Μήνυμα Μαδούρο στην Ελλάδα: Μη φοβάστε, τα έχουμε ζήσει και εμείς

Μήνυμα Μαδούρο στην Ελλάδα: Μη φοβάστε, τα έχουμε ζήσει και εμείς Facebook Twitter
EPA/MIRAFLORES PRESS
13

Μήνυμα αλληλεγγύης στην Ελλάδα έστειλε σε τηλεοπτικό μήνυμά του ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, εκφράζοντας την υποστήριξη του μπολιβαριανού και τσαβικού λαού της Βενεζουέλας στους Έλληνες, τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν κάτι είναι γνωστό στην Ελλάδα εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια, αυτό είναι η λέξη "δημοκρατία". Και ο ελληνικός λαός θα απαντήσει με δημοκρατία» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Και συνεχίζει: «Εμείς τα έχουμε ήδη ζήσει. Αν μπορούσαμε να μιλήσουμε με τον ελληνικό λαό θα τους λέγαμε πως εδώ είχαν ιδιωτικοποιηθεί όλα, είχαν εξαφανιστεί οι συντάξεις και η δημόσια εκπαίδευση, η εκπαίδευση ιδιωτικοποιήθηκε και ο λαός έτρωγε σκυλοτροφή. Και πώς σπάσαμε τα δεσμά μας με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο».

«Μη φοβάστε. Ο δρόμος είναι να σπάσουμε τα δεσμά με το διεθνές χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Να αποτινάξουμε τον ζυγό που προσπαθεί να ρουφήξει το αίμα των λαών, την εργασία των λαών, τον πλούτο των χωρών. Αυτός είναι ο δρόμος», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας.

«Θαυμάζουμε αυτό που κάνει ο λαός της Ελλάδας. Ένας αγώνας δύσκολος, σύνθετος ενώ οι εκβιασμοί υψώνονται εναντίον του, οι οικονομικοί εκβιασμοί. Είναι επίσης ένας πόλεμος με σκοπό ο λαός της Ελλάδας να μην κάνει ούτε ένα βήμα προς την ελευθερία και την ανεξαρτησία και η Ευρώπη γενικότερα να μην ξυπνήσει ποτέ από αυτό τον λήθαργο, αυτή την κυριαρχία» καταλήγει.

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΡΙΝΤΡΙΧ ΜΕΡΤΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Διεθνή / Χιλιάδες ευρώ για χτένισμα, μακιγιάζ και φωτογράφους δαπανά ο Φρίντριχ Μερτς

Όλα τα υπουργεία στη Γερμανία έχουν δαπανήσει 58.738 ευρώ για μακιγιέρ και κομμωτές - Η απάντηση του πρωθυπουργικού γραφείου του Φρίντριχ Μερτς στην ακροδεξιά «Εναλλακτική για τη Γερμανία»
LIFO NEWSROOM
ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑΤΟ

Διεθνή / Η Ευρώπη ετοιμάζεται για ένα από τα πιο περίπλοκα σχέδια στρατιωτικής μετακίνησης στην ιστορία της

Η Ευρώπη επιχειρεί να διορθώσει μια κρίσιμη αδυναμία: τη μεταφορά στρατευμάτων και βαρέος εξοπλισμού από τα δυτικά λιμάνια στα ανατολικά σύνορα του ΝΑΤΟ
LIFO NEWSROOM
Στον Λευκό Οίκο ο Κριστιάνο Ρονάλντο την ημέρα της κρίσιμης συνάντησης Τραμπ – Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν

Διεθνή / Στον Λευκό Οίκο ο Κριστιάνο Ρονάλντο την ημέρα της κρίσιμης συνάντησης Τραμπ – Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν

Η παρουσία του συνδέεται με μια σημαντική διπλωματική στιγμή, καθώς ο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν επιστρέφει στις ΗΠΑ για πρώτη φορά μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι
LIFO NEWSROOM
CLOUDFLARE ΒΛΑΒΗ

Διεθνή / Cloudflare: Η εταιρεία επικαλείται «ασυνήθιστη υψηλή κίνηση» για το παγκόσμιο μπλακ άουτ

Ειδικοί, μιλώντας για τη βλάβη στην Cloudflare, σημειώνουν ότι όταν ένας μόνο «κομβικός» πάροχος έχει πρόβλημα, το αποτέλεσμα μπορεί να προκαλέσει αλυσιδωτές διακοπές σε δεκάδες υπηρεσίες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

9 σχόλια
Να δω τον Τσίπρα με φόρμα γυμναστικής σαν τον Μαδούρο και τους δυο του γιούς με ασορτί αμφίεση, και δεν θέλω τίποτα άλλο! Σαν τον Ben Stiller και τους δυο του γιούς στο Royal Tenenbaums.http://tinyurl.com/o3nry2s:-)))
εμπαιγμός, αρσενικό1. η ενέργεια ή το αποτέλεσμα του εμπαίζω2. περιφρονητικός ή προσβλητικός αστεϊσμός σε βάρος κάποιου3. ο χλευασμός, το κορόιδεμα, το περιγέλασμα4. η απάτη, η εξαπάτηση, η παραπλάνηση
Είμαστε με τα καλά μας;;; Αν δεν ήταν τόσο τραγική η κατάσταση θα ήταν ξεκαρδιστικό. Μαδούρο, Τσίπρας, Λεπέν,Πέπε Γκρίλο, Μιχαλολιάκος και Καμμένος το ίδιο παρεάκι.Μη χειρότερα.
Αφού έχουμε και τον Μαδούρο στο πλευρό μας, εγώ δεν φοβάμαι τίποτα!Παρεπιπτόντως, μήπως έχει τύχει να ακούσει το μύθο του Αισώπου με την αλεπού που έχασε την ουρά της?
για πες μας εσυ που ξερεις καλυτερα τα παραμυθια του αισωπου,ποιο ειναι το συμφερον του Μαδούρο;;;;τουλαχιστον αυτος μαζι με αρκετους ευρωπαίους και μη ειναι στο πλευρο της ελλαδας εσυ εισαι..;;
Για γάτες πάντως δεν υπάρχει καλή ελληνική τροφή, ούτε καν κάτι κοντά σε καλή, είναι όλες του χειρίστου είδους. Οι καλύτερες που έχω βρει σε σχέση τιμής-ποιότητας είναι σουηδικές.