Μπαράζ ουκρανικών επιθέσεων με drones στη Ρωσία - Mία νεκρή στο Μπέλγκοροντ

Μπαράζ ουκρανικών επιθέσεων με drones στη Ρωσία - Mία νεκρή στο Μπέλγκοροντ Facebook Twitter
Ουκρανική επίθεση με drones στο Μπέλγκοροντ / Φωτ. αρχείου: EPA
0

Ρώσοι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι οι ουκρανικές δυνάμεις στόχευσαν κατά τη διάρκεια της νύχτας πολλαπλές περιοχές της Ρωσίας με ένα μαζικό μπαράζ επιθέσεων με drones.

Μια γυναίκα σκοτώθηκε σε επίθεση με drone στην πόλη Σεμπέκινο, στη ρωσική περιοχή του Μπέλγκοροντ, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο περιφερειακός κυβερνήτης, Βιατσεσλάβ Γκλάντκοφ. 

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι τα συστήματα αεράμυνάς του «αναχαίτισαν και κατέστρεψαν» συνολικά 75 drones πάνω από διάφορες περιοχές που βρίσκονται στα σύνορα με την Ουκρανία ή όχι πολύ μακριά από αυτά, όπως το Μπέλγκοροντ, το Κρασνοντάρ, το Κουρσκ, το Οριόλ, το Ροστόφ, το Βορονέζ και η περιοχή Ριαζάν βαθύτερα στο εσωτερικό της Ρωσίας.

Ο κυβερνήτης του Ροστόφ, Βασίλι Γκολούμπεφ, δήλωσε ότι η περιοχή δέχθηκε επίθεση από συνολικά 55 drones, αλλά δεν διευκρίνισε πόσα από αυτά αναχαιτίστηκαν και πόσα έπληξαν τους στόχους, λέγοντας μόνο ότι «εγκαταστάσεις αποθηκών» στις περιοχές Μοροζόφσκ και Καμένσκι υπέστησαν ζημιές κατά την επίθεση.

Με πληροφορίες από Guardian, Reuters, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Ο Παλαιστίνιος ακτιβιστής Μαχμούντ Χαλίλ κινδυνεύει να συλληφθεί ξανά

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο Παλαιστίνιος ακτιβιστής Μαχμούντ Χαλίλ κινδυνεύει να συλληφθεί ξανά

«Η πόρτα μπορεί να άνοιξε για πιθανή εκ νέου κράτηση στο μέλλον, αλλά αυτό δεν σταματά τη δέσμευσή μας στην Παλαιστίνη, στη Δικαιοσύνη και τη λογοδοσία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Χαλίλ
THE LIFO TEAM
Ισπανία:

Διεθνή / Ισπανία: Μετεωρολόγοι πέφτουν θύματα μίας αυξανόμενης «ρητορικής μίσους», αποκαλύπτει έρευνα

Η υπουργός Περιβάλλοντος δήλωσε ότι οι επιθέσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επηρεάζουν την αντίληψη για τη μετεωρολογία και υποτιμούν το έργο των επιστημόνων
THE LIFO TEAM
ΕΛΒΕΤΙΑ CRANS MONTANA ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ

Διεθνή / Ελβετία: H υπάλληλος του μπαρ που φέρεται να κρατούσε τα βεγγαλικά δεν γνώριζε τους κινδύνους, αναφέρει η οικογένειά της

Υπενθυμίζεται ότι οι Γάλλοι ιδιοκτήτες του μπαρ κατηγορούνται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, σωματική βλάβη εξ αμελείας και εμπρησμό εξ αμελείας
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί να στείλει τις ένοπλες δυνάμεις στη Μινεσότα

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί να στείλει στρατό στη Μινεσότα - «Θα θέσω σε εφαρμογή τον Νόμο περί Εξέγερσης»

Στόχος του Αμερικανού προέδρου είναι η καταστολή των διαδηλώσεων που έχουν ξεσπάσει μετά τον θανάσιμο πυροβολισμό μίας γυναίκας από πράκτορα της Υπηρεσίας Μετανάστευσης (ICE)
THE LIFO TEAM