Μπρους Γουίλις: «Η κατάσταση είναι δύσκολη, δεν είμαι καλά»- Η ανάρτηση της συζύγου του

Μπρους Γουίλις: «Η κατάσταση είναι δύσκολη, δεν είμαι καλά»- Η ανάρτηση της συζύγου του Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Έμα Χέμινγκ εμφανίστηκε συναισθηματικά φορτισμένη  μιλώντας μέσω Instagram στους ακολούθους της για την κατάσταση της υγείας του Μπρους Γουίλις που έχει διαγνωστεί με μετωποκροταφική άνοια.

Η σύζυγος του ηθοποιού, Μπρους Γουίλις, αφιέρωσε αυτή την ανάρτηση στους ανθρώπους που έχουν αναλάβει τον ρόλο του φροντιστή των συντρόφων τους. Η Έμα Χέμινγκ παραδέχεται ότι η ίδια «δεν είναι καλά» και τονίζει ότι, αν και βάζει τα δυνατά της, δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει στην «καταστροφή και την κατήφεια» που συνοδεύει τη διάγνωση του συζύγου της.

«Καταβάλλω συνειδητά προσπάθεια καθημερινά να ζω την καλύτερη ζωή που μπορώ. Το κάνω για τον εαυτό μου, τα δύο μας παιδιά και τον Μπρους, που δεν θα ήθελε να ζω διαφορετικά», αναφέρει στο σχετικό βίντεο το μοντέλο, ξεσπώντας σε δάκρυα. Έχει αποκτήσει δύο κόρες με τον ηθοποιό. 

«Όταν δεν φροντίζουμε τον εαυτό μας, δεν μπορούμε να φροντίσουμε κάποιον που αγαπάμε», πρόσθεσε η ίδια ενώ προέτρεψε όσους βρίσκονται αντιμέτωποι με παρόμοιες καταστάσεις να αφιερώνουν λίγο χρόνο στον εαυτό τους.

H μετωποκροταφική εκφύλιση είναι μια μορφή άνοιας, η οποία προκαλείται από μια οικογένεια εγκεφαλικών διαταραχών, οι οποίες είναι γνωστές ως «εκφύλιση του μετωποκροταφικού λοβού».


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΙ ΤΖΙΝΠΙΝΓΚ TIME

Διεθνή / Time: «Το reunion του Τραμπ με τον Σι» - Πώς το ταξίδι στην Κίνα έδειξε ότι η παγκόσμια ισχύς αλλάζει χέρια

Το εξώφυλλο του περιοδικού για το ταξίδι του Αμερικανού προέδρου στην Κίνα - Τι αναφέρει σε ανάλυσή του για τους στόχους Τραμπ και πώς ο «Σι τον έβαλε στη γωνία»
THE LIFO TEAM
ΚΟΥΒΑ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Διεθνή / Στην Κούβα ο αρχηγός της CIA: Η ενεργειακή κρίση βαθαίνει στη χώρα

Εκατοντάδες πολίτες βγήκαν ξανά στους δρόμους της Αβάνας διαμαρτυρόμενοι για τις πολύωρες διακοπές ρεύματος και τις σοβαρές ελλείψεις καυσίμων, την ώρα που η ενεργειακή κρίση στην Κούβα βαθαίνει ολοένα και περισσότερο
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: «Έχω πλήρη επίγνωση των λαθών μου στο παρελθόν, έχω αναλάβει την ευθύνη»

Ο πρίγκιπας Χάρι προειδοποιεί για την ανησυχητική αύξηση του αντισημιτισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο, τονίζοντας ότι το μίσος προς τις κοινότητες πρέπει να αντιμετωπίζεται με αποφασιστικότητα και χωρίς σιωπή
THE LIFO TEAM