Ο αδελφός της Νταϊάνας λέει ότι κακοποιήθηκε όταν ήταν 11 ετών - Το νέο βιβλίο του Τσαρλς Σπένσερ

Ο αδελφός της Νταϊάνας λέει ότι κακοποιήθηκε όταν ήταν 11 ετών - Το νέο βιβλίο του Τσαρλς Σπένσερ Facebook Twitter
Getty Images
0

Ο κόμης Σπένσερ, ο μικρότερος αδερφός της πριγκίπισσας Νταϊάνα, της πριγκίπισσας της Ουαλίας, είπε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά όταν ήταν παιδί, στο οικοτροφείο όπου πήγαινε.

Σε ένα απόσπασμα από τα απομνημονεύματά του, που δημοσιεύθηκαν στη Mail on Sunday, ο κόμης Σπένσερ, ο αδελφός της πριγκίπισσας Νταϊάνα είπε ότι στοχοποιήθηκε από μια γυναίκα μέλος του προσωπικού στο Maidwell Hall, στο Northamptonshire τη δεκαετία του 1970.

Ο 59 ετών αδελφός της Νταϊάνα, ισχυρίζεται ότι η κακοποίηση ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 11 ετών.

Το Maidwell Hall είπε ότι ήταν «αφυπνιστικό» το ότι αποκαλύφθηκε το τι βίωσε ο κόμης Σπένσερ. Το σχολείο είπε ότι οι ισχυρισμοί για σεξουαλική κακοποίηση είχαν παραπεμφθεί σε «ορισμένο αξιωματικό της τοπικής αρχής».

Ο κόμης Σπένσερ πήγαινε στο Maidwell Hall μεταξύ οκτώ και 13 ετών.

Το νέο βιβλίο του αδελφού της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Στο νέο του βιβλίο A Very Private School, ισχυρίζεται ότι μια γυναίκα μέλος του προσωπικού, την οποία περιέγραψε ως «αδηφάγο παιδόφιλο», κακοποίησε αυτόν και άλλα νεαρά αγόρια στα κρεβάτια των κοιτώνων τους τη νύχτα.

Ο κόμης Σπένσερ είπε ότι είχε διαπιστώσει ότι η υπάλληλος τώρα είτε ζει στο εξωτερικό είτε είναι νεκρή, αναφέρει η Mail.

Υποστήριξε επίσης ότι ο τότε διευθυντής του σχολείου, Τζον Πορτς, προκάλεσε «βίαιους ξυλοδαρμούς» και πίστευε ότι ο δάσκαλος κέρδιζε «σεξουαλική ευχαρίστηση από τη βία». Ο κ. Porch πέθανε τον Ιανουάριο του 2022, σύμφωνα με μια νεκρολογία στο παλιό του κολεγιακό ενημερωτικό δελτίο.

Ο κόμης Σπένσερ είπε ότι το να ξαναζεί την εμπειρία του από τη θητεία του στο Maidwell ήταν μια «απολύτως φρικιαστική εμπειρία».

Σε μια δήλωση στη Mail, το Maidwell είπε: «Είναι δύσκολο να διαβάσει κανείς για πρακτικές που, δυστυχώς, μερικές φορές πιστεύονταν ότι ήταν φυσιολογικές και αποδεκτές εκείνη την εποχή. Σχεδόν κάθε πτυχή της σχολικής ζωής έχει εξελιχθεί σημαντικά από τη δεκαετία του 1970. Στο επίκεντρο των αλλαγών βρίσκεται η προστασία των παιδιών και η προώθηση της ευημερίας τους».

Με πληροφορίες BBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κάνιε Γουέστ ζητά συνάντηση με τη βρετανική εβραϊκή κοινότητα ενώ μεγαλώνει η κρίση στο Wireless

Διεθνή / Ο Κάνιε Γουέστ ζητά συνάντηση με τη βρετανική εβραϊκή κοινότητα ενώ μεγαλώνει η κρίση στο Wireless

Ο Κάνιε Γουέστ προσφέρθηκε να συναντηθεί με μέλη της βρετανικής εβραϊκής κοινότητας, ενώ το Wireless Festival συνεχίζει να χάνει χορηγούς και να δέχεται πολιτική πίεση για την προγραμματισμένη εμφάνισή του.
THE LIFO TEAM
NASA ARTEMIS II

Διεθνή / Artemis II: Ο Τραμπ μίλησε με τους αστροναύτες - «Γράψατε ιστορία και κάνατε όλη την Αμερική περήφανη»

Ο Αμερικανός πρόεδρος μίλησε για περίπου 12 λεπτά με τους τέσσερις αστροναύτες της αποστολής, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι τα ταξίδια στο Διάστημα θα συνεχιστούν
THE LIFO TEAM
Η Lady Gaga ακύρωσε το τρίτο live της στο Μόντρεαλ λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού

Διεθνή / Η Λέιντι Γκάγκα ακύρωσε συναυλία της στο Μόντρεαλ λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού

Η Λέιντι Γκάγκα ακύρωσε την προγραμματισμένη συναυλία της στο Μόντρεαλ, αφού η λοίμωξη του αναπνευστικού που αντιμετωπίζει επιδεινώθηκε και ο γιατρός της τής συνέστησε να μην εμφανιστεί.
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΜΟΤΖΤΑΜΠΑ ΧΑΜΕΝΕΪ ΗΠΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / The Times: Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ είναι «αναίσθητος» και νοσηλεύεται σε «σοβαρή κατάσταση»

Διπλωματικό υπόμνημα αποκαλύπτει την τοποθεσία του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ, ο οποίος τραυματίστηκε στην ίδια αμερικανοϊσραηλινή αεροπορική επιδρομή που σκότωσε τον πατέρα του, Αλί Χαμενεΐ
THE LIFO TEAM
ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΙΣΡΑΗΛ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: «Κινδυνεύετε αν είστε σε τρένα» λέει το Ισραήλ στους Ιρανούς - «Αλαζόνας ο Τραμπ» δηλώνει η Τεχεράνη

Εκτοξεύοντας νέες απειλές εναντίον του ιρανικού καθεστώτος, ο Τραμπ τόνισε ότι θα καταστρέψει «κάθε σταθμό παραγωγής ενέργειας» και «κάθε γέφυρα» στο Ιράν εντός 4 ωρών από την εκπνοή του τελεσίγραφου
THE LIFO TEAM
ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Διεθνή / Τι θα γίνει με τα Στενά του Ορμούζ: Σήμερα η ψηφοφορία του ΟΗΕ λίγο πριν λήξει το τελεσίγραφο Τραμπ στο Ιράν

Τι προβλέπει το σχέδιο απόφασης που έχει υποβάλει το Μπαχρέιν με στόχο την προστασία της εμπορικής ναυσιπλοΐας μέσα και γύρω από τα Στενά του Ορμούζ
THE LIFO TEAM