Ο Κάνιε Γουέστ τερμάτισε τη συνεργασία του με την Gap

Ο Κάνιε Γουέστ τερμάτισε τη συνεργασία του με την αλυσίδα ρούχων της Gap Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images.
0

Ο Κάνιε Γουέστ τερμάτισε και επισήμως τη συνεργασία του με την αλυσίδα ένδυσης της Gap, σε ένα εγχείρημα που ξεκίνησε ως πολλά υποσχόμενο και κατέληξε σε κατηγορίες του ράπερ εναντίον της εταιρείας

Η Gap και ο Γουέστ ανακοίνωσαν το 2020 τη συνεργασία τους για την ανάπτυξη μιας κολεξιόν ρούχων με το εμπορικό σήμα Yeezy Gap. Ωστόσο, ο ράπερ και σχεδιαστής διαμαρτυρήθηκε πρόσφατα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την εξέλιξη της συνεργασίας του τόσο με την Gap όσο και με την Adidas.  

Ο Γουέστ είχε επικρίνει την Gap καταγγέλοντας πρώτον ότι αντιγράφει σχέδιά του και δεύτερον ότι τον απέκλεισε από τη δημιουργική διαδικασία. Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram στα τέλη Αυγούστου, ο Γουέστ μιλώντας σε ομάδα στελεχών της Gap έλεγε: «Πρέπει πραγματικά να με αφήσετε να κάνω αυτό που σκέφτομαι». 

Την Πέμπτη, οι δικηγόροι του Γουέστ έστειλαν επιστολή στην Gap με την οποία γνωστοποίησαν στην εταιρεία ότι η Yeezy LLC τερματίζει τη συμφωνία. Σύμφωνα με την επιστολή, η Gap παραβίασε τη συμφωνία, καθώς δεν κυκλοφόρησε συγκεκριμένα ρούχα και δεν άνοιξε καταστήματα λιανικής πώλησης όπως είχε προγραμματιστεί. Πάντως, η Gap θα είναι σε θέση να πουλήσει τα υπάρχοντα προϊόντα Yeezy Gap πριν σταματήσει να χρησιμοποιεί το εμπορικό σήμα, σύμφωνα με την επιστολή. 

Πρόσφατα ο γνωστός ράπερ είχε μιλήσει για ενδεχόμενο άνοιγμα δικών του καταστημάτων πώλησης ενδυμάτων. «Θα ανοίξουμε καταστήματα Yeezy σε όλο τον κόσμο. Ξεκινώντας από την Ατλάντα», ανέφερε σε μια ανάρτηση στο Instagram στα τέλη Αυγούστου.

Με πληροφορίες από Wall Street Journal

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΙΒΕΝ ΚΟΛΜΠΕΡΤ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ

Διεθνή / Στίβεν Κόλμπερτ: Θα γράψει νέα ταινία στον κόσμο του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» μετά το τέλος του Late Show

Η νέα ταινία αναμένεται να προσφέρει στους θαυμαστές μια φρέσκια ματιά σε ιστορίες που δεν είχαν δει το φως της μεγάλης οθόνης, συνδέοντας αρμονικά το παλιό με το νέο σύμπαν της Μέσης Γης
THE LIFO TEAM
ΜΠΕΝΙΑΜΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Γιατί ο Νετανιάχου ελπίζει ότι η καταστροφή του Ιράν θα αναβαθμίσει την εικόνα του;

Η πλειονότητα των Ισραηλινών συνεχίζει να στηρίζει τον πόλεμο, ενώ όπως όλα δείχνουν, η πολιτική και προσωπική τύχη του πρωθυπουργού εξαρτάται από την έκβαση της σύγκρουσης
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΕΛΛΑΔΑ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ

Διεθνή / Τραμπ για 25η Μαρτίου: «Αντλούμε έμπνευση από την αποφασιστικότητα του ελληνικού λαού»

«Οι χώρες μας είναι σύμμαχοι στην ελευθερία, ενωμένες από την ιστορία, δοκιμασμένες μέσα από αγώνες και αισιόδοξες για ένα λαμπρό μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Αμερικανός πρόεδρος
THE LIFO TEAM