«Μπορώ να φορέσω το ίδιο ρούχο δύο συνεχόμενες ημέρες στη δουλειά;» -Συντάκτρια του Guardian απαντά

Street Style Facebook Twitter
Φωτ: Vonecia Carswell on Unsplash
0

Τη γνώμη τους σε ερωτήσεις που σχετίζονται με τη μόδα καλούνται να απαντήσουν συντάκτες του Guardian, απαντώντας σε ζητήματα που «ταλαιπωρούν» τους αναγνώστες τους.

«Μπορώ να φορέσω το ίδιο ρούχο δύο συνεχόμενες ημέρες στη δουλειά;». Αυτό είναι ένα από τα ερωτήματα που ζητούν απάντηση και ενδεχομένως έχετε αναρωτηθεί και εσείς.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που σας έχει απασχολήσει, η Morwenna Ferrier εκφράζει την δική της άποψη. Όπως περιγράφει χαρακτηριστικά, η δημιουργία ενός outfit θυμίζει μία «σούπα», στην οποία ξεκινάς από τον ζωμό και κάθε φορά προσθέτετε νέα υλικά. 

«Φοράτε μερικά βασικά κομμάτια, ιδανικά από σκούρα χρώματα, τα οποία λειτουργούν ως κοστούμι και στη συνέχεια αλλάξτε τα τοπ, παπούτσια και αξεσουάρ.

Η Morwenna Ferrier δηλώνει ότι έχει δύο σκούρα, λίγο oversized σακάκια, προτιμώντας αυτά που καλύπτουν τα οπίσθια και προσθέτει στο λουκ σκούρα παντελόνια.

Μετά έρχεται η ώρα για τα κομμάτια που θα το συμπληρώσουν: ένα τοπ ή μια μπλούζα, μία ζώνη και παπούτσια. «Μια μέρα θα φορέσω αυτό το "κοστούμι" με μαύρα αθλητικά, ενώ άλλη μια μέρα θα βάλω το παντελόνι μέσα σε κάλτσες και το φορέσω με μπότες με τακούνι».

«Αποφύγετε να φοράτε επανειλημμένα ανοιχτόχρωμα πουκάμισα (οι λεκέδες μαζεύονται στον γιακά) και αποφύγετε το μετάξι και το λινό (τσαλακώνονται σε μια ώρα, πόσο μάλλον σε δύο ημέρες). Απλά πράγματα όπως το να αλλάξετε τα σκουλαρίκια σας από κρίκους σε αυτά πάνω στο αυτί είναι ένας πολύ καλός τρόπος. Ίδια ρούχα, διαφορετικό στυλ», πρόσθεσε.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Διεθνή / Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν δεν μπορεί να εντοπίσει τις νάρκες που τοποθέτησε, λένε οι ΗΠΑ

Η Τεχεράνη έχει αφήσει έναν περιορισμένο διάδρομο διέλευσης για πλοία που καταβάλλουν διόδια, ενώ έχει εκδώσει προειδοποιήσεις για τον κίνδυνο σύγκρουσης με νάρκες
THE LIFO TEAM
CIA ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ 25Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ

Διεθνή / Πρώην επικεφαλής της CIA ζητά την απομάκρυνση Τραμπ: «Είναι ξεκάθαρα εκτός ελέγχου»

Ο Τζον Μπρέναν επικαλέστηκε την 25η Τροπολογία του Συντάγματος των ΗΠΑ, η οποία προβλέπει τη δυνατότητα απομάκρυνσης του προέδρου, λέγοντας ότι «γράφτηκε για ανθρώπους σαν τον Τραμπ»
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Διεθνή / Ο Τραμπ ανακοίνωσε αποκλεισμό στα Στενά του Ορμούζ μετά το ναυάγιο συνομιλιών με το Ιράν

Ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε ότι το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ θα ξεκινήσει άμεσα διαδικασία αποκλεισμού κάθε πλοίου που επιχειρεί να εισέλθει ή να εξέλθει από τα Στενά του Ορμούζ
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΧΑΡΗ

Διεθνή / Τραμπ: «Θα δώσω χάρη σε όλους» – Σενάρια για μαζικές απονομές στο τέλος της θητείας

O Τραμπ έχει ήδη δώσει χάρη ή ελαφρύνσεις ποινών σε περίπου 1.500 συμμετέχοντες στην εισβολή στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου 2021, ακόμη και σε άτομα που κατηγορήθηκαν για επιθέσεις κατά αστυνομικών
THE LIFO TEAM