Νέα Ζηλανδία: «Να ανοίξουν τα πόδια τους» - Υπουργός κατάλαβε τι είχε πει όταν ήταν πια πολύ αργά

Νέα Ζηλανδία: «Να ανοίξουν τα πόδια τους» - Υπουργός κατάλαβε τι είχε πει όταν ήταν πια πολύ αργά Facebook Twitter
0

Μια μικρή «γιορτή» στήθηκε στο Twitter μετά από ένα live γλωσσικό ολίσθημα του υπουργού που είναι υπεύθυνος για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού στη Νέα Ζηλανδία.  

Την Κυριακή, ο Κρις Χίπκινς ενημέρωνε σε ζωντανή μετάδοση το έθνος για τα αυξανόμενα κρούσματα κορωνοϊού στην κοινότητα, όταν αναγνώρισε πόσο δύσκολο είναι για τους Νεοζηλανδούς να τηρούν τις μεταξύ τους αποστάσεις ,όταν βγαίνουν έξω από το σπίτι για να «ανοίξουν τα πόδια τους».

 

«Είναι δύσκολο για πολίτες σε περιοχές μεγάλης πυκνότητας να βγουν έξω και να ανοίξουν τα πόδια τους, όταν περιστοιχίζονται από άλλους ανθρώπους». 

Ο γενικός διευθυντής δημόσιας υγείας, Δρ. Άσλεϊ Μπλούμφιλντ, ένας κατά τα άλλα πολύ συγκρατημένος άνθρωπος, που στεκόταν εκείνη την στιγμή δίπλα στον υπουργό και δεν κατάφερε να συγκρατήσει έναν μορφασμό. 

Όταν ο Χίπκινς κατάλαβε λίγο αργότερα τι είχε πει, σχολίασε ότι θα πήγαινε να τεντώσει τα πόδια του και προεξόφλησε πως «θα σπάσουν πλάκα μαζί του αργότερα». Η αίθουσα με τους ρεπόρτερ υγείας σείστηκε από γέλια. 

Η Νέα Ζηλανδία είναι για την ώρα σε εθνικό lockdown προσπαθώντας να αντιμετωπίσει την νέα έξαρση της μετάλλαξης Δέλτα, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους Νεοζηλανδούς να αστειευτούν καλοπροαίρετα με τον υπουργό τους στο Twitter. 

«Είμαι απλώς εδώ έξω, ακούγοντας την κυβέρνησή μου»

«Άνθρωποι στην Αοτεαρόα, απλώς ακολουθούν τις ιατρικές συμβουλές της κυβέρνησης»

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Aaron Betsky: «Ο Τσίπερφιλντ δεν άξιζε το Βραβείο Αρχιτεκτονικής Pritzker»

Διεθνή / Aaron Betsky: «Ο Τσίπερφιλντ δεν άξιζε το Βραβείο Αρχιτεκτονικής Pritzker»

Ο Aaron Betsky, επιφανής καθηγητής στη Σχολή Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού του Virginia Tech και πρόεδρος της Σχολής Αρχιτεκτονικής στο Taliesin από το 2017 έως το 2019, επιτίθεται μετωπικά στο γραφείο που ανέλαβε τη διαμόρφωση του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αθήνας.
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ