Νέα Υόρκη: Mια γυναίκα νεκρή από άγνωστη που την έσπρωξε στις ράγες του μετρό

Νέα Υόρκη: Mια γυναίκα νεκρή από άγνωστη που την έσπρωξε στις ράγες του μετρό Facebook Twitter
Φωτογραφία: Earl Wilson/New York Times
1

Μια 46χρονη γυναίκα από το Κουίνς σκοτώθηκε χθες το βράδυ στις ράγες του μετρό στον σταθμό στην Times Square, ανακοίνωσε η Αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Η γυναίκα δέχτηκε επίθεση από μια άλλη γυναίκα σύμφωνα με τις πληροφορίες. Η άγνωστη την πλησίασε και την έσπρωξε στις ράγες, αναφέρουν οι New York Times.


O βοηθός του αρχηγός της αστυνομίας του Μανχάταν ανέφερε πως αυτόπτες μάρτυρες που περίμεναν στο σταθμό, αλλά και επιβάτες του τρένου, υπέδειξαν τη γυναίκα που έσπρωξε το θύμα της στις ράγες.

Η 30χρονη συνελήφθη σχεδόν αμέσως και ερευνάται το κατά πόσο η γυναίκα, η οποία περιγράφεται ως συναισθηματικά διαταραγμένο άτομο, συμμετείχε σε μια παρόμοια επίθεση τον περασμένο μήνα. 


Η αστυνομία εξετάζει τα βίντεο από τον σταθμό για να διαπιστώσει τι συνέβη, αλλά η προκαταρκτική έρευνα δείχνει ότι η επίθεση ήταν απρόκλητη.


Ο σταθμός Times Square είναι ο πιο πολυσύχναστος στο σύστημα του μετρό, με 66 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως. 

Τέτοια περιστατικά είναι εξαιρετικά σπάνια, αλλά όταν συμβαίνουν προκαλούν μεγάλη αναστάτωση μεταξύ των επιβατών καθώς «ξυπνούν» έναν ενδόμυχο φόβο σε επιβάτες που μετακινούνται μαζικά μεταξύ αγνώστων.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ