά καθώς συνεχίζεται η εντολή εκκένωσης

Διεθνή / Γάζα: 41 νεκροί σε μια ημέρα από Ισραηλινά πυρά καθώς συνεχίζεται η εντολή εκκένωσης

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, πέντε άτομα πέθαναν από ασιτία το τελευταίο 24ωρο, ανεβάζοντας στους 404 τον συνολικό αριθμό όσων έχουν χάσει τη ζωή τους από την πείνα μέσα στους 23 μήνες πολέμου
LIFO NEWSROOM
Σκάνδαλο στη Washington Post: Ο εκδότης υποστήριζε μυστικά τον Μπόρις Τζόνσον

Διεθνή / Σκάνδαλο στη Washington Post: Ο εκδότης υποστήριζε μυστικά τον Μπόρις Τζόνσον

Αποκαλυπτικά έγγραφα δείχνουν ότι ο εκδότης της Washington Post, Γουίλ Λιούις, παρείχε μυστικές πολιτικές συμβουλές στον Μπόρις Τζόνσον κατά την πρωθυπουργία του, εγείροντας ερωτήματα για την ανεξαρτησία του και την εμπλοκή των μέσων ενημέρωσης στην πολιτική
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ χαρακτηρίζει τη Ρόζι Ο’Ντόνελ «απειλή για την ανθρωπότητα» - Aπειλές για την ιθαγένειά της

Διεθνή / Ο Τραμπ χαρακτηρίζει τη Ρόζι Ο’Ντόνελ «απειλή για την ανθρωπότητα» - Aπειλές για την ιθαγένειά της

Η Ρόζι Ο’Ντόνελ αποκαλύπτει γιατί δεν ταξίδεψε στις ΗΠΑ για την αποφοίτηση της κόρης της, τις απειλές του Τραμπ να της αφαιρέσει την ιθαγένεια και τις δηλώσεις του για «απειλή της ανθρωπότητας»
LIFO NEWSROOM
Νεπάλ: «Βγήκαμε με σαγιονάρες και πιτζάμες μέσα στο δάσος» λέει η Ελληνίδα βολεϊμπολίστρια που είναι εγκλωβισμένη στη χώρα

Διεθνή / Νεπάλ: «Βγήκαμε με σαγιονάρες και πιτζάμες μέσα στο δάσος» λέει η Ελληνίδα βολεϊμπολίστρια που είναι εγκλωβισμένη στη χώρα

Η αθλήτρια βρισκόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε, όταν βγήκε στο μπαλκόνι και είδε να σπάνε αυτοκίνητα με φτυάρια και να πετάνε γκαζάκια
LIFO NEWSROOM
Χάος στη Γαλλία: Πάνω από 200 συλλήψεις και φωτιές στο Παρίσι - Τι είναι το κίνημα «Μπλοκάρουμε τα Πάντα»

Διεθνή / Χάος στη Γαλλία: Πάνω από 200 συλλήψεις και φωτιές στο Παρίσι - Τι είναι το κίνημα «Μπλοκάρουμε τα Πάντα»

Πάνω από 200 συλλήψεις στο Παρίσι, φωτιές, μπλοκαρισμένοι δρόμοι και σιδηρόδρομοι, καθώς οι πολίτες ξεσηκώνονται κατά του Μακρόν μετά την κατάρρευση της κυβέρνησης Μπαϊρού
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: Έτοιμος για επιστροφή ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου - Κρίση τους κεμαλιστές

Διεθνή / Τουρκία: Έτοιμος για επιστροφή ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου - Κρίση τους κεμαλιστές

Ο Κιλιτσντάρογλου ενδέχεται να αναλάβει τον έλεγχο του CHP μετά την κρίση με τις εκλογές του 2023, ενώ η νυν διοίκηση και τα ΜΜΕ προκαλούν ένταση και αναστάτωση ενόψει της ακρόασης στις 15 Σεπτεμβρίου
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Η Ρωσία τεστάρει τα όρια του ΝΑΤΟ στην Πολωνία: Πρωτοφανές συμβάν με συμμαχικά μαχητικά να καταρρίπτουν ρωσικά drone

Διεθνή / Η Ρωσία τεστάρει τα όρια του ΝΑΤΟ στην Πολωνία: Πρωτοφανές συμβάν με συμμαχικά μαχητικά να καταρρίπτουν ρωσικά drone

Η Πολωνία ενεργοποίησε το Άρθρο 4 του ΝΑΤΟ μετά την παραβίαση του εναέριου χώρου της από 19 ρωσικά drones. Διεθνής κατακραυγή, φόβοι για κλιμάκωση και ενίσχυση της ανατολικής πτέρυγας της Συμμαχίας.
LIFO NEWSROOM
Πρίγκιπας Χάρι: Είναι ακόμα το ίδιο άτομο παρά την απομάκρυνση από τη βασιλική ζωή, λένε πηγές

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: Είναι ακόμα το ίδιο άτομο παρά την απομάκρυνση από τη βασιλική ζωή, λένε πηγές

Ο 40χρονος βρίσκεται αυτή την εβδομάδα στη Βρετανία και πραγματοποιεί επισκέψεις στις φιλανθρωπικές οργανώσεις που εξακολουθεί να στηρίζει από τότε που αποχώρησε από τα βασιλικά του καθήκοντα το 2020
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ ζητά από την ΕΕ δασμούς 100% σε Ινδία και Κίνα για να πιεστεί ο Πούτιν να τερματίσει τον πόλεμο

Διεθνή / Ο Τραμπ ζητά από την ΕΕ δασμούς 100% σε Ινδία και Κίνα για να πιεστεί ο Πούτιν να τερματίσει τον πόλεμο

Η κίνηση του Αμερικανού προέδρου έρχεται στον απόηχο της συνόδου κορυφής στην Κίνα, όπου Πούτιν, Σι Τζινπίνγκ και Ναρέντρα Μόντι εμφανίστηκαν με κοινό μέτωπο απέναντι στη Δύση
LIFO NEWSROOM