Ο Γιούνκερ δεν θα πάει στη Σύνοδο G7 - Παραμένει στο νοσοκομείο μετά το χειρουργείο

Ο Γιούνκερ δεν θα πάει στη Σύνοδο G7 - Παραμένει στο νοσοκομείο μετά το χειρουργείο Facebook Twitter
0

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ δεν θα παραστεί τελικά στη Σύνοδο Κορυφής της Ομάδας των 7 (G7) στο Μπιαρίτζ της Γαλλίας, το επόμενο Σαββατοκύριακο, έπειτα από την χοληδεκτομή στην οποία υποβλήθηκε.

Η εκπρόσωπος Τύπου του προέδρου της Κομισιόν, Νατάσα Μπερτό, ενημέρωσε ότι η επέμβαση ήταν επιτυχής, αλλά οι γιατροί συμβούλευσαν τον Γιούνκερ να μην ταξιδέψει.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η επέμβαση πήγε καλά και ότι ο πρόεδρος Γιούνκερ παραμένει στο νοσοκομείο όπου αναρρώνει» είπε η Μπερτό στη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης των δημοσιογράφων στις Βρυξέλλες.

«Οι γιατροί του έχουν επισημάνει ότι αυτή την περίοδο δεν θα πρέπει να ταξιδέψει και είμαστε επίσης σε θέση να επιβεβαιώσουμε ότι δεν θα μπορέσει να παραστεί στην σύνοδο της G7» πρόσθεσε.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ παραμένει ένας «φασίστας» για τον Μαμντάνι: «Εξακολουθώ να πιστεύω όλα όσα έλεγα πριν»

Διεθνή / Ο Τραμπ παραμένει ένας «φασίστας» για τον Μαμντάνι ακόμη και μετά τη συνάντησή τους

Μπορεί η συνάντηση των δύο να πραγματοποιήθηκε σε απροσδόκητα θετικό κλίμα, όμως ο εκλεγμένος δήμαρχος της Νέας Υόρκης δεν υπαναχωρεί από την κριτική του απέναντι στον πρόεδρο των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Η εγγονή του Τζον Κένεντι που έχει καρκίνο ξεσπά κατά του εξάδελφού της RFK Jr: «Είναι ντροπή για την οικογένεια»

Διεθνή / Η εγγονή του Τζον Κένεντι που έχει καρκίνο ξεσπά κατά του εξάδελφού της RFK Jr: «Είναι ντροπή για την οικογένεια»

Η κατάρρευση του συστήματος Υγείας στις ΗΠΑ μέσα από την εμπειρία της εξαδέλφης του ίδιου του υπουργού - Η Τατιάνα Σλόσμπεργκ έχει λιγότερο από ένα χρόνο ζωής
LIFO NEWSROOM