Νέα συνάντηση του Τραμπ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν στα τέλη του μήνα

Νέα συνάντηση του Τραμπ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν στα τέλη του μήνα Facebook Twitter
EPA
0

Ο  Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει να συναντηθεί ξανά με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, στις 27 και στις 28 Φεβρουαρίου στο Βιετνάμ, μετέδωσε χθες το Politico.

Ο Τραμπ φέρεται να αποκάλυψε το σχέδιό του σε τηλεοπτικούς παρουσιαστές νωρίτερα, ώρες πριν από την ομιλία του για την Κατάσταση της Ένωσης.

Στην ομιλία του, ο πρόεδρος των ΗΠΑ καταφέρθηκε εκ νέου με δριμύτητα εναντίον του «ριζοσπαστικού καθεστώτος στο Ιράν» κι επανέλαβε ότι δεν θα επιτρέψει στην Τεχεράνη να αποκτήσει ποτέ πυρηνικά όπλα.

«Κάνουν άσχημα, άσχημα πράγματα», είπε ο Τραμπ, προσάπτοντας αντισημιτισμό στην πολιτική ηγεσία της Ισλαμικής Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Ο Τραμπ απέσυρε πέρυσι τη χώρα του από τη διεθνή συμφωνία για το πρόγραμμα πυρηνικής ενέργειας του Ιράν κι επανέφερε σε ισχύ μια σειρά οικονομικών κυρώσεων σε βάρος της χώρας, τις οποίες χαιρέτισε, χαρακτηρίζοντάς τις «τις σκληρότερες που έχουν επιβληθεί ποτέ σε οποιαδήποτε χώρα».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χιροσίμα, Ναγκασάκι - 80 χρόνια μετά: Τα αποτελέσματα της έρευνας για τον καρκίνο από την ακτινοβολία

Διεθνή / Χιροσίμα, Ναγκασάκι - 80 χρόνια μετά: Τα αποτελέσματα της έρευνας για τον καρκίνο από την ακτινοβολία

Νέα έρευνα αποκαλύπτει πως τα περιστατικά καρκίνου από την ακτινοβολία των βομβών στην Χιροσίμα και το Ναγκασάκι θα σκοτώσουν λιγότερο από το 1% των επιζώντων. Αναλυτικά αποτελέσματα 80 χρόνια μετά τις επιθέσεις.
LIFO NEWSROOM
Ουκρανία: Προβλήματα στρατηγικής και διοίκησης στον αγώνα ενάντια στη Ρωσία

Διεθνή / Ουκρανία: Προβλήματα στρατηγικής και διοίκησης στον αγώνα ενάντια στη Ρωσία

Η Ουκρανία αντιμετωπίζει αυξανόμενα στρατηγικά προβλήματα και απογοήτευση στο στρατό της, καθώς η παραδοσιακή σοβιετική ιεραρχία δημιουργεί αχρείαστες απώλειες και μειώνει το ηθικό των στρατευμάτων. Η αναγκαία αλλαγή στρατηγικής και διοίκησης είναι πιο επιτακτική από ποτέ.
LIFO NEWSROOM
Πως η μουσική επηρεάζει τη στρατηγική πολυτελών οίκων όπως η Dior και η Gucci

Διεθνή / Πως η μουσική επηρεάζει τη στρατηγική πολυτελών οίκων όπως η Dior και η Gucci

Η μουσική και τα τραγούδια αναδεικνύουν την κουλτούρα των πολυτελών μαρκών. Από τη διάσημη επιτυχία "Dior" μέχρι την ανάκαμψη της Gucci, αναλύουμε πώς η μουσική επηρεάζει τις πωλήσεις και τις στρατηγικές των μεγάλων οίκων
LIFO NEWSROOM