Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Απειλεί την αδερφή της με νομικά μέτρα

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Απειλεί την αδερφή της με νομικά μέτρα Facebook Twitter
Πηγή φωτογραφίας: ΕΡΑ
0

Δικηγόρος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς απείλησε με νομικά μέτρα την αδερφή της Τζέιμι Λιν και κατηγόρησε τον πατέρα τους για οικονομικά παραπτώματα - μεταξύ αυτών, η πρόσληψη ιδιωτικής εταιρείας ασφαλείας για την παρακολούθηση της Μπρίτνεϊ και των ανθρώπων γύρω της. 
 


Επιστολή γραμμένη από τον δικηγόρο της Μπρίτνεϊ, Μάθιου Ρόζενγκαρτ δίνει εντολή στην αδερφή της «να πάψει και να απόσχει από τις υποτιμητικές αναφορές για την καμπάνια προώθησης» της νέας της βιογραφίας. 


«Αν δεν το κάνεις ή συνεχίσεις να τη συκοφαντείς, η Μπρίτνεϊ θα αναγκαστεί να εξετάσει και να πάρει κάθε απαραίτητο νομικό μέτρο» τονίζεται. 
 

Σύμφωνα με την επιστολή, η βιογραφία της Τζέιμς Λιν περιλαμβάνει «παραπλανητικούς ή εξωφρενικούς ισχυρισμούς», ενώ όπως πιστεύει η Μπρίτνεϊ, η αδερφή της «την εκμεταλλεύτηκε για οικονομικό κέρδος». Την ίδια κατηγορία είχε εκτοξεύσει άλλωστε η 39χρονη και μέσω ανάρτησης στο Instagram όπου, μεταξύ άλλων, έλεγε πως «η αδερφή μου θέλει να πουλήσει το βιβλίο της σε βάρος μου». 

«Η δημοσίευση ψευδών ή φανταστικών αιτιάσεων είναι εσφαλμένη, ιδίως όταν σχεδιάζεται για την πώληση βιβλίων. Επιπλέον, είναι δυνητικά παράνομη και συκοφαντική», σημειώνεται επιπλέον στην επιστολή. 
 


Σημειώνεται πως η διαμάχη μεταξύ των δύο αδερφών ξεκίνησε όταν η Τζέιμι Λιν εμφανίστηκε στο  Good Morning America και μεταξύ όσων είπε, χαρακτήρισε τη συμπεριφορά της αδερφής της «παραδοσιακά αλλοπρόσαλλη, παρανοϊκή και ανεξέλεγκτη». 

Μέσω της ίδιας επιστολής του δικηγόρου της, η Μπρίτνεϊ κατηγορεί τον πατέρα της για «οικονομική ακαταλληλότητα» κατά τη διάρκεια της πολύχρονης διαχείρισης τής επιμέλειάς της

«Οι κατηγορίες για παράβαση σε βάρος του είναι συγκεκριμένες, αξιόπιστες και σοβαρές, και κυμαίνονται από κατάχρηση σε σύγκρουση συμφερόντων, οικονομικες παρατυπίες και διαφθορά κατά τη διάρκεια της κηδεμονίας» αναφέρεται για τον Τζέιμι Σπίαρς στην επιστολή. 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο δράμα στα βρετανικά ανάκτορα: Αυτοκτονία ο θάνατος του Τόμας Κίνγκστον, πρώην της Πίπα Μίντλετον

Διεθνή / Νέο δράμα στα βρετανικά ανάκτορα: Αυτοκτονία ο θάνατος του Τόμας Κίνγκστον, πρώην της Πίπα Μίντλετον

Ο 45χρονος σύζυγος της λαίδης Γκαμπριέλα Ουίνδσορ, ανιψιάς της βασίλισσας Ελισάβετ, βρέθηκε νεκρός την περασμένη Κυριακή με ένα όπλο δίπλα του - Η σχέση του με την Πίπα Μίντλετον, μικρότερη αδελφή της πριγκίπισσας της Ουαλίας
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ