Μπους: Ο Τραμπ είναι ανισόρροπος

Μπους: Ο Τραμπ είναι ανισόρροπος Facebook Twitter
1

Με τη φράση «είναι ανισόρροπος» σχολίασε ο διεκδικητής του χρίσματος των ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Τζεμπ Μπους, τη δήλωση του συνυποψηφίου του Ντόναλντ Τραμπ, που ζήτησε να απαγορευτεί η είσοδος στη χώρα των μουσουλμάνων.

Σε μια κίνηση που θεωρείται πολύ ασυνήθιστη, και ο βρετανός Πρωθυπουργός Κάμερον αποδοκίμασε τον υποψήφιο πολυεκατομμυριούχο για αυτές τις δηλώσεις. Ο εκπρόσωπος του Κάμερον είπε για τις δηλώσεις ότι ¨είναι διχαστικές, δεν βοηθούν και είναι απλά λάθος".

Ενώ πάντως συνεχίζονται οι αντιδράσεις για όσα είπε ο Τραμπ, εκείνος επιμένει. "Κοιτάξτε τι συνέβη στο Παρίσι, τη φρικτή σφαγή, και ειλικρινά, αν δει κανείς στο Παρίσι, δεν είναι πια η ίδια πόλη που ήταν",΄είπε μεταξύ άλλων σε νέες δηλώσεις του.

Πάντως παρά τις προκλητικές του δηλώσεις και συμπεριφορές, ο υποψήφιος για το χρίσμα πολυεκατομμυριούχος δεν εμφανίζει μείωση στα ποσοστά της δημοφιλίας του, παρότι έφτασε να κοροϊδέψει ακόμη και ανάπηρο δημοσιογράφο.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Απαράδεκτο»: Η Γερμανία απορρίπτει το σχέδιο «φουσκωμένου» προϋπολογισμού €1,8 τρισ. της φον ντερ Λάιεν

Διεθνή / «Απαράδεκτο»: Η Γερμανία απορρίπτει το σχέδιο «φουσκωμένου» προϋπολογισμού €1,8 τρισ. της φον ντερ Λάιεν

Το Βερολίνο στέλνει ηχηρό μήνυμα απόρριψης στο σχέδιο της Κομισιόν – Προειδοποιεί για «λάθος σήμα» σε επιχειρήσεις και ζητά εξορθολογισμό δαπανών
LIFO NEWSROOM
Τι θα συμβεί αν ο Τραμπ απολύσει τον επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ

Διεθνή / Τι θα συμβεί αν ο Τραμπ απολύσει τον επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ

Μία ενδεχόμενη απόλυση του Τζερόμ Πάουελ από τον Τραμπ θα μπορούσε να προκαλέσει «δραματικό σοκ» στις αγορές, να οδηγήσει σε δικαστική διαμάχη και να δοκιμάσει τα όρια της ανεξαρτησίας της Fed
LIFO NEWSROOM
Τι γλυκαίνει την Coca-Cola στις ΗΠΑ; Η ανάρτηση Τραμπ και η διπλωματική απάντηση της εταιρείας

Διεθνή / Τι γλυκαίνει την Coca-Cola στις ΗΠΑ; Η ανάρτηση Τραμπ και η διπλωματική απάντηση της εταιρείας

Η εταιρεία φέρεται να χρησιμοποιεί σιρόπι καλαμποκιού, το οποίο ο Τραμπ ζητά να αντικατασταθεί με «φυσική» ζάχαρη, στο πλαίσιο της καμπάνιας της κυβέρνησής του για μια «υγιέστερη» Αμερική
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Οι λαικιστές, οι δημαγωγοί, αυτοί που δεν προκαλούν τους πολίτες να προβληματιστούν, αλλά κατηγορούν πάντα κάποιον άλλον (είτε μουσουλμάνο, είτε ευρωπαίο, είτε αλβανο, κτλ), είναι αυτοί που παίρνουν τον λαό με το μέρος τους συνήθως, και ιδιαίτερα σε καιρούς κρίσης.