Ντόναλντ Τραμπ: Έβγαλε 7,1 εκατ.$ αφού μπήκε στη φυλακή για 20 λεπτά

Ντόναλντ Τραμπ: Έβγαλε 7,1 εκατ.$ αφού μπήκε στη φυλακή για 20 λεπτά Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΑ
0

Την ώρα που οι δικαστικοί μπελάδες για τον Ντόναλντ Τραμπ ολοένα και αυξάνονται, τόσο πολλαπλασιάζονται και τα χρήματα που συγκεντρώνει για την προεκλογική του καμπάνια.

Είναι χαρακτηριστικό πως, σύμφωνα με εκπρόσωπο της προεκλογικής του εκστρατείας, ο Ντόναλντ Τραμπ συγκέντρωσε σχεδόν 20 εκατομμύρια δολάρια τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, από τότε που του απαγγέλθηκαν κατηγορίες σχετικά με τους ισχυρισμούς του ότι του έκλεψαν τις προεδρικές εκλογές του 2020.

Μάλιστα, σύμφωνα με ανάρτηση του εκπροσώπου του, Στίβεν Τσέουνγκ, στο Twitter, ο Ντόναλντ Τραμπ από την Πέμπτη που παρουσιάστηκε σε φυλακή της Ατλάντα στην Τζόρτζια, όπου φωτογραφήθηκε στο πλαίσιο της επίσημης διαδικασίας σύλληψής του -κάτι που συνέβη για πρώτη φορά σε πρώην πρόεδρο στην ιστορία των ΗΠΑ- συγκέντρωσε 7,1 εκατομμύρια δολάρια.

Μόνον την Παρασκευή, ο Ρεπουμπλικανός πρώην πρόεδρος συγκέντρωσε 4,18 εκατομμύρια δολάρια, κάτι το οποίο την κατέστησε την ημέρα με τα υψηλότερα έσοδα για την προεκλογική του καμπάνια μέχρι στιγμής, πρόσθεσε ο Τσέουνγκ.

Ντόναλντ Τραμπ: Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε σε μπλουζάκια και κουκλάκια

Όταν ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίστηκε σε φυλακή της Ατλάντα, η φωτογραφία που τραβήχτηκε από τις υπηρεσίες του σερίφη, έγινε ανάρπαστη καθώς κυκλοφόρησε σε μπλουζάκια, σφηνοπότηρα, κούπες, αφίσες ακόμη και σε κουκλάκια τόσο από υποστηρικτές του όσο και από πολέμιους του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Η εν λόγω φωτογραφία τραβήχτηκε όταν ο Ντόναλντ Τραμπ συνελήφθη για πάνω από 12 κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος στο πλαίσιο ποινικής υπόθεσης, στην οποία κατηγορείται ότι επιχείρησε να ανατρέψει το αποτέλεσμα των εκλογών του 2020.

Ο Τραμπ αντιμετωπίζει μέχρι στιγμής τέσσερις απαγγελίες κατηγοριών, συμπεριλαμβανομένων δύο που σχετίζονται με τους ισχυρισμούς του ότι του έκλεψαν τη νίκη στις προεδρικές εκλογές του 2020 και με την εισβολή οπαδών του στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου του 2021.

Όλα αυτά ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ διεκδικεί ξανά το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τις προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν το ερχόμενο έτος στις ΗΠΑ. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως ο Τραμπ, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, προηγείται με μεγάλη διαφορά των αντιπάλων του για τις προκριματικές εκλογές των Ρεπουμπλικανών το 2024.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΙ ΛΑΡΙΤΖΑΝΙ ΘΑΝΑΤΟΣ

Διεθνή / Ο θάνατος του Αλί Λαριτζανί βαθαίνει την κρίση στον πυρήνα της ηγεσίας του Ιράν

Ο θάνατος του δεν αποτελεί απλώς την απώλεια ενός ακόμη αξιωματούχου, αλλά έναν παράγοντα που βαθαίνει την κρίση στην ηγεσία του Ιράν, με πιθανές συνέπειες τόσο για την πορεία του πολέμου όσο και για τη συνολική σταθερότητα της χώρας
THE LIFO TEAM
Άντριου: «Θέλει να υποκλινόμαστε» - Οι πιο προκλητικές απαιτήσεις του κατά τη μετακόμιση

Διεθνή / Άντριου: «Θέλει να υποκλινόμαστε» - Οι πιο προκλητικές απαιτήσεις του κατά τη μετακόμιση

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η συμπεριφορά του ενισχύει την εικόνα ενός ανθρώπου που δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα, συνεχίζοντας να λειτουργεί με βάση τα προνόμια του παρελθόντος
THE LIFO TEAM
ΑΛΙ ΛΑΡΙΤΖΑΝΙ ΘΑΝΑΤΟΣ

Διεθνή / Γιατί ο θάνατος του Αλί Λαριτζανί μπορεί να είναι μεγαλύτερο πλήγμα από του Αλί Χαμενεΐ;

Η εξόντωση του Αλί Λαριτζανί δεν αφαιρεί απλώς μια ισχυρή προσωπικότητα από το ιρανικό σύστημα εξουσίας, αλλά απειλεί να διαταράξει τις εύθραυστες ισορροπίες μεταξύ στρατού, πολιτικής και διπλωματίας
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤ ΚΕΝΕΝΤΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Διεθνή / ΗΠΑ: Δικαστής ακυρώνει τα σχέδια του Ρόμπερτ Κένεντι Τζ. για αλλαγές στο πρόγραμμα παιδικών εμβολίων

Δικαστής μπλόκαρε τις αλλαγές του Αμερικανού υπουργού Υγείας στο πρόγραμμα παιδικών εμβολιασμών, αναστέλλοντας παράλληλα τους διορισμούς του σε συμβουλευτική επιτροπή, σε μια απόφαση που χαρακτηρίζεται σημαντική για την προστασία της δημόσιας υγείας και ειδικά των παιδιών
THE LIFO TEAM
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ CHELSEA ΡΟΜΑΝ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ

Διεθνή / Το Ηνωμένο Βασίλειο ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά κατά του Ρόμαν Αμπράμοβιτς για τα έσοδα από την πώληση της Chelsea

Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος κατηγορείται ότι έχασε την «τελευταία ευκαιρία» να διαθέσει τα χρήματα για να βοηθήσει τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία
THE LIFO TEAM