Ντουμπάι: Αυτόματοι πωλητές μοιράζουν δωρεάν ψωμί για όσους έχουν ανάγκη

Ντουμπάι: Δωρεάν ψωμί για όσους έχουν ανάγκη μοιράζουν αυτόματοι πωλητές Facebook Twitter
Φωτ.: WAM.
0

Μη προνομιούχες οικογένειες και εργαζόμενοι στο Ντουμπάι θα μπορούν πλέον να προμηθεύονται δωρεάν ψωμί, χάρη στην πρωτοβουλία «ψωμί για όλους».

Το ψωμί θα διανέμεται σε αυτούς που το έχουν ανάγκη από έξυπνους αυτόματους πωλητές και θα διατίθεται δωρεάν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Σύμφωνα με δελτίο τύπου, αρχικά 10 μηχανήματα θα τοποθετηθούν σε προσβάσιμα σούπερ μάρκετ σε όλη την πόλη. 

Ντουμπάι: Δωρεάν ψωμί για όσους έχουν ανάγκη μοιράζουν αυτόματοι πωλητές Facebook Twitter
Φωτ.: WAM.

Πρόκειται για ένα πρότζεκτ που πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη του σεΐχη, Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μαχτούμ και έρχεται μετά τις δηλώσεις του στις αρχές της πανδημίας σύμφωνα με τις οποίες κανείς στη χώρα «δεν θα κοιμάται πεινασμένος ή σε ανάγκη». 

«Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί ένα υποδειγματικό μοντέλο που επιτρέπει σε όλους να συμμετέχουν, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο φιλανθρωπικό κίνημα και ενισχύοντας το πνεύμα αλληλεγγύης μεταξύ των κοινωνικών στρωμάτων», σημείωσε ο Αλί Αλ Μουτάβα, γενικός γραμματέας του Ιδρύματος για τις Υποθέσεις Ανηλίκων.

Οι πολίτες που επιθυμούν να ενισχύσουν το πρότζεκτ με δωρεές θα μπορούν να το κάνουν απευθείας στους αυτόματους πωλητές, στην εφαρμογή Dubai Now ή μέσω γραπτού μηνύματος.

Επίσης, υπάρχει και η δυνατότητα πολίτες να προσφερθούν εθελοντικά για να συμβάλουν στη δημιουργία και εγκατάσταση περισσότερων αυτόματων μηχανημάτων. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι γαλλικές μετοχές οδεύουν προς τη χειρότερη εβδομάδα από το 2022 λόγω του φόβου για εκλογική νίκη της ακροδεξιάς

Διεθνή / Γαλλία: Η ακροδεξιά στροφή φέρνει αναταράξεις στην οικονομία - Γιγαντιαίες απώλειες στο Χρηματιστήριο

Ο δείκτης CAC 40 στο χρηματιστήριο στο Παρίσι υποχωρεί κατά 6,2% σε εβδομαδιαία βάση, παραδίδοντας τα κέρδη του για το έτος και οδεύοντας προς τη μεγαλύτερη εβδομαδιαία πτώση του από τον Μάρτιο του 2022
NEWSROOM
«Μπόργκο Εγνάτσια»: Το πολυτελές συγκρότημα που φιλοξενεί την Σύνοδο της G7

Διεθνή / «Μπόργκο Εγνάτσια»: Το πολυτελές συγκρότημα που φιλοξενεί την Σύνοδο της G7

Στο πολυτελές παραθαλάσσιο θέρετρο «Μπόργκο Εγνάτσια» στην Απουλία ξεκίνησαν την Πέμπτη οι εργασίες της Συνόδου των G7 - Στο ξενοδοχειακό συγκρότημα παντρεύτηκαν το 2012 ο Τζάστιν Τιμπερλέικ με την Τζέσικα Μπίελ 
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Στέλεχος Χαμάς: «Κανείς δεν έχει ιδέα» πόσοι όμηροι στη Γάζα είναι ζωντανοί

Διεθνή / Στέλεχος Χαμάς: «Κανείς δεν έχει ιδέα» πόσοι όμηροι στη Γάζα είναι ζωντανοί

Το στέλεχος της Χαμάς ισχυρίστηκε ότι η ισραηλινή επιχείρηση για την απελευθέρωση τεσσάρων ομήρων είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο άλλων τριών, συμπεριλαμβανομένου ενός Αμερικανού πολίτη
NEWSROOM