Ο Γουίλ Σμιθ ξέρει ότι δεν θέλουν να τον δουν μετά το χαστούκι: «Καταλαβαίνω απόλυτα»

Ο Γουίλ Σμιθ ξέρει ότι δεν θέλουν να τον δουν μετά το χαστούκι: «Καταλαβαίνω απόλυτα» Facebook Twitter
Φωτ.: @willsmith/Instagram
0

Ο Γουίλ Σμιθ έχει πλήρη επίγνωση πως οι φανς του μπορεί να μην είναι «έτοιμοι» να τον δουν στον κινηματογράφο στην επερχόμενη δραματική ταινία «Emancipation».

Η ταινία είναι το πρώτο έργο του 54χρονου ηθοποιού και πατέρα τριών παιδιών μετά το αμφιλεγόμενο χαστούκι του στον Κρις Ροκ, στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ 2022, νωρίτερα φέτος.

Την ωμή παραδοχή έκανε κατά τη διάρκεια συνέντευξης στην εκπομπή Good Day DC του FOX 5, μιλώντας στον δημοσιογράφο Κέβιν Μακάρθι, που ρώτησε τον Σμιθ «τι θα απαντούσε σε όσους λένε "δεν είμαι έτοιμος"» για να τον ξαναδούν.

«Καταλαβαίνω απόλυτα ότι αν κάποιος δεν είναι έτοιμος, θα το σεβόμουν απόλυτα και θα του επέτρεπα να έχει το περιθώριο να μην είναι έτοιμος», είπε.

«Η μεγαλύτερη ανησυχία μου είναι η ομάδα μου - [ο σκηνοθέτης Αντουάν Φουκουά] έχει κάνει αυτό που νομίζω ότι είναι η καλύτερη δουλειά σε ολόκληρη την καριέρα του. Ελπίζω οι πράξεις μου να μην τιμωρήσουν την ομάδα μου», πρόσθεσε.

Στη νέα δραματική ταινία, ο Γουίλ Σμιθ υποδύεται έναν δραπέτη σκλάβο ονόματι Πίτερ, ο οποίος βρίσκει άσυλο στη Λουιζιάνα και καταλήγει να ενταχθεί στον Στρατό της Ένωσης [η χερσαία δύναμη που πολέμησε για την Ένωση κατά την διάρκεια του Αμερικανικού Εμφυλίου Πολέμου, από το 1861 έως το 1865]. 

Και συνέχισε: «Ελπίζω ότι το υλικό - η δύναμη της ταινίας, η διαχρονικότητα της ιστορίας - ελπίζω ότι το καλό που μπορεί να γίνει θα ανοίξει τις καρδιές των ανθρώπων τουλάχιστον για να δουν και να αναγνωρίσουν και να υποστηρίξουν τους απίστευτους καλλιτέχνες μέσα και γύρω από αυτή την ταινία».

Ο Αντουάν Φουκουά σχολίασε το χαστούκι πριν την κυκλοφορία της ταινίας, μιλώντας σε άρθρο του Vanity Fair, που κυκλοφόρησε στις 15 Νοεμβρίου, λέγοντας: «Πάντα έλεγα: "Δεν είναι 400 χρόνια δουλείας, βαρβαρότητας, πιο σημαντικά από μια κακή στιγμή;"».

«Ήμασταν στο Χόλιγουντ, και έχουν συμβεί πολύ άσχημα πράγματα, έχουμε δει ανθρώπους να παίρνουν βραβεία που έχουν κάνει όντως άσχημα πράγματα. Προφανώς δεν υπάρχει δικαιολογία για κανέναν, αλλά μπορώ να πω ότι είναι καλός άνθρωπος και ελπίζω ο κόσμος να τον συγχωρήσει και να προχωρήσουμε μπροστά. Ελπίζω ο Κρις [Ροκ] και ο Γουίλ να βρουν έναν τρόπο να καθίσουν μαζί δημόσια, ιδιωτικά, ο,τιδήποτε, και να τα βρουν», πρόσθεσε ο 56χρονος σκηνοθέτης των «Equalizer» και «Training Day».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ

Διεθνή / Λίβανος: Oι πολίτες επιστρέφουν μετά την εύθραυστη εκεχειρία αντικρίζοντας εικόνες καταστροφής

«Μου είπαν ότι το σπίτι μου έχει καταστραφεί, αλλά ήθελα να το δω με τα μάτια μου» - Κτίρια έχουν ισοπεδωθεί, δρόμοι έχουν καταστραφεί και πολλές κατοικίες είχαν καεί ή υποστεί σοβαρές ζημιές από αεροπορικά πλήγματα
THE LIFO TEAM
ΙΤΑΛΙΑ ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΜΕΛΟΝΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

Διεθνή / Ιταλία: Μπόνους σε δικηγόρους για να πείθουν τους μετανάστες-πελάτες τους να επιστρέψουν στην πατρίδα τους

Το ακριβές ποσό δεν καθορίζεται στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μελόνι, ωστόσο σύμφωνα με εκτιμήσεις του ιταλικού Τύπου ανέρχεται περίπου στα 615 ευρώ
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΒΙΝΤΕΟ

Διεθνή / Ιράν: «Ανανεώνουμε το οπλοστάσιό μας ταχύτερα από πριν» - Βίντεο από υπόγειες πυραυλικές εγκαταστάσεις

Βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, απαθανατίζει τον διοικητή της Αεροδιαστημικής Δύναμης των Φρουρών της Επανάστασης, να επιθεωρεί υπόγειες πυραυλικές εγκαταστάσεις άγνωστης τοποθεσίας
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΡΩΠΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ

Διεθνή / Η κρίση στο Ιράν παραμερίζει τα οικονομικά προβλήματα της Ευρώπης από την ατζέντα της Συνόδου Κορυφής

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή αναμένεται να ανατρέψει τα σχέδια των ηγετών να συζητήσουν την οικονομία και τον προϋπολογισμό της ΕΕ την επόμενη εβδομάδα
THE LIFO TEAM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Ο Πέδρο Σάντσεθ καλεί την ΕΕ να διακόψει τη Συμφωνία Σύνδεσης με το Ισραήλ εντός 48 ωρών

Κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος, την Κυριακή, ο Ισπανός πρωθυπουργός και η υποψήφια των Σοσιαλιστών, Μαρία Χεσούς Μοντέρο επιβεβαίωσαν ότι θα ζητήσουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση να τερματίσει τη Συμφωνία Σύνδεσης με το Ισραήλ
THE LIFO TEAM