Ο Γουίλ Σμιθ ζητά συγγνώμη από τον Κρις Ροκ, για το χαστούκι, σε βίντεο- «Είμαι εδώ όταν είσαι έτοιμος να μιλήσεις»

Ο Γουίλ Σμιθ ζητά συγγνώμη από τον Κρις Ροκ, για το χαστούκι, σε βίντεο- «Είμαι εδώ όταν είσαι έτοιμος να μιλήσεις» Facebook Twitter
0

Ο Γουίλ Σμιθ δήλωσε βαθιά μετανιωμένος για το χαστούκι που έδωσε στον Κρις Ροκ, στην τελετή απονομής των Όσκαρ και ζήτησε συγγνώμη από τον ηθοποιό, σε βίντεο που ανάρτησε. 

Στο περίπου έξι λεπτών βίντεο, ο 53χρονος ηθοποιός απάντησε σε ερωτήσεις για το περιστατικό και απολογήθηκε για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα. Μετά το χαστούκι, είχε ζητήσει συγγνώμη με γραπτή δήλωση, αλλά έκτοτε δεν είχε κάνει άλλη δημόσια τοποθέτηση. 

«Ήμουν θολωμένος, όλα ήταν θολά», είπε θέλοντας να εξηγήσει γιατί δεν ζήτησε συγγνώμη από τον Κρις Ροκ, όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το Όσκαρ του, μετά την επίθεσή του στον ηθοποιό. 

«Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον Κρις και το μήνυμα πήρα ήταν πως δεν είναι έτοιμος να μιλήσει. Και όταν είναι θα επικοινωνήσει. Κρις, σου ζητώ συγγνώμη. Η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη. Και είμαι εδώ όποτε είσαι έτοιμος να μιλήσεις», συνέχισε. 

Επίσης, ζήτησε συγγνώμη από την μητέρα του Κρις Ροκ και την οικογένειά του, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον αδελφό του ηθοποιού. «Δεν σκεφτόμουν πόσοι άνθρωποι πληγώθηκαν εκείνη τη στιγμή. Οπότε θέλω να ζητήσω συγγνώμη στη μητέρα του Κρις, στην οικογένειά του, ειδικά στον Τόνι Ροκ, είχαμε μια υπέροχη σχέση. Και πιθανότατα αυτό είναι ανεπανόρθωτο», δήλωσε. 

«Δεν υπάρχει κανένα κομμάτι μου που να πιστεύει ότι αυτός ήταν ο σωστός τρόπος να φερθώ εκείνη τη στιγμή. Κανένα κομμάτι μου δεν πιστεύει ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να χειριστείς το αίσθημα της ασέβειας ή την προσβολή», τόνισε ο Γουίλ Σμιθ. 

Μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε ήταν αν η σύζυγός του, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, του είπε να κάνει κάτι εκείνη τη στιγμή. Υπενθυμίζεται ότι ο 53χρονος όρμησε στη σκηνή και χαστούκισε τον Κρις Ροκ, έπειτα από «αστείο» που έκανε ο τελευταίος για τα μαλλιά της Πίνκετ Σμιθ, η οποία έχει δηλώσει ότι πάσχει από αλωπεκία. 

«Όχι. Έκανα μια επιλογή μόνος μου, από τις δικές μου εμπειρίες, από την ιστορία μου με τον Κρις. Η Τζέιντα δεν είχε καμία σχέση με αυτό. Λυπάμαι μωρό μου», απάντησε ο Γουίλ Σμιθ και ζήτησε συγγνώμη από τα παιδιά του και την οικογένειά του. 

Ο 53χρονος αναφέρθηκε και στους άλλους υποψήφιους των Όσκαρ. «Μου ραγίζει την καρδιά ότι έκλεψα και αμαύρωσα τη στιγμή σας. Το συγγνώμη δεν είναι πραγματικά αρκετό», τόνισε. 

Τέλος, κλήθηκε να απαντήσει τι θα έλεγε σε εκείνους που τον θαύμαζαν ή που είπαν ότι τους απογοήτευσε. «Απεχθάνομαι να απογοητεύω ανθρώπους. Με πονάει να ξέρω ότι δεν ανταποκρίθηκα στην εικόνα και την εντύπωση που είχαν οι άνθρωποι για μένα. Είμαι βαθιά μετανιωμένος και προσπαθώ να το κάνω αυτό χωρίς να ντρέπομαι για μένα», είπε. 

«Είμαι άνθρωπος, έκανα ένα λάθος. Προσπαθώ να μην σκέφτομαι τον εαυτό μου σαν μα@@@@. Θα τους έλεγα ότι ξέρω πως ήταν σοκαριστικό και προκάλεσε σύγχυση, αλλά σας υπόσχομαι ότι είμαι βαθιά αφοσιωμένος στο να φέρω αγάπη, φως και χαρά στον κόσμο», κατέληξε. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΙΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

Διεθνή / Μάικλ Τζάκσον: «Μας έκανε πλύση εγκεφάλου» - Τέσσερα αδέλφια τον κατηγορούν για σεξουαλική κακοποίηση

Νέες σοβαρές καταγγελίες έρχονται στο φως για τον Μάικλ Τζάκσον, καθώς τέσσερα αδέλφια τον κατηγορούν για σεξουαλική κακοποίηση και υποστηρίζουν ότι τους είχε χειραγωγήσει από μικρή ηλικία
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Διαπραγματευτές των ΗΠΑ στο Ισλαμαμπάντ - «Όχι» σε συνάντηση λέει το Ιράν

Σε κλίμα αβεβαιότητας και έντασης κινούνται οι διπλωματικές διεργασίες, καθώς οι ΗΠΑ στέλνουν διαπραγματευτές στο Ισλαμαμπάντ, ενώ το Ιράν απορρίπτει το ενδεχόμενο άμεσων συνομιλιών
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: «Θα είμαι πάντα μέλος της βασιλικής οικογένειας»

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Κίεβο, ο πρίγκιπας Χάρι προκάλεσε συζητήσεις με τις δηλώσεις του για τον ρόλο του στη βασιλική οικογένεια αλλά και με τις παρεμβάσεις του για τον πόλεμο
THE LIFO TEAM
ΜΟΤΖΤΑΜΠΑ ΧΑΜΕΝΕΪ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΙΡΑΝ

Διεθνή / NYT: Σοβαρά τραυματισμένος ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ - Στα χέρια των Φρουρών της Επανάστασης η εξουσία στο Ιράν

Παραμένει διανοητικά υγιής, όμως φέρει σοβαρά τραύματα, καθώς έχει υποβληθεί σε τρεις επεμβάσεις στο ένα πόδι, με πιθανή τοποθέτηση προσθετικού μέλους, ενώ έχει χειρουργηθεί και στο ένα χέρι
THE LIFO TEAM
Η κυβέρνηση Τραμπ επαναφέρει το εκτελεστικό απόσπασμα για να «ενισχύσει» τη θανατική ποινή

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ επαναφέρει το εκτελεστικό απόσπασμα για να «ενισχύσει» τη θανατική ποινή

Ο Τραμπ ζητά επίσης από το υπουργείο Δικαιοσύνης να επιδιώκει τη θανατική ποινή όπου αυτή προβλέπεται από τον νόμο, όταν κατηγορούμενοι είναι παράτυποι μετανάστες
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΡΕΖΑ ΠΑΧΛΑΒΙ

Διεθνή / Ρεζά Παχλαβί: Ο εξόριστος πρίγκιπας καλεί τον Φρίντριχ Μερτς να διακόψει τις συνομιλίες με το καθεστώς στην Τεχεράνη

Η επίσκεψη του εξόριστου πρίγκιπα του ιρανικού θρόνου στο Βερολίνο έχει προκαλέσει αντιδράσεις, ενώ υπουργοί της γερμανικής κυβέρνησης αρνήθηκαν να συναντηθούν μαζί του
THE LIFO TEAM