Ντουμπάι: Αυτόματοι πωλητές μοιράζουν δωρεάν ψωμί για όσους έχουν ανάγκη

Ντουμπάι: Δωρεάν ψωμί για όσους έχουν ανάγκη μοιράζουν αυτόματοι πωλητές Facebook Twitter
Φωτ.: WAM.
0

Μη προνομιούχες οικογένειες και εργαζόμενοι στο Ντουμπάι θα μπορούν πλέον να προμηθεύονται δωρεάν ψωμί, χάρη στην πρωτοβουλία «ψωμί για όλους».

Το ψωμί θα διανέμεται σε αυτούς που το έχουν ανάγκη από έξυπνους αυτόματους πωλητές και θα διατίθεται δωρεάν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Σύμφωνα με δελτίο τύπου, αρχικά 10 μηχανήματα θα τοποθετηθούν σε προσβάσιμα σούπερ μάρκετ σε όλη την πόλη. 

Ντουμπάι: Δωρεάν ψωμί για όσους έχουν ανάγκη μοιράζουν αυτόματοι πωλητές Facebook Twitter
Φωτ.: WAM.

Πρόκειται για ένα πρότζεκτ που πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη του σεΐχη, Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μαχτούμ και έρχεται μετά τις δηλώσεις του στις αρχές της πανδημίας σύμφωνα με τις οποίες κανείς στη χώρα «δεν θα κοιμάται πεινασμένος ή σε ανάγκη». 

«Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί ένα υποδειγματικό μοντέλο που επιτρέπει σε όλους να συμμετέχουν, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο φιλανθρωπικό κίνημα και ενισχύοντας το πνεύμα αλληλεγγύης μεταξύ των κοινωνικών στρωμάτων», σημείωσε ο Αλί Αλ Μουτάβα, γενικός γραμματέας του Ιδρύματος για τις Υποθέσεις Ανηλίκων.

Οι πολίτες που επιθυμούν να ενισχύσουν το πρότζεκτ με δωρεές θα μπορούν να το κάνουν απευθείας στους αυτόματους πωλητές, στην εφαρμογή Dubai Now ή μέσω γραπτού μηνύματος.

Επίσης, υπάρχει και η δυνατότητα πολίτες να προσφερθούν εθελοντικά για να συμβάλουν στη δημιουργία και εγκατάσταση περισσότερων αυτόματων μηχανημάτων. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ