Ο Έζρα Μίλερ έκλεψε αλκοόλ από σπίτι και τώρα κάνει θεραπεία «για θέματα ψυχικής υγείας»

Ο Έζρα Μίλερ έκλεψε αλκοόλ από σπίτι και τώρα κάνει θεραπεία «για θέματα ψυχικής υγείας» Facebook Twitter
0

Ο πρωταγωνιστής του «The Flash» Έζρα Μίλερ αποφάσισε να αναζητήσει θεραπεία για «σύνθετα προβλήματα ψυχικής υγείας».

Μια εβδομάδα αφότου ο 29χρονος ηθοποιός κατηγορήθηκε για διάρρηξη επειδή φέρεται να έκλεψε αλκοόλ από ένα σπίτι στο Βερμόντ, προχώρησε σε σχετική δήλωση στο περιοδικό Variety.

«Έχοντας περάσει πρόσφατα μια περίοδο έντονης κρίσης, καταλαβαίνω πλέον ότι πάσχω από σύνθετα προβλήματα ψυχικής υγείας και έχω ξεκινήσει θεραπεία», ανέφερε στη δήλωση.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους όσους έχω ενοχλήσει και αναστατώσει με την παλαιότερη συμπεριφορά μου. Δεσμεύομαι να κάνω την απαραίτητη δουλειά για να επιστρέψω σε ένα υγιές, ασφαλές και παραγωγικό στάδιο της ζωής μου», συνέχισε.

Η απόφαση να αναζητήσει θεραπεία έρχεται μετά από δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η Warner Bros. σκεφτόταν να αποσύρει την ταινία «The Flash» - η οποία πρόκειται να βγει στις αίθουσες στις 23 Ιουνίου 2023 - μετά την ανησυχητική συμπεριφορά του.

Ο Έζρα Μίλερ, ο οποίος δηλώνει nonbinary και χρησιμοποιεί τις αντωνυμίες they/them, έχει αντιμετωπίσει μια σειρά από νομικά προβλήματα καθώς και καταγγελίες για επίθεση και κακοποίηση.

Τον Ιούνιο, το Rolling Stone ανέφερε ότι ο ηθοποιός φιλοξενούσε τρία μικρά παιδιά και την 25χρονη μητέρα τους στη φάρμα που έχει στο Βερμόντ, γεμάτη ναρκωτικά και όπλα, από τα μέσα Απριλίου.

Συνελήφθη επίσης στη Χαβάη τον Μάρτιο για ανάρμοστη συμπεριφορά - κατηγορία την οποία αργότερα δήλωσε ότι δεν αμφισβητεί - και τον Απρίλιο για επίθεση αφού πέταξε καρέκλα σε μια γυναίκα.

Επιπλέον φέρεται να έχει γίνει αντικείμενο δέκα τηλεφωνικών κλήσεων στην αστυνομία σε λιγότερο από ένα μήνα στη Χαβάη, ενώ έχει κατηγορηθεί μεταξύ άλλων για προσηλυτισμό νεαρών κοριτσιών σε φερόμενη αίρεση.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επίθεση της Ινδίας στο Κασμίρ: Η «Επιχείρηση Sindoor» και το μήνυμα πίσω από το όνομα

Διεθνή / Η επίθεση της Ινδίας στο Κασμίρ: Η «Επιχείρηση Sindoor» και το μήνυμα πίσω από το όνομα

Η Ινδία εξαπέλυσε επίθεση με πυραύλους σε έξι πόλεις του Πακιστάν και στο Κασμίρ υπό πακιστανική διοίκηση, σκοτώνοντας 26 ανθρώπους - Το Πακιστάν απάντησε με καταρρίψεις ινδικών μαχητικών
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ και Χούτι συμφώνησαν σε παύση των επιθέσεων: Τέλος στις επιδρομές στην Υεμένη, επιβεβαιώνει το Ομάν

Διεθνή / ΗΠΑ και Χούτι συμφώνησαν σε παύση των επιθέσεων: Τέλος στις επιδρομές στην Υεμένη, επιβεβαιώνει το Ομάν

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε παύση των αμερικανικών επιδρομών στην Υεμένη, καθώς οι Χούτι υποσχέθηκαν να σταματήσουν τις επιθέσεις σε πλοία. Το Ομάν επιβεβαιώνει συμφωνία για αποκλιμάκωση στην Ερυθρά Θάλασσα
LIFO NEWSROOM
Η ανακοίνωση του σχεδίου κατοχής της Γάζας από το Ισραήλ δεν γίνεται σε τυχαίο χρονικό σημείο

Διεθνή / Η ανακοίνωση του σχεδίου κατοχής της Γάζας από το Ισραήλ δεν γίνεται σε τυχαίο χρονικό σημείο

Η ανακοίνωση για νέα στρατιωτική επιχείρηση του Ισραήλ στη Γάζα φέρνει διεθνείς αντιδράσεις, καθώς σχεδιάζεται μόνιμη παρουσία στον παλαιστινιακό θύλακα - Τι σημαίνει αυτό για την παύση πυρός, τους ομήρους και το μέλλον της περιοχής;
LIFO NEWSROOM
Ινδία και Πακιστάν στα πρόθυρα πολέμου: Νεκροί, τραυματίες και απειλές για αντίποινα μετά από επιθέσεις

Διεθνή / Στα πρόθυρα πολέμου: 26 νεκροί από επίθεση της Ινδίας στο Κασμίρ - Το Πακιστάν κατέρριψε ινδικά αεροσκάφη

Τουλάχιστον 11 νεκροί και 35 τραυματίες μετά από ινδικές επιθέσεις σε πακιστανικά εδάφη - Το Πακιστάν μιλά για πράξη πολέμου και υπόσχεται αντίποινα - Η διεθνής κοινότητα ανησυχεί για σύγκρουση πυρηνικών δυνάμεων.
LIFO NEWSROOM
Αρχίζει το κονκλάβιο για το νέο Πάπα: Ποιος θα διαδεχθεί τον Φραγκίσκο - Ποια τα φαβορί

Διεθνή / Αρχίζει το κονκλάβιο για το νέο Πάπα: Ποιος θα διαδεχθεί τον Φραγκίσκο - Ποια τα φαβορί

Ξεκίνησε το κονκλάβιο για την εκλογή νέου Πάπα με συμμετοχή 133 καρδιναλίων - Οι διχασμένες τάσεις, τα φαβορί, και ο κρίσιμος ρόλος του επόμενου Ποντίφικα στην ενοποίηση της Εκκλησίας και την αντιμετώπιση της κακοποίησης
LIFO NEWSROOM