O Άνταμ Σάντλερ για το μαυρισμένο μάτι του: «Καθόλου κουλ, είχα ένα ατύχημα στο κρεβάτι»

O Άνταμ Σάντλερ για το μαυρισμένο μάτι του: «Καθόλου κουλ, είχα ένα ατύχημα στο κρεβάτι» Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Ο Άνταμ Σάντλερ αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το μαυρισμένο του μάτι σε λάιβ εμφάνισή του στην αμερικανική τηλεόραση. 

«Είναι κάτι για το οποίο πρέπει να μιλήσω ε;» είπε δείχνοντας το τραύμα του στο Good Morning America όπου εμφανίστηκε για την προώθηση της νέας του ταινίας Hustle στο Netflix. 

«Ήμουν στο κρεβάτι, στη μέση της νύχτας, και ξέρετε πώς κάποιοι χώνουν τα σεντόνια κάτω από το στρώμα ε; Κάποιος είχε χώσει τα σεντόνια πολύ και είχα το τηλέφωνο στη μέση του κρεβατιού. Τίναξα τα πόδια μου για να βγάλω το σεντόνι από το στρώμα, το κινητό τινάχτηκε και με χτύπησε στο κεφάλι» είπε ο ίδιος. 

«Αρνήθηκα να το δω. Ένιωσα αίμα. Είπα 'κάτι τρέχει αλλά πρέπει να κοιμηθώ'. Συνέχισα τον ύπνο μου, ξύπνησα κι έπειτα...» συνέχισε, με τον συμπαρουσιαστή Τζορτζ Στεφανόπουλος να τον διακόπτει αστειευόμενος: «Αυτή είναι η πιο περίπλοκη ιστορία με μαύρο μάτι που έχω ακούσει ποτέ». 

«Δεν υπάρχει τίποτα το κουλ με τούτο δω. Φαίνεται κουλ. Είμαι στους δρόμους της Νέας Υόρκης και βλέπω ανθρώπους να λένε 'ω, οκ, του αρέσει να παλεύει του τύπου'. Κι εγώ είμαι σε φάση 'ήταν ατύχημα του κρεβατιού'» συνέχισε τον αυτοσαρκασμό ο 55χρονος. 

Με πληροφορίες από People 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Διεθνή / Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Τα αυξημένα μέτρα έρχονται λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Παρισιού να ακυρώσει τη μεγάλη συναυλία της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στα Ηλύσια Πεδία
LIFO NEWSROOM
«Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Διεθνή / «Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Το κείμενο διατυπώνει ευθεία πολιτική στήριξη σε ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι ορισμένες χώρες «κινδυνεύουν να γίνουν κατά πλειονότητα μη ευρωπαϊκές»
LIFO NEWSROOM
Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM