Στις 27 Ιουνίου στο CNN το ντιμπέιτ Μπάιντεν και Τραμπ

Μπάιντεν και Τραμπ συμφωνησαν σε ντιμπέιτ στις 27 Ιουνίου Facebook Twitter
0

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και ο Ρεπουμπλικανός αντίπαλός του Ντόναλντ Τραμπ δήλωσαν την Τετάρτη ότι θα αποδεχτούν πρόσκληση από το CNN για ντιμπέιτ στις 27 Ιουνίου.

Οι ανακοινώσεις ήρθαν αφότου ο Μπάιντεν, παρουσίασε για πρώτη φορά τους όρους του για να αντιμετωπίσει τον πρώην πρόεδρο στην τηλεόραση. Ο Μπάιντεν κάλεσε τον αντίπαλό του να συμμετάσχει μαζί του σε δύο τηλεοπτικές προεδρικές συζητήσεις τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο, μια προσφορά που ο Τραμπ αποδέχθηκε μέσω μιας ανάρτησης στην πλατφόρμα του Truth Social. Ο Τραμπ συνέστησε περισσότερα από δύο ντιμπέιτ - και έναν πολύ μεγάλο χώρο «για λόγους ενθουσιασμού».

Ο Μπάιντεν είπε αργότερα ότι είχε αποδεχτεί την πρόσκληση για ντιμπέιτ τον Ιούνιο από το CNN και το Fox News ανέφερε ότι ο Τραμπ είπε ότι σκόπευε να κάνει το ίδιο.

«Θα είμαι εκεί», είπε ο Τραμπ, σύμφωνα με το Fox.

Η κίνηση του Μπάιντεν δείχνει ότι είναι πρόθυμος να αναλάβει κάποια υπολογισμένα ρίσκα για να ενισχύσει τα νούμερα που του δίνουν οι δημοσκοπήσεις σε μια κούρσα που υπολείπεται του Τραμπ σε βασικές πολιτείες, καθώς οι ψηφοφόροι εξακολουθούν να ανησυχούν για την ηλικία του και τον χειρισμό της οικονομίας.

Ο Τραμπ απάντησε στον Μπάιντεν αποκαλώντας τον «τον χειρότερο συνομιλιτή» που έχει αντιμετωπίσει ποτέ. «Είμαι έτοιμος και πρόθυμος να συζητήσω με τον κοιμισμένο Τζο στις δύο προτεινόμενες ημερομηνίες τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο», δημοσίευσε. «Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα περισσότερες από δύο συζητήσεις και, για λόγους ενθουσιασμού, έναν πολύ μεγάλο χώρο, αν και ο Μπάιντεν υποτίθεται ότι φοβάται τα πλήθη - αυτό συμβαίνει μόνο επειδή δεν τα καταλαβαίνει», πρόσθεσε ο Τραμπ.

Ο Μπάιντεν είπε ότι θα ήθελε να συζητήσει με τον Τραμπ για την κατάργηση της απόφασης Ρόου εναντίον Γουέιντ που εγγυάται το εθνικό δικαίωμα στην άμβλωση, την απειλή που θέτει ο πρώην πρόεδρος για τη δημοκρατία και τα οικονομικά σχέδια του Τραμπ.

Ο Τραμπ είπε στον συντηρητικό ραδιοφωνικό παρουσιαστή Χιου Χιούιτ ότι η συζήτηση πρέπει να διαρκέσει δύο ώρες και ότι και οι δύο άνδρες θα πρέπει να κληθούν να παραμείνουν όρθιοι.

Με πληροφορίες CNN, Reuters

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασανιστήρια, σκλάβοι και τεράστια κέρδη: Τα σκοτεινά μυστικά πίσω από τα κέντρα απάτης της Μιανμάρ

Διεθνή / Βασανιστήρια, σκλάβοι και τεράστια κέρδη: Τα σκοτεινά μυστικά πίσω από τα κέντρα απάτης της Μιανμάρ

H αλήθεια πίσω από το ΚΚ Παρκ και άλλες παράνομες εγκαταστάσεις στη Μιανμάρ - Πώς οι εγκληματικές συμμορίες εκμεταλλεύονται τους σκλάβους για απάτες και τεράστια κέρδη
LIFO NEWSROOM
«Δεν με νοιάζει αν είναι έγκλημα πολέμου»: Ο Βανς υπερασπίζεται το φονικό drone strike στην Καραϊβική

Διεθνή / «Δεν με νοιάζει αν είναι έγκλημα πολέμου»: Ο Βανς υπερασπίζεται το φονικό drone strike στην Καραϊβική

Σχολιάζοντας κατά πόσο η αμερικανική επιχείρηση στην Καραϊβική, όπου drone κατέστρεψε ταχύπλοο, σκοτώνοντας έντεκα Βενεζουελάνους, συνιστά έγκλημα πολέμου, ο Βανς απάντησε «Δεν με νοιάζει πώς το αποκαλείτε» «I don’t give a sh*t what you call it»
LIFO NEWSROOM
Σκηνικό πραξικοπήματος στην Τουρκία: Δακρυγόνα και χάος έξω από τα γραφεία του CHP στην Κωνσταντινούπολη

Διεθνή / Σκηνικό πραξικοπήματος στην Τουρκία: Δακρυγόνα και χάος έξω από τα γραφεία του CHP στην Κωνσταντινούπολη

Δραματικές εξελίξεις στην Τουρκία: Η αστυνομία επιτίθεται σε διαδηλωτές του CHP έξω από τα κεντρικά γραφεία στην Κωνσταντινούπολη, εν μέσω δικαστικών αποφάσεων που απειλούν να διαλύσουν το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης
LIFO NEWSROOM
Τραμπ σε Hyundai: «Σεβαστείτε τους νόμους μας!» - Διεθνής κρίση και 22 δισ. σε κίνδυνο

Διεθνή / Τραμπ σε Hyundai: «Σεβαστείτε τους νόμους μας» - Διεθνής κρίση και 22 δισ. σε κίνδυνο

Ο Τραμπ καλεί τις πολυεθνικές να σεβαστούν τους μεταναστευτικούς νόμους των ΗΠΑ μετά από μαζική έφοδο σε εργοστάσιο της Hyundai. Μπορεί η πολιτική του να βλάψει τις ξένες επενδύσεις;
LIFO NEWSROOM
YouTuber κατά των μεταναστών που φώναζε για την ασφάλεια των παιδιών είναι καταδικασμένος παιδόφιλος

Διεθνή / Βρετανία: YouTuber κατά των μεταναστών που φώναζε για την ασφάλεια των παιδιών είναι καταδικασμένος παιδόφιλος

Ο Άντονι Στάιλς, διαδηλωτής κατά των μεταναστών και YouTuber, αποκαλύφθηκε ως καταδικασμένος παιδόφιλος με ιστορικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων
LIFO NEWSROOM