Ο Γουίλ Σμιθ ζητά συγγνώμη από τον Κρις Ροκ, για το χαστούκι, σε βίντεο- «Είμαι εδώ όταν είσαι έτοιμος να μιλήσεις»

Ο Γουίλ Σμιθ ζητά συγγνώμη από τον Κρις Ροκ, για το χαστούκι, σε βίντεο- «Είμαι εδώ όταν είσαι έτοιμος να μιλήσεις» Facebook Twitter
0

Ο Γουίλ Σμιθ δήλωσε βαθιά μετανιωμένος για το χαστούκι που έδωσε στον Κρις Ροκ, στην τελετή απονομής των Όσκαρ και ζήτησε συγγνώμη από τον ηθοποιό, σε βίντεο που ανάρτησε. 

Στο περίπου έξι λεπτών βίντεο, ο 53χρονος ηθοποιός απάντησε σε ερωτήσεις για το περιστατικό και απολογήθηκε για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα. Μετά το χαστούκι, είχε ζητήσει συγγνώμη με γραπτή δήλωση, αλλά έκτοτε δεν είχε κάνει άλλη δημόσια τοποθέτηση. 

«Ήμουν θολωμένος, όλα ήταν θολά», είπε θέλοντας να εξηγήσει γιατί δεν ζήτησε συγγνώμη από τον Κρις Ροκ, όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το Όσκαρ του, μετά την επίθεσή του στον ηθοποιό. 

«Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον Κρις και το μήνυμα πήρα ήταν πως δεν είναι έτοιμος να μιλήσει. Και όταν είναι θα επικοινωνήσει. Κρις, σου ζητώ συγγνώμη. Η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη. Και είμαι εδώ όποτε είσαι έτοιμος να μιλήσεις», συνέχισε. 

Επίσης, ζήτησε συγγνώμη από την μητέρα του Κρις Ροκ και την οικογένειά του, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον αδελφό του ηθοποιού. «Δεν σκεφτόμουν πόσοι άνθρωποι πληγώθηκαν εκείνη τη στιγμή. Οπότε θέλω να ζητήσω συγγνώμη στη μητέρα του Κρις, στην οικογένειά του, ειδικά στον Τόνι Ροκ, είχαμε μια υπέροχη σχέση. Και πιθανότατα αυτό είναι ανεπανόρθωτο», δήλωσε. 

«Δεν υπάρχει κανένα κομμάτι μου που να πιστεύει ότι αυτός ήταν ο σωστός τρόπος να φερθώ εκείνη τη στιγμή. Κανένα κομμάτι μου δεν πιστεύει ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να χειριστείς το αίσθημα της ασέβειας ή την προσβολή», τόνισε ο Γουίλ Σμιθ. 

Μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε ήταν αν η σύζυγός του, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, του είπε να κάνει κάτι εκείνη τη στιγμή. Υπενθυμίζεται ότι ο 53χρονος όρμησε στη σκηνή και χαστούκισε τον Κρις Ροκ, έπειτα από «αστείο» που έκανε ο τελευταίος για τα μαλλιά της Πίνκετ Σμιθ, η οποία έχει δηλώσει ότι πάσχει από αλωπεκία. 

«Όχι. Έκανα μια επιλογή μόνος μου, από τις δικές μου εμπειρίες, από την ιστορία μου με τον Κρις. Η Τζέιντα δεν είχε καμία σχέση με αυτό. Λυπάμαι μωρό μου», απάντησε ο Γουίλ Σμιθ και ζήτησε συγγνώμη από τα παιδιά του και την οικογένειά του. 

Ο 53χρονος αναφέρθηκε και στους άλλους υποψήφιους των Όσκαρ. «Μου ραγίζει την καρδιά ότι έκλεψα και αμαύρωσα τη στιγμή σας. Το συγγνώμη δεν είναι πραγματικά αρκετό», τόνισε. 

Τέλος, κλήθηκε να απαντήσει τι θα έλεγε σε εκείνους που τον θαύμαζαν ή που είπαν ότι τους απογοήτευσε. «Απεχθάνομαι να απογοητεύω ανθρώπους. Με πονάει να ξέρω ότι δεν ανταποκρίθηκα στην εικόνα και την εντύπωση που είχαν οι άνθρωποι για μένα. Είμαι βαθιά μετανιωμένος και προσπαθώ να το κάνω αυτό χωρίς να ντρέπομαι για μένα», είπε. 

«Είμαι άνθρωπος, έκανα ένα λάθος. Προσπαθώ να μην σκέφτομαι τον εαυτό μου σαν μα@@@@. Θα τους έλεγα ότι ξέρω πως ήταν σοκαριστικό και προκάλεσε σύγχυση, αλλά σας υπόσχομαι ότι είμαι βαθιά αφοσιωμένος στο να φέρω αγάπη, φως και χαρά στον κόσμο», κατέληξε. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρτυρία στην LiFO Ελληνίδας δημοσιογράφου που ζει στη Νότια Κορέα: «Πάθαμε σοκ μόλις είδαμε τα άρματα στους δρόμους»

Διεθνή / Νότια Κορέα: «Πάθαμε σοκ όταν είδαμε τεθωρακισμένα στους δρόμους» - Μαρτυρία Ελληνίδας στη LiFO

Η δημοσιογράφος Ελισσάβετ Κυρίτση που ζει μαζί με τον Νοτιοκορεάτη σύζυγό της στην πόλη Τσούντζου περιγράφει τις στιγμές που έζησαν οι κάτοικοι μετά την απόφαση του προέδρου Γιουν για την επιβολή στρατιωτικού νόμου
ΜΙΛΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ
Ο Τραμπ απαιτεί να ακυρωθεί η καταδίκη του για την υπόθεση Ντάνιελς επικαλούμενος την απονομή χάριτος στον γιο του Μπάιντεν

Διεθνή / Ο Τραμπ απαιτεί να ακυρωθεί η καταδίκη του για την υπόθεση Ντάνιελς επικαλούμενος την απονομή χάριτος στον γιο του Μπάιντεν

Ο Τραμπ καταδικάστηκε τον Μάιο λόγω των κρυφών πληρωμών που είχε κάνει πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016 στην ηθοποιό πορνογραφικών ταινιών
LIFO NEWSROOM
Νότια Κορέα: Ο στρατιωτικός νόμος επέστρεψε μετά από 45 χρόνια για να ανατραπεί σε 3 ώρες - Τι ακολουθεί

Διεθνή / Νότια Κορέα: Ο στρατιωτικός νόμος επέστρεψε μετά από 45 χρόνια για να ανατραπεί σε 3 ώρες - Τι ακολουθεί

Η απόσυρση του στρατιωτικού νόμου από τον Γιουν Σουκ Γέολ μπορεί να έδωσε προσωρινά τέλος στο πρωτοφανές πολιτικό θρίλερ, όμως οι συνέπειες αυτής της κίνησης μόλις αρχίζουν να διαφαίνονται
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ