Νέα Ζηλανδία: Γιος διακόπτει τη συνέντευξη της υπουργού μαμάς του με ένα καρότο σε σχήμα φαλλού

Νέα Ζηλανδία: H στιγμή που γιος διακόπτει τη συνέντευξη της υπουργού μαμάς του με ένα καρότο σε σχήμα φαλλού Facebook Twitter
Ένας σκανδαλιάρης γιος και ένα παραμορφωμένο καρότο έκλεψαν την παράσταση στην τηλεοπτική συνέντευξη - Πηγή φωτογραφίας: Twitter
0

Υπουργός της κυβέρνησης της Νέας Ζηλανδίας έγινε το τελευταίο «θύμα» μιας ατυχούς τηλεοπτικής στιγμής, με πρωταγωνιστή το γιο της. 

Κατά τη διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής συνέντευξής της μέσω Zoom, την Κάρμελ Σεπουλόνι διέκοψε ο γιος της, ο οποίος εισέβαλε στο δωμάτιο με σκανδαλιάρικο βλέμμα και κρατώντας ένα καρότο σε σχήμα... σχεδόν φαλλού. 


«Η στιγμή που δίνεις ζωντανή συνέντευξη μέσω Zoom και ο γιος σου μπαίνει στο δωμάτιο φωνάζοντας και κρατώντας ένα παραμορφωμένο καρότο σε σχήμα ανδρικού μορίου. Ναι, σχεδόν παλέψαμε για το καρότο στην κάμερα και, ναι, τώρα γελάω γι'αυτό, όμως τότε δεν γελούσα» έγραψε στο Twitter η υπουργός Κοινωνικής Ανάπτυξης. 


Μετά από αυτό, η Σεπουλόνι υποσχέθηκε στον εαυτό της να μην αγοράσει ξανά καρότα περίεργου σχήματος. 

Ήταν η τελευταία γονέας που «ταπεινώνει» σε πανεθνικό επίπεδο το παιδί της. Η πιο χαρακτηριστική στιγμή παραμένει εκείνη με τον καθηγητή Ρόμπερτ Κέλι που, ενώ μιλά στο BBC για τα πολιτικά τεκταινόμενα στη Νότια Κορέα, στο δωμάτιο εισβάλουν τα δύο ανήλικα παιδιά του και η μητέρα τους που τα κυνηγά. 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εργαζόμενος στην αμφιλεγόμενη βοήθεια στη Γάζα: Είδα συναδέλφους να πυροβολούν πεινασμένους Παλαιστίνιους

Διεθνή / Εργαζόμενος στην αμφιλεγόμενη βοήθεια στη Γάζα: Είδα συναδέλφους να πυροβολούν πεινασμένους Παλαιστίνιους

Ο άνδρας εργαζόταν στον τομέα ασφαλείας της αμφιλεγόμενης υπηρεσίας διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα - Περισσότεροι από 400 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί προσπαθώντας να λάβουν φαγητό
LIFO NEWSROOM
Σερβία: Μπλόκα σε όλες τις μεγάλες πόλεις ανήγγειλαν για σήμερα οι φοιτητές

Διεθνή / Σερβία: Μπλόκα σε όλες τις μεγάλες πόλεις ανήγγειλαν για σήμερα οι φοιτητές

Αφορμή για τον σχεδιαζόμενο αποκλεισμό των πόλεων αποτέλεσε η βία που χρησιμοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από την αστυνομία κατά φοιτητών σε μπλόκα και επίσης η προσπάθεια αστυνομικών, το βράδυ της Τετάρτης, να εισέλθουν διά της βίας στη Νομική.
LIFO NEWSROOM